• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidesi zırt pırt arayanlar?

Ay yok artık ya, daha neler görücez acaba..
Özellikle yataktayken bile eşinizin hemen geri araması oha gerçekten. İki dakka bırak yani, yanında karın var sevişirken filan telefon çalsa onu da açacak herhalde.
Bi konuşsanız mı bu meseleyi açık açık?
Konuşuyorum ya bişey olduysa önemliyse diypr ama hiç önemli bişey olmuyor yani

Erkek ailelerini anlamakta güçlük çekiyorum artık.. Bence eşinizle güzellikle, iyilikle konuşa konuşa beynine yerleştirin bu durumun doğru olmadığını.. Kavga ederek veya laf sokarak söylemeyin çünkü o zaman "beni ailemden ayırmak istiyorsun" kafasına girip ailesini koruyup sizi dışlayabilir.. Erkekler çoğu zaman böyle maalesef..
Yok öyle yapmıyorım. Bak üzerime alınıyorum bunu sürekli söyleyip seni darlamak istemiyorum ama sen alışık olabilirsin ben alışamıyorum ve alışmak istemiyorum diyorum. Cevap ne diyim anneme

Konuşuyorum ya bişey olduysa önemliyse diypr ama hiç önemli bişey olmuyor yani
"Ben rahatsız oluyorum", "yatakta bile annenle konuşman beni rahatsız ediyor" diyebilirsiniz? Öyle bir anda geri aramasın, mesaj yazsın "önemli bişey mi var?" diye. Böyle böyle "önemli bişey değilse aramamaya" alışırlar belki..
Ay çok sinir bozucu!

Yok öyle yapmıyorım. Bak üzerime alınıyorum bunu sürekli söyleyip seni darlamak istemiyorum ama sen alışık olabilirsin ben alışamıyorum ve alışmak istemiyorum diyorum. Cevap ne diyim anneme
Annesine bişey söylemesine gerek yok. Her aramasını açmayacak, o kadar. Bitti. Günde 1 kez sabahları konuşulur, sonra herkes hayatına döner. Bu ne abi, adamın artık kendine ait bir hayatı olduğunu kabul etmiyorlar sanırım.

Bi şey diyemiyorsa her aradığında açmasın.. Dinleniyordum, uyuyordum, işim vardı vs gibi şeyler söylerse belki anlarlar herzaman müsait olamayacağınızı.. Günde bir defa aramak neysede sürekli bir de görüntülü aramak özel hayata saygısızlık bence..

Bi şey diyemiyorsa her aradığında açmasın.. Dinleniyordum, uyuyordum, işim vardı vs gibi şeyler söylerse belki anlarlar herzaman müsait olamayacağınızı.. Günde bir defa aramak neysede sürekli bir de görüntülü aramak özel hayata saygısızlık bence..
Ya diyprum ya kocamın pekte rahatsız olduğunu düşünmüyorum yıllardır böyleler

Annesine bişey söylemesine gerek yok. Her aramasını açmayacak, o kadar. Bitti. Günde 1 kez sabahları konuşulur, sonra herkes hayatına döner. Bu ne abi, adamın artık kendine ait bir hayatı olduğunu kabul etmiyorlar sanırım.
Adamda kabul etmiyor ki. Onu rahatsız etmiyor bu durum çünkü o da annesine babasına öyle karşılıklı bu sürekli araşmalar

Eşim tek çocuk. Evleneli 10 ay oldu. Ama ilk günden beri annesiyle günde en az 10 kez babasıyla en az 5-6 kez konuşuyor. Ve evlerimizin arası 10 dk. Ben vardiyalı çalıştığım için. Eşim işten 5 gibi çıkıp eve gelip yemek yiyor ve annesigile geçiyor haftada 3-4 kez. Buna rağmen istisnasız hergün aralarında bu telefon trafiği var.

Başta anlayamıyordum saçma geliyordu ama rahatsız etmiyordu çünkü gün içinde konuşurlardı bana çok denk gelmezdi. Ama şimdi saat fark etmiyor. Görüntülü arıyor. Mesela ben kendi annemle 2 günde bir falan konuşurum. Görüntülü neden aranır zaten haftada 3-4 kez gördüğün hatta sabah gördüğün birini anlamıyorum.Bide sürekli ne konuşıyorusnuz saat başı yani. Çok saçma kocamla ben o kadar konuşmayız. Ki gerek yok. Herkes işinde gücünde zaten.

Düşük yaptım. Ve psikolojik olarak toparlanamıyordum. Eşimde tatil ayarlamış .Bu hafta sonu 2 geceliğine tatile gittik. Kadın yolda kaç kere görüntülü aradı. Yetmedi tatildeyken de aradı hem görüntülü hem normal. 1 kerede değil 5-6 kez.her gün 5-6 kez. Kafa dinleyecektik güya. Eşim hiç rahatsız oluyor gibi değil.
Tam ayıptır söylemesi yataktaydık dışarıdan geldik üstümüzü falan çıkardık görüntülü aradı. Yuh artık tatilde de aranmaz bi salsın ama dedim. Eşim bişey demedi zaten hiç demez yorum yapmaz. Hemen kapatıp normal aradı.
delireceğim artık ne yapıcam
Acaba eşin niçin evlenmiş

Sizde annenize gidin gece uyuyacaginiz zaman geçin eve hesap sorarsa senin yaptığını yapıyorum dersin. Erkekler laftan anlamıyor harekete geç rahatsız olursa kendide çeki düzen versin.

