• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidesini Çok Sevenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bizmki yapmk deil nişanlı oduğum halde her seimi ben alıorum nası işseee..söz alıwerişinde hep kesti her istediimden..hep sunu alamayız bunu alamayız yok die sömürü..

iyiliğine cok iyi ama huyu kötü:p

böyle kaynanlara bende cok kızıyorum cünkü ya insan hayatında bi kere evleniyo ozaman istediğini almıcakta ne zaman alıcak en mutlu günü ve hayatını dönüm noktası bence gönlünde hiç bişey bırakmamak lazım insallah eşinle cok mutlu olursun

herkes annesiyle babasıyla kavga etmiyomu aynı sekilde eşinin ailesidede yanlış yaptıgın seyler olabiliyo önemli olan cok agır ithamlarda bulunmamak nasılki anemiz bize emek verip büyütüyosa eslerimizide anneleri emek verip yetiştryo ve bu durumda gelinlere biraz caba birazda saygılı olmak düsüyoo

haklısın cnm

bizmki yapmk deil nişanlı oduğum halde her seimi ben alıorum nası işseee..söz alıwerişinde hep kesti her istediimden..hep sunu alamayız bunu alamayız yok die sömürü..

iyiliğine cok iyi ama huyu kötü:p

cnm yapma imkanı olduğu haldemi yapmıyo yoksa istemediği içinmi

imkanı yok ama ben yeterince anlayış gösteriorum..ama olan seyede yok dediği zaman atıo salterlerim..hep küçük göstreio kendini..ailemden utanır oldum..durumu iyiyken aman aman alın ooumu iç güweysi dio..baska yerde mn kira wermezlewr işte dio...we oğluna tabi bakçaklar bulmuşalar senide dio..babamlar kızmaya basladılar bu duruma .

kendini bişey istemeyelim die yok gösteren kayınvalideleeer :olmaz:

gelip anneme ağlanıo o ayrı.. yazık anamın içi yanıo kimlere werdik seni die amaaa oğlunu sewim bir kere..gülü sewen dikenine katlancak :(

sen kırılmışsın belli ama dile dökülürken sözcükler

çok abartıyorsun daha ılımlı daha olumlu bakarsan seninde kafan rfahat olur

sende daha mutlu olursun durur durur kurarsan huzursuz olursun

napıcaksın herkes sizin aile gibi olamazkiii....

nasıl giynirse giynsin sen kendi giyimine bak koskoca kadın bizle bir olamayabilir

sen nişanlını giymine kendi giymine bak cnm..

hizmetçi gibi tabirler kullanma inan çok üzcü kırıcı birsürü hizmetçilik yaparak geçinen insanlar var

sevgilera.s.

baştan nasıl alışırsan öle gider cnm ben 3 senelik ama kaynanamla tanışıklığım 6 sene falan biz baştan o sewgiyi saygıyı oluşturduk sewmesen bile saygı göstermek zorundasın ben hep şöyle düşünürüm kocamı sewiyorum ya olmasaydı we her zaman kayınwalideme minnettarımdır oğlunu dünyaya getirdi die ben böle düşünüyorum belki size yanlış gelebilir düşüncem ama böle

Kesinlikle katılıyorum sana aşkımı dünyaya getirdiği için ona iyi bir aile terbiyesi verdiği için bende minnettarım gülşen anneme :1hug:

cnm hizmetc di bişe demedim beeen kafamçokkarıştı

sewiorum allah için ama kızdıım yönlerini pylaşmak istedim :utangac:

Merhabalar.. açıkçası seviyorum yada sevmiyorum diyemem kayınvalidem için.Nötr şuan.. 23 gunumuz kaldı evlenmek için ama hiç yakın değil. Ve işin trajikomik yanı da 20 gün kaldığı halde daha düğün alışverişine çıkmayışımız.. bu kadar kısa süre kaldığı halde bu hafta değil de öbür hafta çıkacakmışız. neyi beklediğimizide bilmiyorum.Nişanlımla oturup konuşuyoruz hadi bayram geçsin dedik.Ama hala bir dahaki haftaya atıyorlar. :(

ben de seviyorum kayınvalidemi sessiz bir kadın. anlayışlı öle her şeye karışan birisi değil. zaten kendini bilen insan yapmaz öyle şeyler. gerçekten benim kayınvalidem de görgülü ve çocuklarını çok iyi yetiştirmiş biri.nişanlımın babası yok. bu yüzden kendisi yapıcak ama asla gocunmam bu durumdan. kayınvalidemin 4 evladı var ve hepsi de yüksek tahsilli çok iyi yerlerdeler. bu gerçekten bana yetiyor. en büyük hediye benim eşim

bende seviyorum ama bazende bi kasik suda bogasim geliyooo kaydirigubbakcemile3

Evlenmeden seviyorum demeyin kızlar evlenince takke düşüyor genelde :D
Ama evli olup da sevenlere helal olsun kaynanalarına da..zemuszemus

Benimde aşkımınn annesi iyi kadındırr severim yanii öle ahımm şahım degilde normall.. ama bakalım daha 1 kere görüştük sıcak kanlı iyi niyetli bi kadın böyle hep içten konuşuyo felan.. bakalım artık evlenince görcez ozaman nasıl olucazz ama tek bi sorun varrr aşkımı kıskanııyo0o0ooo bana hiç belli etmiyo ama ben hissediyorum evin tek oqluşuu kıskancak tabi :) ama hiçde sorun diiL benim için benlik bişe yok kıskansın dursun :D aşkım beni çok seviyo bende onuuuu :D bu dönem kaynanalarıda bu model napcaksın :D

evlenmedim amaa erkek arkadasımın annesini çok seviyorum
allah bozmasın ömür boyu inş. :)

İyiliği yada kötülüğü bir yana sevgilimi, hayat arkadaşımı doğurduğu için ona minnatarım...

kayıvalıdemı ve kayınpederımı severım bır dedıgımı ıkı etmezler tabı bende onların.hersey karsılıklı söylencek laf varsa söylenır kırılırsakda uzatmayız hmen gecer.ıcımıze atıp buyutmedıgımızden kınlesmeyız bırbırımıze

nekdr kızımdan ayırmıyorum dese de sonucta gelınımnekadr cok sevsemde nekadr cok ıyı anlassamda annem gıbı dıyemem benden tavsıye kımseye annem gıbı deyıp annenız kadr guvenmeyın :)

allah bozmasın herzaman böyle gıderız ınsallah

Back