- 10 Ekim 2014
- 32.230
- 144.829
- 798
- Konu Sahibi Nil desperandum
-
canım hayatı biraz fazla hafife alıyorsun, ne olaylar yaşıyor insanlar içinde değilsin böyle konuşmak kolay ve açıkcası hiç hoş değil.KV den önce insan olabilseler zaten sorun yaşanmaz.Bugünkü forum konuları hep kaynanalar üzerine. Herkes ne kadar çok problem yaşıyor, inanamıyorum vallahi....Bütün kayınvalideler mi bu kadar kötü, düşüncesiz; bu gelinlerin hiç mi suçu yok? Nedir bu ön yargı anlayamadım gitti.
Benim anneciğim iyidir, çok severim, o da beni oğlunu torununu çok sever. Hataları yanlışları yok mudur, tabii ki vardır ama benim annem kadardır ya da her insanın olduğu kadardır. Ön yargıları yıkıp iyi niyetle, kendi anneniz gibi bakmaya çalışsanız eminim daha mutlu olacaksınız çoğunuz...Bu gün bir sürpriz yapın kayınvalidenize, evine bir çiçek buketi yollayın, iyi olmak için ilk adımı atın siz eminim devamı gelecektir. Ölüp bittiğiniz aşık olduğunuz kocanızı yetiştiren, büyüten, sizden daha çok seven insan eminim kötü biri olamaz...
Bugünkü forum konuları hep kaynanalar üzerine. Herkes ne kadar çok problem yaşıyor, inanamıyorum vallahi....Bütün kayınvalideler mi bu kadar kötü, düşüncesiz; bu gelinlerin hiç mi suçu yok? Nedir bu ön yargı anlayamadım gitti.
Benim anneciğim iyidir, çok severim, o da beni oğlunu torununu çok sever. Hataları yanlışları yok mudur, tabii ki vardır ama benim annem kadardır ya da her insanın olduğu kadardır. Ön yargıları yıkıp iyi niyetle, kendi anneniz gibi bakmaya çalışsanız eminim daha mutlu olacaksınız çoğunuz...Bu gün bir sürpriz yapın kayınvalidenize, evine bir çiçek buketi yollayın, iyi olmak için ilk adımı atın siz eminim devamı gelecektir. Ölüp bittiğiniz aşık olduğunuz kocanızı yetiştiren, büyüten, sizden daha çok seven insan eminim kötü biri olamaz...
masallah de :)Bugünkü forum konuları hep kaynanalar üzerine. Herkes ne kadar çok problem yaşıyor, inanamıyorum vallahi....Bütün kayınvalideler mi bu kadar kötü, düşüncesiz; bu gelinlerin hiç mi suçu yok? Nedir bu ön yargı anlayamadım gitti.
off biktik valla sizin genelge gibi yazilarinizdan. yok kayinvalidemle cok iyi anlasiyorum neden siz anlasamiyosunuz, yok kadinlarimiz niye bu kadar gurursuz.. gereksiz yere bdv'yi isgal ediyorsunuz bence. madem derdiniz yok niye buraya konu acma geregi hissediyorsunuz? kendinizi ovmekten baska birsey degil yaptiginiz. "Ben cok iyiyim cok mukemmelim, kayinvalidemle de cok iyi anlasiyorum, gurursuz bi kadin da degilim baskalari gibi.." Ben actiginiz konulardan bunlari gozumuze sokmaya calistiginizi cikariyorum.
Sen zaten bir cinssin
Sen zaten bir cinssin
Yorumlarından biliyoruz
Sen seviyorsan herkes sever
Asla! ne cicek alırım ne yüzüne bakarım ne de yolda düşse kaldıririm.Bugünkü forum konuları hep kaynanalar üzerine. Herkes ne kadar çok problem yaşıyor, inanamıyorum vallahi....Bütün kayınvalideler mi bu kadar kötü, düşüncesiz; bu gelinlerin hiç mi suçu yok? Nedir bu ön yargı anlayamadım gitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?