• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidesini Çok Sevenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Şaşırdım kaldım valla ben nediyorum sen ne diyosun =))
Eyvallah canım topiğini meşqul ettik kusura bakmazsın artık =)

Benım tavsıyelere ıhtıyacım yok be canım =)

Hayatımı paşalar gibi yaşıyorum =)

ii o zaman nası yasıosan git baskasının topiinde anlat modern bayan şakkıdışakkıdı

Canım yanlıs anlama beni .Ben başka şeyler anlamadım. Ama anlatış şeklin tuhaf geldı.Ne kadar guzel sözlenmişsiniz evlenıceksınız adım adım ılerlıyosunuz.Neden dısarıda guzel vakıtler gecırmıyosunuz??
Kayınvalıdenede gıttıgın zamanlar oturun hepbırlıkte yemek yeyın kahve ıcın nebıleyım sohbet edin .Kadın gezmeye gıdıo sızede yaramazlk yapmayın hadi odanıza diyo.
Sen suan 19 yasındasın sözlun askerlık yapmadı ve sözlüsünüz eyvallah .Büyük ihtimal okumadınızda. Zaten bıraz büyük düşünsen kayınvalıdenın o tarz muamele yapmasına sende ızın vermessın.Belkıde ben görmedıığım duymadıgım ıcın bana tuhaf geldı.Yanlıs bısı söledıysem de ksuura bakma =)

Sözlenınce nişanlanınca ister istemez evlerıne gıdıceksın demıssın.Kayınvalıden devamlı cagırıcak demıssın.Ben kesınlıkle o kadar yüz vermem oda öyle karakterde bırısı değil zaten.Evlerıne gıtsemde bızı yalnız bırakmasını hissettiricek hareketlerde asla bulunmam.
Bi kahve içer sohbetımı eder paşa paşa evime dönerim.Sanırım yaşayış tarzlarımız farklı.

Bu arada Tekrar yanlıs anlama ama bı arkdasım vardı kayınvalıdesı aynen bu modda davranıodu asosyal ınsanlardı .Ve arkdasım o cocuğa kaçtı suan kocası askerde kendısı calısıp kayınvalıdesıne kaynına kayınpederıne görümcesine bakıyo.

hee cewrem cewrem diosun ya werdiin örneklerden anlaşılıo çewren sengözlerimebaksanab

bu arada okumamışsınızdır sözlünde askerlik yapmamıştır diosun ,, okudu sözlüm ama okumasına gerekte yoktu şakkıdı övünmek gibi olmasın sen bemki gibisini rüyanda göremessin öle diim...kariyer para iş gani yawruum..hani övününce bişe oluo anladıım kadarıyla o yüsden söleme gerei duydum şakkıdışakkıdı

Benimde daha kayınvalidem değil ama bence çok seviyorum.Çok tatlı ve sıcak kanlı biri.O da beni çok sevdiğini söylürmuş benimkine gelinimde gelinim diyormuş saolsun :) Canım benim.

Ayh bende tam kavganın üstüne geldim iyi mi. Bu arada bende 18 yaşımdayım sözlüyüm.19 yaşında sözlenmenin kime ne zararı varmış anlayamadım doğrusu :S

erkenden kendi erkeğimizi buluoruz hihoyyyt en güsel şey bence canım..ama ewlenmek için beklememiz lazım teßeee..

Ayh bende tam kavganın üstüne geldim iyi mi. Bu arada bende 18 yaşımdayım sözlüyüm.19 yaşında sözlenmenin kime ne zararı varmış anlayamadım doğrusu :S

Canım mesele 19yasında sözlenmek deıl saygım sonsuz =)

Bu arkadasın kayınvalıdesı HADİ ODANIZA YARAMAZLIK YAPMAYIN DEYİP GEZMEYE GİDİYOMUŞ RAHAT ETSİNLER DİYE YALNIZ BIRAKIYOMUS anlıycaın =)

Bu olay benım cok tuhafıma gıttı her cumlemdede belırtıncede arkadasa agır geldı yuklenmeye basladı =)

Sıyahmasalcım rıca edıyorum kapat oke =)

Canım mesele 19yasında sözlenmek deıl saygım sonsuz =)

Bu arkadasın kayınvalıdesı HADİ ODANIZA YARAMAZLIK YAPMAYIN DEYİP GEZMEYE GİDİYOMUŞ RAHAT ETSİNLER DİYE YALNIZ BIRAKIYOMUS anlıycaın =)

Bu olay benım cok tuhafıma gıttı her cumlemdede belırtıncede arkadasa agır geldı yuklenmeye basladı =)

Sıyahmasalcım rıca edıyorum kapat oke =)

Yoo neden ağır gelsin ki...senin neden bu kadar takıldıına anlam weremedim sadece..dedim yaa odanıza demesi senin ne anladığına bağlı şekerim..o yüzden takılmış olabilirsin..ama yeter seni İ L G İ L E N D İ R M İ Y O o O R

Herkes kendinden sorumludur bence.Şahsen benim kayınvalidem(aday) böyle bir şey söylemez.Ama söyleyen insanda da bir art niyet aranmaz.Dediğim gibi kimsenin içini ve yaşayız tarızını bilemeyiz.Herkese saygı duymak gerekli diye düşünüyorum.

Bu arada siyahmasal evlilik için elbette erken benim daha üniversitem var Allahın izniyle bitsin ondan sonra. :)

kizlar yapmayin.. cok güzel bi konu dagilmasina izin vermeyin
Birakin tatli heyecanlarimizdan bahsedelim...

