Kayınvalidesi böyle olan var mı? Sorun bende mi?

Uf dayanamıcam yazcam kaç yaşında kadınsınız yok terlik yok o yok bu . Amanın ne abarttınız hay terlik olsa ne olmasa ne onlarda mi yatıp kalkıyorsunuz ayda 1 kere görüşün yeter aaaa. . Zaten karışmıyorlar huzurunuzu bozmuyorlar hala yok gelinlik beklemesinler benden diyorsunuz. Adamlar zaten beklemiyor ki sizden bi istekleri yok . Siz ya birinin dolduruşuna gelmissiniz ya da canınız sıkılıyor. Yani 40 yaşında kocaman kadınsınız ben 20 yaşındayım bunları ben demem..

neden ailen bana hiç hediye almadı dedim. onlar öyle dedi. tutumlular falan dedi. bu arada 2 adet evleri var. birini oturmamız için verdiler. öyle şeylerde esirgemediler.
1 adet bardak bile sıfırdan alıp gelmediler. aşırı cimriler diyemem ama tutumlular.
ya sizin gibi insanlari gördükçe cocuguma bir tas birakmayayim satip yiyeyim doya doya diyorum
adam size aylik ortalama 6 gram altin ederinde ev vermis hala diyorsunuz ki bir bardak vermedi.
insallah o etmeyi düşündüğünüz lafi soylersiniz de "madem öyle çıkın evimden kiraya verecegim" derler. madem kiymet bilmeyeceksiniz bari hakli sebebiniz olsun

Ev vermişler gelınsın diye bütün ellerını avucunu sana mı doksunler. Kira verdıgını bı düşün bakalım. Bardak almamışta. Allahım sen gerçekten çok büyüksün. İşte o yüzden kımseye bısey yapmıcan. Parası olan evlensın. Evı vermeseydı görürdüm ben

Yapma. Gerçekten yapma. Kımseye sofra kurma. Kur dıyen yok kı sana.

HarikasınızŞahane yorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…