- 22 Haziran 2016
- 8
- 0
- 30
-
- Konu Sahibi nihal eser
Cevap vermemeye devam ediyorum ama takmamazlık yapamıyorum çok kafama takıyorum.yasli ve huysuz bir babaanne ile karsi karsiyayiz sanirim :) bence hiccc takma onun dediklerini aynen devam et cevap vermemeye. Nisanlini da ikna et ayri bir eve cikmaya. Yeni evli iki kisi kim olursa olsun biriyle evini paylasmamali bence.
Başınız sağolsun çok üzüldüm inşallah istediğiniz gibi bi ev bulursunuz.. bende ondan korkuyorum nişanlımla iyi anlaşabilceğimize inanıyorum evlendikten sonra ama babaannesi yüzünden evde huzursuzluk yaşamak istemiyorum bu isteğimi o da biliyor ama ne bana tamam diyebiliyor ne babaannesine onu zamanı gelince konuşalım ne olcağını bilmiyoruz diyor ben zaten istemiyordum ama bu yaşadıklarımdan ve yazılanlardan sonra kesinlikle istemiyorum artık..Kesinlille ayni evde yasama ben iyi niyetimin suistimaline ugradim evim insaat halindeydi evlenirken yetismedi annem hastaydi evpendigimi gorsun diye bizde beklemedik bitmesini bende safligim tuttu kiraya vericegimiz parayla evimize daha kaliteli seyler aliriz dedim ve ayni evde yasamayi teklif ettim 8 ay once annemin vefatiyla insaat durdu 2 sene doluyo hala ev insaat halinde ve hic mutlu degilim kaynanamla dusman olmamak icin susuyorum esimin annesi olmasa asla tahammul etmem bide cocugum oldu hepten zivanadan cikti . Sana tek kelimeyle diyorum KESINLILKLE AYNI EVDE YASAMA ..
Ne evliligimizi yasaya bildik ne cocugumu yasaya biliyorum simdi babamin evindeyim ev tutana kadar burda kalicam diye rest cektim esime. Ev ariyoruz suan .
yok istemiyorum ben zaten ama o öyle söylüyor. evlendikten sonrada büyük ihtimal ailemden uzakta olcam evlenirsek eğer akılları sürekli bende kalsın istemiyorum ailemin üzülürler hatta annem bilse evlenmemizi istemeyedebilir..anne babandan sakın bişey saklamam yoksa kimseyle baş edemezsin. asla aynı evde yaşamayı aklından geçirme, hayatınızın şimdiden orta yerine oturmuş zaten
yok istemiyorum ben zaten ama o öyle söylüyor. evlendikten sonrada büyük ihtimal ailemden uzakta olcam evlenirsek eğer akılları sürekli bende kalsın istemiyorum ailemin üzülürler hatta annem bilse evlenmemizi istemeyedebilir..
Başınız sağolsun çok üzüldüm inşallah istediğiniz gibi bi ev bulursunuz.. bende ondan korkuyorum nişanlımla iyi anlaşabilceğimize inanıyorum evlendikten sonra ama babaannesi yüzünden evde huzursuzluk yaşamak istemiyorum bu isteğimi o da biliyor ama ne bana tamam diyebiliyor ne babaannesine onu zamanı gelince konuşalım ne olcağını bilmiyoruz diyor ben zaten istemiyordum ama bu yaşadıklarımdan ve yazılanlardan sonra kesinlikle istemiyorum artık..
Evet insan sonradan anlıyor hepimizin hakkında hayırlısını versin Allah bi şekilde böyle sınavlar veriyoruz işte..Geçmiş olsun canım
Hakkında hayırlısını dilerim.
Zaten o babanne ile olmazdı o evlilik
Ah bende akıllı olsaydım zamanında kaynanayi kabul etmeseydim
Amin çok teşekkür ederim Allah hepimizin dualarını kabul etsingeçmiş olsun kurtulmussun onlardan Allah hayırlısını seni mutlu edecek değerini bilecek insanlar çıkarsın karşına