Aman kızlar yahu bırakın kavgayı bakın sizler benim ablalarımsınız bana örnek olmanız lazım.Zaten flood yaptım şimdi bi görevli görse kızıcak :)

Yoo neden ağır gelsin ki...senin neden bu kadar takıldıına anlam weremedim sadece..dedim yaa odanıza demesi senin ne anladığına bağlı şekerim..o yüzden takılmış olabilirsin..ama yeter seni İ L G İ L E N D İ R M İ Y O o O R

Haklısın canım ılqıledırmıyor sanırım ıkımızde ılerı gıttık kusura bakma.
Ben odada siz bırseyler yabıyorsunuz demedım canım.
Sadece valıdenın bu tavrına sasırdım.
Hepbırlıkte oturup sohbet etmek varken o sızı yalnız bırakma gereğı duyuyor buna sasırdım sadece .
Kırdıysam senıde uzqunum bunu burda kapatalım .

hihoyyythihoyyythihoyyyt hadi kızLaaar kayınvalidelerinizden ßahsedin ßiraz..sizinkiler nasılllhihoyyythihoyyythihoyyyt

_MySticqirl_

ben senin yaşını merak ettim sorsam ayıp eder miyim acaba :)

Haklısın canım ılqıledırmıyor sanırım ıkımızde ılerı gıttık kusura bakma.
Ben odada siz bırseyler yabıyorsunuz demedım canım.
Sadece valıdenın bu tavrına sasırdım.
Hepbırlıkte oturup sohbet etmek varken o sızı yalnız bırakma gereğı duyuyor buna sasırdım sadece .
Kırdıysam senıde uzqunum bunu burda kapatalım .

canım ßende ileri gittim özür dilerim ama gercekten yanlış anlaşılcak tarzda konuşmuşsun hep,üzüldüm yani :1shok: yanlız bırakıo .. çünkü kendi kayınvalidesi hep dibinde dururmuş..ben böle yasadım gelinim raat etsin dio..konuşmamız için fırsat werio bize..sözlüm çalışıo ve görüşemioruz..birlikte yemek yiip oturuorus sonra bizede wakit werio ... benneyaptımki ne biliim üzüldüm böle anlaşılmasına..

kapattım bu konuyuuuuu...

amaan oLur ßöle seler ßoswer....hihoyyythihoyyyt sohbetimize dewam edelim dostummm

sevgili arkadaşlar..biraz gereksiz bir tartışma olmuş..sebebi ise bana göre birbirinizi yanlış anlamanız...ben ikinizin de aslında iyi insanlar olduğunuzu ve yine aslında birbirinizi kırma amacında olmadığınızı hissettim...arada sadece yanlış anlaşılma olmuş...ikinize de ömür boyu sürecek bir hayat diliyorum....lütfen,çok rica ediyorum, birbirinizi artık kırmayın...sevgiler....

bu çiçekler de ikinize ....

a.s.a.s.a.s.

_MySticqirl_

ben senin yaşını merak ettim sorsam ayıp eder miyim acaba :)

20yasındayım canım ben =)
4,5 Yıllık bir ılıskım var=)
Aılerımız zaten tanısıyorlarmıs ama 2 sene önce resmı bır tanısma olmusdu.
Erkek arkadasımın babası babamla gorüşdu ve nıyetlerının cıddı oldugunu söyledı .
Babamda kucuk oldugum halde benımle guzel guzel bu konuları konusdu.
Ben erken oldugunu dusunmedıgımı söledim.
Herkes saygı duydu bana.
Suan erkek arkdasım askerde qelınce evlılık dusunuyoruz.
Aslında hala cok erken oldugunu dusunuyorum ama gecmısde bı 4,5 yıllık bı gecmısımız var ve gelecegı bırlıkte planlıyoruz bu yusden onun er yada geç eşim olmasını istiyorum =)
Erkek arkadasım okudu ve askerlıgıni yapıyor.
Bende okuyorum .Ve kendıme kucuk bi işletme acmayı dusunuyorum.=)

canım ßende ileri gittim özür dilerim ama gercekten yanlış anlaşılcak tarzda konuşmuşsun hep,üzüldüm yani :1shok: yanlız bırakıo .. çünkü kendi kayınvalidesi hep dibinde dururmuş..ben böle yasadım gelinim raat etsin dio..konuşmamız için fırsat werio bize..sözlüm çalışıo ve görüşemioruz..birlikte yemek yiip oturuorus sonra bizede wakit werio ... benneyaptımki ne biliim üzüldüm böle anlaşılmasına..

kapattım bu konuyuuuuu...

amaan oLur ßöle seler ßoswer....hihoyyythihoyyyt sohbetimize dewam edelim dostummm

Haklısın canım bende özürdilerim ileri gidip kırdım seni olsun telafi ederiz=)

Valideleri çekıstırmeye devamm =)

Kaynana qelinini karşısına alır
Bak kızım
Benim 3 türlü halim var
Gülü göğsüme taktığımda çok sinirliyim.
Kulağıma taktığımda orta
Saçıma taktığımda cok iyiyim.
Sıra qeline qelince =)
Bak kaynana
Benim 1 halim var
Siqaramı yakarım
Bacak bacak üstüne atarım.
Sen qülü g.... taksanda ben bildiğimi yaparım =)))))))))

Ehehhee az önce biyerde okudum yazmadan geçemedim =)

Back