• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidesini Çok Sevenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Allah uzun ömürler versin, bende çok severim. Hem aşık olduğum, deliler gibi sevdiğim canımıniçini dünyaya getirmiş hemde zaten ayrıca da iyidir, karşılıklı oturur konuşuruz, çay içeriz, muhabbet ederiz, telefon açarım uzun uzun konuşuruz. Canım o benim canım :nazar:

Canım annem benim fedakar kayınvalidem ..Annem kadar yakın hissediyorum Onu çok seviyorum Rabbim başımızdan eksik etmesin..

bende seviyorum kayınvalidemi allah için ii kadın oda beni çok seviyo bunu çook ii biliyorum..ben 3 sene biticek evleneli evliliğimin 2.yılında kayınvalidemlerin yanına yerleştik öyle gerekti,ben baştan hiç istemedim evimde mutluydum.rahattım alışmıştım düzenime ama öyle olması gerekti 1 sene beraber oturudk tabi ben çalışıyodum yine akşamdan aşkama görüyodum ama bu 1 sene içerisinde allah razı olsun hiç bir sorunumuz kavgamız tartışmamız olmadı..şimdi kendi evimizdeyiz mutluyuz...ama diyorumki iyiki de 1 yıl beraber oturmuşuz daha iyi tanıdım,kabullendim onu annemden ayırmıyorum şimdi..annemi aradıım kadar onuda arıyorum,bana gelsin istiyorum,ben gidiyorumm...ama öncesinde benim için kocamın annesiydi istemiyodum gitmek,görüşmek ....allah ağzımızın tadını bozmasın :))

ne kadar güzel bi konu olmuş böyle :nazar: inşallah benimkide sizlerinki gibi olur pozitif enerjilerinizi bekliyorum a.s.

Ben de severdim bu aralar sinir oluyorum düğüne 12 gün kaldı arayıp sormuyolar bile, bugün nişanlıma söyledim ne hikmetse aradılar hepsine söyledim kırıldığımı evli oğulları var bitane onun evinin tadilatı bilmem neyle uğraşıyolar sanki burdaki kendi oğulları değil çocukları başka bi şehirde yanlız başına ev kuruyo rahatlar hala sinirliyim valla neyse yapsınlar bakalım görüşürüz sonra

Kayınvalidemi bende çok seviyorum. Çok sessiz sakin kendi halinde hiç bir şeyimize karışmayan benimde ilk günden beri gözümün içine bakan biri.

Back