Kayınvalidesini Çok Sevenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Beni yanlış anlama tatlım ama bu işler dediğin gibi olmuyor.Yarın öbürgün evlenince çok sorun yaşanıyor annemden biliyorum.Babaannemlerle çok sorun yaşadı annemde.Eşin annesi ile senin aranda kalıyor.Off off yani.Umarım sen bu sorunların hiç birini yaşamazsın.Ama ben yinede küçük olarak arayı düzeltmeye çalış derim.Sonuçta zararlı çıkmazsın.En azından denedim ama olmadı dersin.

ewlendikten sonra eşler annelerine dönerlermiş annem der hep..eşine fazla yansıtma bence bu durumu..2nizdende illalah der biraz düşünür annem der zararlı çıkarsın !!

kızlar kayınvalidelerimizi çekiştirmeyelim..üe falan olup topiimize dalarlarmış allah muhafaza kaydirigubbakcemile3
e

ay ben çok seviyorumya.çok iyi anlaşıyoruz.:1hug:bide çok eskiden beri biraradayız onunda etkisi var tabe.mesela ben mutfak işine meraklıyım.börek çörek yemek tatlı vs çok yaparım.yaptıklarımıda beğenir kndsi.ama pek yufka açmam.uğraşmam yani. eğer istersem bana yardımcı olabileceğini söledi.beraber güsel güsel yemekler yapıcaz yani. ondan öğrenmek istediğim çok şey var.annemde çok çeşit yemek bilir.ama sözlüm ve ailesi arnavut. onların börekleri falan meşhurdur.ben bunları öğrenmek istiyorum.oda bnmle paylaşmak için can atıyo.el iş örgü vs çok yaparım,meraklıyımdır.geçen kış ceket ördüm sözlüme bayıldılar.çeyiz konusunda çok özentili.mesela bugün öğlen eski evlerine boya yapmaya gittiler.benide çağırdı sözlüm.bende yemeğimi yiyip gittim.bana evi falan gezdirdi.evlenince orda oturmamızı istiyo.işte şura yatakodası,şura oturma odası falan.anneye dediki bak gelininde evi beğendi. anne aynen böle "yok olmaz burası,çok eski burası.yeni büyük bi ev alırız size,herşeyini knd zevkinize göre döşersiniz" dedi. tabi ben kızardım falan kaldım:kedi:.insan seviniyo yani.hep benden yana olduklarını gösteriyolar. benim en büyük hayalimdi eşimin ailesiyle çok iyi anlaşabilmek,sevmek sevilmek falan. şimdilik öle.hep öle olur inş. ben kalabalık aileyi çok seviyorum. herkes yerini bildikten sonra sorun çıkacağınıda sanmıyorum..opuyorumnanaktan

kızlar ben wazgectim nişanlandıktan sonra deişiolar emin olun konuyu acınca arkadaslar deişiolar demişlerdi hayır demiştim ama cidden anlaşamz gibi olduk..haz etmemeye basladımyaaa:umursamaz:ahh anlatıwersem yaptıklarını bi sinir olursunuzzz klava:

bu arada tüm yazılarınızı birinci sayfadan itibaren okudum ne çok sven varmıs kaynanasını,
anneciğini hadı bakalım zamane kaynanaları daha iyi sanırım eskilerdense.

ne oldu neler degıstı bır ıkı örnek versene :hulya:

.Olurda okursa kaynana die silinmiştiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiir

Son düzenleyen: Moderatör:
..............

.......................

.................

...............

kızlar okuyunda editliyeyim..şimdi okur falan daa cok ağlamasın :)

[cxdcfvc<Cvtgbvhg ghbhvbyh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…