• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidenizi ya da kayınpederinizi arar mısınız

Nişanlımın babası ile hiç konuşmadım onlarda ayıpmış :52: Annesi ile de cumadan cumaya konuşuyoruz. Ama onlar beni hiç aramazlar hatta çok değişik gelebilir ama öz kızları annelerini iki üç ayda bir kez arıyormuş. Küçük görümcem taşındı kaynanam benden duydu :1:

Hem kayınvalıdemı hem kayınpederımı ararım. Ikısınıde cok severim. Özellikle kayınpederım bana bayılır bende ona:))) canım babam :)) baba sızı cok özledim derim ertesi gunu bize gelirler canım kızım bızde seni cok özledik der :)) allah bozmasın :)) bugun aradım hatta babam napıon dııye :) annem napıon diye :))))

Son düzenleyen: Moderatör:
nişanladığımda eşim askere gitmişti bu yüzden hergün kayınvalidemle konuşuyorduk 1 saati buluyordu konuşmamız..beni teselli ediyordu..nişanlıyken kandillerde filan kayınpederimle konuşuyorduk,doğum günümde filan arıyorlardı sağolsunlar..evlendikten sonra da değişen birşey olmadı..validemle ben aramazsam o arar..ara vermeyiz yani :)

Hem kayınvalıdemı hem kayınpederımı ararım. Ikısınıde cok severim. Özellikle kayınpederım bana bayılır bende ona:))) canım babam :)) baba sızı cok özledim derim ertesi gunu bize gelirler canım kızım bızde seni cok özledik der :)) allah bozmasın :)) bugun aradım hatta babam napıon dııye :) annem napıon diye :))))

kayınpederler pek seviliyo ya beni kendi öz kızlarından ayırmaz hatta daha çok üstüme düşerler umarım hep bole dewam eder canım:1:

kayınpederler pek seviliyo ya beni kendi öz kızlarından ayırmaz hatta daha çok üstüme düşerler umarım hep bole dewam eder canım:1:
Cok seker oluyolar gercekten. 3 oğlu var ben 3. Ve en kuçuk gelinlerıyım adam gelinlerı dıye ölecek. :))) bı ara bayrama memlekete gittiler sonra geldiklerinde gittim adamın boynuuna atladım resmen babam hoş geldin dıye :)))) ay ıns hepimizin boyle gider canım yaaaa

Cok seker oluyolar gercekten. 3 oğlu var ben 3. Ve en kuçuk gelinlerıyım adam gelinlerı dıye ölecek. :))) bı ara bayrama memlekete gittiler sonra geldiklerinde gittim adamın boynuuna atladım resmen babam hoş geldin dıye :)))) ay ıns hepimizin boyle gider canım yaaaa

ne güzel canım çok sewindim senin adına ne kayınvalide kayınpederler war bizimkiler melek :) inş. dediğin gibi böle dewam eder mutlu oluruz hepimiz.:16:

annesi babası 2 haftada bir mutlaka ararlar istediğin bişey varmı diye sorarlar ki ben pek aramam onları kandillerde ararrım genellikle
babannnesi dedesi 3 günde bir ararlar biz büyüğüz gelin beizi arasın demezler hiç
görümcemler,halaları hepsi ararlar sağolsunlar :16:

ki bizden kimse nişanlımı aramazlar:20:

6 aydır nişanlıyım kayınpederimi hiç aramadım diyebilirim :) o da hiç aramadı bu zamana kadar arasada ne konuşuruz bilmiyorum :) Kayınvalidemi de genelde ben ararım haftada 1 falan o pek aramaz bazen nişanlıma söyler ara konuşayım diye o da heralde bu zamana kadar 4 kere falandır aslında telefonla konuşmayı çok seviyo kv ben onlara ne zaman gitsem mutlaka birileriyle telefonda uzun uzun konuşur ama beni pek aramıyo aramızda iyi bu zamana kadar hiç bi problem yaşamadık ama aramıyo işte

6 aydır nişanlıyım kayınpederimi hiç aramadım diyebilirim :) o da hiç aramadı bu zamana kadar arasada ne konuşuruz bilmiyorum :) Kayınvalidemi de genelde ben ararım haftada 1 falan o pek aramaz bazen nişanlıma söyler ara konuşayım diye o da heralde bu zamana kadar 4 kere falandır aslında telefonla konuşmayı çok seviyo kv ben onlara ne zaman gitsem mutlaka birileriyle telefonda uzun uzun konuşur ama beni pek aramıyo aramızda iyi bu zamana kadar hiç bi problem yaşamadık ama aramıyo işte

senden bekliyodur belki canım ilk adımı sen at ara bakalım dewamını onlar getiriyor zaten :1:

çok sık görüşmeyenlerdeniz sanırım bizde
ayda bir ya da iki özledim diye arar
bazen de ben ararım bi de arayaınca ne konşcagını bilemiyosun ki :15:

bence 1 hafta arama bakalım anlasınlar biraz :19: ayy gelin olmaktazor wallahi ararsın makbule geçemz aramazsın bu sefer nie aramadın derler :) en iiyisi sen yine aramaya dewam et napalım:1:

Bende bazen öyle diyorum aramıyım napıcak acaba diye belki de sıkılıyo ne çok arıyo gelin de diyodur :) Gerçekten de canım gelin olmak ne zormuş yaa ama aramaya devam aramıyo sormuyo demesin ben üzerime düşeni yapıyım da gerisini onlar düşünsün:34:

valla kaynanamda arıyor kayınpederimde arıyor heleki hastayken elelri telefondn düşmedi hep aradılar saolsunlr kayınpederimi genelde her cuma ararım kayınvalidemide hergn ararım aramadn duramıyorum napayım :1::1::1::1:

Ben severim kayınvalidemleri, iyi de anlaşırız. Kayınpederimi 2-3 hafta da bir ararım da kayınvalidemle 3-5 gün de bir konuşuruz, bazen o arar bazen ben, uzun uzun da sohbet ederiz.

Şuan nişanlıyım haftada 1-2 defa ararım kayın validemi. Kayın babamı daha seyrek arıyorum. Onlarda beni arıyorlar :16: Bebekliğimi biliyorlar beni çok seviyorlar. :16: Bende onları çok seviyorum. :16:

eskiden onlar beni çok ararlardı ben de onları, sonradan o kadar çok konuşup yüzgöz olduk ki gelinle konuşulmaması gereken şeyleri konuştular benimle, şunu sen öde bunu ben ödeyeyim diye pazarlıklar başladı daha evlenmeden, nişanlıma söyledim sen arama onları onlar seni ararsada soğuk konuş dedi, şimdi belki haftada bir arıyorum. Eskisi gibi değil. Siz siz olun çok arayıp sormayın evlenmeden :34:

Back