• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidesini Çok Sevenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kaynana qelinini karşısına alır
Bak kızım
Benim 3 türlü halim var
Gülü göğsüme taktığımda çok sinirliyim.
Kulağıma taktığımda orta
Saçıma taktığımda cok iyiyim.
Sıra qeline qelince =)
Bak kaynana
Benim 1 halim var
Siqaramı yakarım
Bacak bacak üstüne atarım.
Sen qülü g.... taksanda ben bildiğimi yaparım =)))))))))

Ehehhee az önce biyerde okudum yazmadan geçemedim =)

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 qünümüz qeLinLeri aynen

Çok moralım bozuk az önce askerım aradı ızne gelemıycekmıs cok moralım bozulduu =( kötüyümmmm

ay cnmmmmmmmmmmm çok üzüldüm
ama şöyle düşün o orda iyi sesini duyabiliosun iyi olduğunu biliosun böyle düşünürsen rahat olursun cnm

Çok moralım bozuk az önce askerım aradı ızne gelemıycekmıs cok moralım bozulduu =( kötüyümmmm

canım benim eşimde gidecek,izin kullanmayım diyor,erken gelecek öyle düşünmeye çalış,kaç ayı kalmıştı?

Bende seviyorum
10 aylık evliyim şükür bi sorun yaşamadım

ayyy ben kayınvalıdemı cok cok coksevıyorum ya bazen hatta oglundan bıle cok sevıyorum... kendı annem gıbı ya cok ama cok sevıyorum..Rabbım ayırmasın inş..

canım benim eşimde gidecek,izin kullanmayım diyor,erken gelecek öyle düşünmeye çalış,kaç ayı kalmıştı?

Saol canım tşk ederim dün haberı ilk aldıgımda çok üzülmüşdüm ama buqün iyiyim.
Şafak 280 çok var daha qelmesine .
Aslında buda izin kullanmıycaktı.Daha erken qelmek istiyorum diyodu.
Haziranın son haftasi kendi doğum qünü eniştesinin doğum qünü abisinin doğumgünü ve bırbırlerıne deli gibi bağlılar.5qünkük gelıcekdi zaten gelseydi Kısmet deilmiş.

Hayırlısı bakalım.
Validede üzülmüştür şimdi arasam iyi olur aslında =)

Bende çok severim, çok iyi anlaşırız 3 yıllık geliniyim oğlundan daha çok anlaşırım diyebilirim yani çok şükür Allahın sevilen kuluyum maşallah deyin kızlar kavgalarımız olursa çocuklar için olur herhalde ama şu anda çocuğum yok rahatız. Allah başımızdan eksik etmesin annelerimizi sonuçta o da eşimin annesi sadece bizim annelerimiz yok.

bizim aramız yarım saatlik yol kayınvalıdemle sıksık gorusuruz esımden bıle fazla gorusuryorum kayınvalıdemle cok sukur ıyı de anlasıyoruz :)

koca kadının nesiyle görüşim öle arkadaş gibi lafımız sözümüz bir tutmaz
oturu bana inle ilgili akıl verir dedikodu yapar amann benim onla
lafım uyuşmazki...
o beni çocuğu gib görüyo karşısında büyük biri var gibi değil sürekli çocuk eğitir gibi yavrum bu böyle çocuğum şu şöylee :):)

kızlar kayınvalidelriniz kaç yasındaaa siz kaç yasındasınız hadi paylasalım..

19 - 45 =)

valla kaynanacımı sevıyorum dıyemıcem
o benı ckkkk sevıyoda ben pek aram yok
cokkk konusuyu ınsanı bunaltıyo yaa
bı turlu alısamadım gıttı :S

nişanlım la tanıştım 3 ay sonra annesiyle tanıştım,yani uzun zamndır tanıyorum,ve Allah a çok şükür çok iyi bir k.validem var.tek gelinim zaten,üstüme titrer.ne söz de ne nişanda ,ne de şu an evlilik hazırlığı yapıyoruz, hiç bişeyime karışmadı,herşeyi istediğim gibi yaptı.kendi annem gbi rahatça konuşabiliyorum,arkadaş gibiyiz,o da bana herşeyini anlatır.:nazar:nazar değmesin. bu arada ben 24, k.validem 48 yaşında ...

nişanlım la tanıştım 3 ay sonra annesiyle tanıştım,yani uzun zamndır tanıyorum,ve Allah a çok şükür çok iyi bir k.validem var.tek gelinim zaten,üstüme titrer.ne söz de ne nişanda ,ne de şu an evlilik hazırlığı yapıyoruz, hiç bişeyime karışmadı,herşeyi istediğim gibi yaptı.kendi annem gbi rahatça konuşabiliyorum,arkadaş gibiyiz,o da bana herşeyini anlatır.:nazar:nazar değmesin. bu arada ben 24, k.validem 48 yaşında ...

sanırım tek qelin olunca ßöle oluo..tek çocuunun tek eşi olcaamısa göre elleri mahkum =)
şaka maka harsiden ii davranıo lar tek oolunca heee kaydirigubbakcemile3

Ne kadar şanslısınız ya benim kayınvalide adayım bu kelimeyi bile sevmiyorum çok cadoloz off düşman başına vermesin yarabbim görmek istemiyorum zaten onu evlenirken düğünüme gelmeyecek eğer gelirse nikahta hayır diycem :D oğlu çok istiyosa gider görür evimede gelmesin istemiyorum ya hiç birbirimizi fena hırpaladık aramızın düzelmesi imkansız

Back