Böyleydi.. Çocuk beni işten almaya geliyordu eve gidene kadar nerdesin, napıyorsun çay kıyayım mı vs. arıyordu. O zamanda üstüme alınıp tartışıyorduk
Bilerek evlenmişsiniz yani aslında..
Ama hastalık boyutu bu yani, bu anasından babasından kopamamış, büyüyememiş, yetişkin olamamış adamları kapının önüne koymak lazım. Hayatta karşısına bi zorluk çıksa, sizi değil ailesini tercih edecektir eminim.

Ben hergün arayıp rapor alanlara bile karşıyım, kaldi ki günde 5-6 kez arayacak. Cinnet sebebi.
İnşallah kalp kırmadan çözersiniz. Kesinlikle çok haklısınız.

Bu onlarin sistem ozelligi. Esinizin bir evlilik yapmasinda tek erken cinsel ihtiyaclarinin karsilanamiyor olusu. Geri kalan butun her sey icin zaten annesi var. Hic bosuna ugrasmayin degissin vs diye. Cocuk olsun diye de ugrasmayin diyecegim ama ugrasacaksiniz ve o cocuk bir gun olacak ve o gun geldiginde kafaniza dank edecek bir seyler ve cok pisman olacaksiniz. Ben anama ne diyeyim diyen bir adamin sizin istediginiz yone evrilmesini bosuna ummayin. Onunde sonunda kavga edeceksiniz ve onun anasi melek olacak siz seytan. Bence bir tane omrunuz var ve onu sinir stres icinde harcamak istemiyorsaniz oturup tabloyu onunuze koyun ve iyi dusunun.

Eşim tek çocuk. Evleneli 10 ay oldu. Ama ilk günden beri annesiyle günde en az 10 kez babasıyla en az 5-6 kez konuşuyor. Ve evlerimizin arası 10 dk. Ben vardiyalı çalıştığım için. Eşim işten 5 gibi çıkıp eve gelip yemek yiyor ve annesigile geçiyor haftada 3-4 kez. Buna rağmen istisnasız hergün aralarında bu telefon trafiği var.

Başta anlayamıyordum saçma geliyordu ama rahatsız etmiyordu çünkü gün içinde konuşurlardı bana çok denk gelmezdi. Ama şimdi saat fark etmiyor. Görüntülü arıyor. Mesela ben kendi annemle 2 günde bir falan konuşurum. Görüntülü neden aranır zaten haftada 3-4 kez gördüğün hatta sabah gördüğün birini anlamıyorum.Bide sürekli ne konuşıyorusnuz saat başı yani. Çok saçma kocamla ben o kadar konuşmayız. Ki gerek yok. Herkes işinde gücünde zaten.

Düşük yaptım. Ve psikolojik olarak toparlanamıyordum. Eşimde tatil ayarlamış .Bu hafta sonu 2 geceliğine tatile gittik. Kadın yolda kaç kere görüntülü aradı. Yetmedi tatildeyken de aradı hem görüntülü hem normal. 1 kerede değil 5-6 kez.her gün 5-6 kez. Kafa dinleyecektik güya. Eşim hiç rahatsız oluyor gibi değil.
Tam ayıptır söylemesi yataktaydık dışarıdan geldik üstümüzü falan çıkardık görüntülü aradı. Yuh artık tatilde de aranmaz bi salsın ama dedim. Eşim bişey demedi zaten hiç demez yorum yapmaz. Hemen kapatıp normal aradı.
Tek çocuklar genelde sıkıntılı oluyor. Anneye babaya bağlı olmak çok güzel birşey ama eşiniz henüz evlendiğinin farkına varamamış. Kavga etmeden de anlatabilirsin bence☺️ İnşallah bir gün sizi anlar.

Bu evlilik yürümez, bence çocuk planınızı biraz erteleyin. Bunun farklı bir versiyonunu ben şu anda boşuyorum.

Tek çocuklar genelde sıkıntılı oluyor. Anneye babaya bağlı olmak çok güzel birşey ama eşiniz henüz evlendiğinin farkına varamamış. Kavga etmeden de anlatabilirsin bence☺️ İnşallah bir gün sizi anlar.
Bağlı değil bu bağımlı hep kendisine de bunu derim

Baştan dur demezseniz yandınız, benim kv ve k. Peder de aynısıydı, ne balayında rahat verdiler ne de diğer zamanlarda , kv nin tellerini açmadım, görüntülü aradıklarında ustum uygun değil deyip başka odaya geçtim zamanla anladılar , yeri geldi büyük kavga kıyamet kopardım en son eşim annesini uyardı ve de kendisi de sürekli bu saçma tel trafiğini normal hale getirdi yoksa boşanacaktık, çok kötü bişey sürekli resmen taciz ediliyorsunuz, akşam oluyor kv arıyor ne yemek yediniz , nereye gittiniz, dışarı yürüyüşe çıkardık ararlardı bu saatte ne işiniz var eve dönün daha neler neler , size tek tavsiyem alttan almayın, susmayın, çatır çatır kavganızı edin yeri gelirse ...

Back