- Konu Sahibi EU1
kusura bakma nadya çok çirkin konuşuyorsun
biraz daha talı dilli ılımlı olabilirsin
biraz daha talı dilli ılımlı olabilirsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kimse kimsyi üstüyle başıyla eleştiremez
kabul ettiysen kabul etmişsindir...
benim annanemi görseniz askılı mini giyer saçlar platin sarı her dem makyak
kokoşlukta bir numara zira annem desen öyle... kayınvalideme bakarsanız çarşaflı
hiçde beni ilgilendirmez giyiöi kuşamı... eleştircekseniz huylarından eleştirin kıyafetinden eleştirmeniz
gerçekten çok kırıcı... eşiniz nişanlınız herneyse duymasın çok kırılır eminim
köpeğin hatrı yoksa sahibinin hatrı var..
cnm sana katılıyorum ben izmirliyi ve ailecek kokoşuzdur bu bi gerçek ama eşimin ailesi bi köyde yaşıyo ve ben bunu bile bile eşimle ewlendim şuan ailesini nasıl yargılayabilirimki kimse aslını inkar etmez yok kızın ailesine giderken şöyle olayım buraya giderken böle olayım olmaz öle baştan kabul ettiyse şuan arkadaşın konuşması saçma bencede
Ben daha tam gelin değilim nişanlıyız henüz fakat 2 senelik ilişkimiz boyunca daha birkere kırmadı beni şimdiden kayınvalidemi çookk seviyorum :kedi:
ehehehehe
cnm arkadasa gülmedim..yazılanları okuyuncaaaa.biz fazla yargılanmışız gibi geldi.. yukarıdaki arkadaslaraydı o gülücük :)
sewgide sorun yok ama dış görünüşüde öenmli olmalı dediğim gibi..kendine saygı duymalı..ilk gidilen kız tarafının tanışma amaçlı ewinede yalınaykak gidildiği görülmemiş bişe..şakur şukur eli boş