- 6 Haziran 2023
- 69
- 17
- 8
- 26
- Konu Sahibi haticezng12
-
Bu evlilik değil ki.Eşim işten 5 gibi çıkıp eve gelip yemek yiyor ve annesigile geçiyor haftada 3-4 kez.
Siz de haftada 3-4 kez iş sonrasi yemek yiyip annenize geçin. Belki anlarEşim tek çocuk. Evleneli 10 ay oldu. Ama ilk günden beri annesiyle günde en az 10 kez babasıyla en az 5-6 kez konuşuyor. Ve evlerimizin arası 10 dk. Ben vardiyalı çalıştığım için. Eşim işten 5 gibi çıkıp eve gelip yemek yiyor ve annesigile geçiyor haftada 3-4 kez. Buna rağmen istisnasız hergün aralarında bu telefon trafiği var.
Başta anlayamıyordum saçma geliyordu ama rahatsız etmiyordu çünkü gün içinde konuşurlardı bana çok denk gelmezdi. Ama şimdi saat fark etmiyor. Görüntülü arıyor. Mesela ben kendi annemle 2 günde bir falan konuşurum. Görüntülü neden aranır zaten haftada 3-4 kez gördüğün hatta sabah gördüğün birini anlamıyorum.Bide sürekli ne konuşıyorusnuz saat başı yani. Çok saçma kocamla ben o kadar konuşmayız. Ki gerek yok. Herkes işinde gücünde zaten.
Düşük yaptım. Ve psikolojik olarak toparlanamıyordum. Eşimde tatil ayarlamış .Bu hafta sonu 2 geceliğine tatile gittik. Kadın yolda kaç kere görüntülü aradı. Yetmedi tatildeyken de aradı hem görüntülü hem normal. 1 kerede değil 5-6 kez.her gün 5-6 kez. Kafa dinleyecektik güya. Eşim hiç rahatsız oluyor gibi değil.
Tam ayıptır söylemesi yataktaydık dışarıdan geldik üstümüzü falan çıkardık görüntülü aradı. Yuh artık tatilde de aranmaz bi salsın ama dedim. Eşim bişey demedi zaten hiç demez yorum yapmaz. Hemen kapatıp normal aradı.
delireceğim artık ne yapıcam
Siz gitmiyor musunuz tek mi gşdiyorannesigile geçiyor haftada 3-4 kez.
Ay yok artık ya, daha neler görücez acaba..Eşim tek çocuk. Evleneli 10 ay oldu. Ama ilk günden beri annesiyle günde en az 10 kez babasıyla en az 5-6 kez konuşuyor. Ve evlerimizin arası 10 dk. Ben vardiyalı çalıştığım için. Eşim işten 5 gibi çıkıp eve gelip yemek yiyor ve annesigile geçiyor haftada 3-4 kez. Buna rağmen istisnasız hergün aralarında bu telefon trafiği var.
Başta anlayamıyordum saçma geliyordu ama rahatsız etmiyordu çünkü gün içinde konuşurlardı bana çok denk gelmezdi. Ama şimdi saat fark etmiyor. Görüntülü arıyor. Mesela ben kendi annemle 2 günde bir falan konuşurum. Görüntülü neden aranır zaten haftada 3-4 kez gördüğün hatta sabah gördüğün birini anlamıyorum.Bide sürekli ne konuşıyorusnuz saat başı yani. Çok saçma kocamla ben o kadar konuşmayız. Ki gerek yok. Herkes işinde gücünde zaten.
Düşük yaptım. Ve psikolojik olarak toparlanamıyordum. Eşimde tatil ayarlamış .Bu hafta sonu 2 geceliğine tatile gittik. Kadın yolda kaç kere görüntülü aradı. Yetmedi tatildeyken de aradı hem görüntülü hem normal. 1 kerede değil 5-6 kez.her gün 5-6 kez. Kafa dinleyecektik güya. Eşim hiç rahatsız oluyor gibi değil.
Tam ayıptır söylemesi yataktaydık dışarıdan geldik üstümüzü falan çıkardık görüntülü aradı. Yuh artık tatilde de aranmaz bi salsın ama dedim. Eşim bişey demedi zaten hiç demez yorum yapmaz. Hemen kapatıp normal aradı.
Oğullarının evlendiğini küçük çocuk olmadığını direk yüzlerine söyleyin.Yuzlerine soylemeyince bu kayinvalideler anlamıyor.Eşim tek çocuk. Evleneli 10 ay oldu. Ama ilk günden beri annesiyle günde en az 10 kez babasıyla en az 5-6 kez konuşuyor. Ve evlerimizin arası 10 dk. Ben vardiyalı çalıştığım için. Eşim işten 5 gibi çıkıp eve gelip yemek yiyor ve annesigile geçiyor haftada 3-4 kez. Buna rağmen istisnasız hergün aralarında bu telefon trafiği var.
Ya söylemem mi ama ne diyim ben anneme diyor ancaAllah kolaylık versin. Bu tipler evrilmez, değişmez.
Kocan daha memeden kesilmemis. Belki kocana belirli saatlerde aranmaması gerektiğini hatırlatmak gerekir ki o da anasına desin. Hem ne konuşurlar boyuna bende anlamam.
Al işte inanılmazlarBi kere bizde tatile gitmiştik kaynanam aramış görmemişim sonra döndüm nerdesiniz ya sesiniz çıkmıyor demiştitatilde olduğumuzu biliyordu. Ama alıştım artık takmıyorum
Ben akşam vardiyaısnda oluyorum. Evde yalnız oturamıyor yemek yiyip gidiyor ben yokkenSiz gitmiyor musunuz tek mi gşdiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?