• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidesi zırt pırt arayanlar?

Baştan dur demezseniz yandınız, benim kv ve k. Peder de aynısıydı, ne balayında rahat verdiler ne de diğer zamanlarda , kv nin tellerini açmadım, görüntülü aradıklarında ustum uygun değil deyip başka odaya geçtim zamanla anladılar , yeri geldi büyük kavga kıyamet kopardım en son eşim annesini uyardı ve de kendisi de sürekli bu saçma tel trafiğini normal hale getirdi yoksa boşanacaktık, çok kötü bişey sürekli resmen taciz ediliyorsunuz, akşam oluyor kv arıyor ne yemek yediniz , nereye gittiniz, dışarı yürüyüşe çıkardık ararlardı bu saatte me işiniz var eve dönün daha neler neler , size tek tavsiyem alttan almayın, susmayın, çatır çatır kavganızı edin yeri gelirse ...
Bize karışamıyor ama dediğin gibi aşırı normalmiş gibi davranıyor ben hariç herkes. Çok bunalıdm artık

Bize karışamıyor ama dediğin gibi aşırı normalmiş gibi davranıyor ben hariç herkes. Çok bunalıdm artık
Eşinizle ciddi ciddi konuşun annesine de yeri geldiğinde müsait değildik deyin, rahatsız olduğunuzu bilmeliler , benim şuan çok iyi , ailesi yakamıza yapışmıyor çok şükür, eşim sizinki kadar bağımlı değildi ama, sizin eşiniz eve gelince hemen ailesine gitmesi falan baya kötü , sakın çocuk yapmayın düzelmeden, ben tam 2 yıl çocuk yapmadım herşey istediğim gibi olana kadar , tepki vermezseniz daha kötü olur , evlilik böyle bişey değil, baktınız düzelmiyor yollayın anasına...

Eşim tek çocuk. Evleneli 10 ay oldu. Ama ilk günden beri annesiyle günde en az 10 kez babasıyla en az 5-6 kez konuşuyor. Ve evlerimizin arası 10 dk. Ben vardiyalı çalıştığım için. Eşim işten 5 gibi çıkıp eve gelip yemek yiyor ve annesigile geçiyor haftada 3-4 kez. Buna rağmen istisnasız hergün aralarında bu telefon trafiği var.

Başta anlayamıyordum saçma geliyordu ama rahatsız etmiyordu çünkü gün içinde konuşurlardı bana çok denk gelmezdi. Ama şimdi saat fark etmiyor. Görüntülü arıyor. Mesela ben kendi annemle 2 günde bir falan konuşurum. Görüntülü neden aranır zaten haftada 3-4 kez gördüğün hatta sabah gördüğün birini anlamıyorum.Bide sürekli ne konuşıyorusnuz saat başı yani. Çok saçma kocamla ben o kadar konuşmayız. Ki gerek yok. Herkes işinde gücünde zaten.

Düşük yaptım. Ve psikolojik olarak toparlanamıyordum. Eşimde tatil ayarlamış .Bu hafta sonu 2 geceliğine tatile gittik. Kadın yolda kaç kere görüntülü aradı. Yetmedi tatildeyken de aradı hem görüntülü hem normal. 1 kerede değil 5-6 kez.her gün 5-6 kez. Kafa dinleyecektik güya. Eşim hiç rahatsız oluyor gibi değil.
Tam ayıptır söylemesi yataktaydık dışarıdan geldik üstümüzü falan çıkardık görüntülü aradı. Yuh artık tatilde de aranmaz bi salsın ama dedim. Eşim bişey demedi zaten hiç demez yorum yapmaz. Hemen kapatıp normal aradı.
delireceğim artık ne yapıcam
sorun eşiniz dengeyi sağlayamıyor

Bu ne ya? Gerçekten oldu mu bu…
Evet gerçekten yaşadım bunu , eşimle yazın çok bunalmıştık evde sitenin aşağısına indik saat 11 olmamıştı, tel çaldı ve arayan kv ve k.peder ( teli höpörlöre vererek ikisi konuşurdu bizle) kv napiyorsunuz nerdesiniz diye klasik sorgulamalarına başladı eşim de dışarda biraz yürüyoruz evde bunaldık dedi ki k.peder hemen atladı ve ne işiniz var bu saatte eve dönün geç olmuş dedi , beni sinir bastı zaten o geceden sonra hiçbişey eskisi gibi olmadı , eşimle defalarca kavga ettim bu sebeplerden, beni ilk 1 sene yordular ama ben inattım sözümden dönmedim, onların istediğini değil kendi isteklerimi yaptım, yeni evlilikte ilk 6 ayım sabrederek sonrası kaos ile geçti, 1 yıl biterken boşanma kararı aldım hem de eşimle gayet iyiyken , eşim en son annesi ile konuştu zaten onlar da çatırdamaya başladığımızı anladılar ve bizi rahat bıraktılar artık, eşimin ailesi kötü niyetli degillerdi sadece eşimin ayrı bir evi olduğunu kabullenemediler, eğer ki kötü niyetli olsalardı kesinlikle boşanmış olacaktık ama eşim de baya mücadele etti evliliği ayakta tutmak için , bana kalsa çoktan bitmişti , bu tarz konularda net olmak lazım iyi gelin olayım derken bir bakmışsın eşine ve ailesine köle oluvermişsin...

Çok geç olmadan tepkini koyman lazım. Bu durumu daha ne kadar idare edebilirsin? Kavga etmeden güzellikle anlatacaksın eninde sonunda ya anlayacak ya anlayacak.. Bi aile onlarda yok. Zaten evlerde yakınmış ne bu böyle sürekli konuşmalar vs

Türkiye'de evlilik cidden kumar.
Adam iyi olsa ailesi genelde dandik.
Aile iyi olsa adam dandik.
Denk gelmesi okadar zor bilesenki.
Ya görmezden geleceksiniz ya da ayrılacaksıniz başka yolu yok.
Benim bir arkadaş eş ailesinden çok memnun ama eşi kumarbaz.
Hep bir sikinti var.

Sorun annesi babası değil, eşiniz. Dengeyi kurması lazım. Anormallikleri olduğunu belirtin, Sizinleyken gidip ev ziyareti varsa tellere cevap vermeyi yavaş yavaş azaltsın.

Eşin nasıl rahatsız olmuyor anlamadım çok bunaltıcı. Bence çocuk yapma

Sorun annesi babası değil, eşiniz. Dengeyi kurması lazım. Anormallikleri olduğunu belirtin, Sizinleyken gidip ev ziyareti varsa tellere cevap vermeyi yavaş yavaş azaltsın.
Geçen hafta yine tatile gittik 4 günlüğüne gittiğimi ilk günde aramalar başladı. Tatil falan dinlemedi. eşimle konuştum tartıştık beni anlayana kadar anlattım. Bu durumu farkedemeğini söyleyip özür diledi. Sonra ne yaptı bilmiyorum ama son 3 gün bizi kimse aramadı.

Geçen hafta yine tatile gittik 4 günlüğüne gittiğimi ilk günde aramalar başladı. Tatil falan dinlemedi. eşimle konuştum tartıştık beni anlayana kadar anlattım. Bu durumu farkedemeğini söyleyip özür diledi. Sonra ne yaptı bilmiyorum ama son 3 gün bizi kimse aramadı.
simdi de aramamizi istemiyor bizi istemiyor diye laflar gelmeye baslayacak esinizi dolduracaklar. herseye hazirlikli olun. esinizin dengeyi korumasi sizinde asla taviz vermemeniz gerekiyor

Back