• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidenizi ya da kayınpederinizi arar mısınız

en az 5-6 defa aradım ama o hiç aramadı annesiyle de pek konuşmuyoruz düşün daha yeni düşük yaptım bir hafta oldu en son düşük yaptığım gün aradı ve dedi ki annen niye gelip bakmadı sana lafa bak :43::43: ve dahada aramadı öldün mü kaldın mı diye ben hayatımda böyle sorumsuz insanlar görmedim. benim annem babam ise hergün arar

Boşver canım hiç üstüne düşme , senin kötü gününde aramamışlarsa sende Arama, bak Allaha Şükür ailen hep yanında

yok ya onuda aramıyorlar ayda yılda bi bizimkiler bayağı soğuk ki ben hep kayınvalidem le çok iyi anlaşacağım dedim şans bu ya bana çattı bu insanlar. ben yeterince sıcak davrandım ama yok olmuyor ne yapsam da

bende aynını düşündüm hep sıcak oldum ama kanımız kaynamadı. ama konuşuyorlar canım hatta günde bir kaç kez konuşuyorlardır. telefondan hiç kontrol ettin mi?

Boşver canım hiç üstüne düşme , senin kötü gününde aramamışlarsa sende Arama, bak Allaha Şükür ailen hep yanında

bende aramadım daha lafta gelinleri ve bitanecik oğulları olur ama kötü günde sağlığın bozulunca annen baksın derler

bende aynını düşündüm hep sıcak oldum ama kanımız kaynamadı. ama konuşuyorlar canım hatta günde bir kaç kez konuşuyorlardır. telefondan hiç kontrol ettin mi?

kontrol etmedim ama sıksık soruyorum konuştunuz mu hiç yok diyo

kontrol etmedim ama sıksık soruyorum konuştunuz mu hiç yok diyo

öyle derler canım fakat öyle olmaz. bende başta sordum yok yada evet bir iki dakika dedi. ama sonra baktım verilen cevapla gerçek aynı değildi. sen yinede kontrol et en azından ara sıra bir bak boş bırakmaya gelmez bunları.

ben öncesinde hiç aramadım, benimki benle konuşurken kayınvalidem isterdi beni, konuşurduk.
hiç de bu zamana kadar yakınmadı böyle bişeyden..
kişilik meselesi, benim eşimde hiç aklının ucundan geçirmedi yok aradın, aramadın diye,
sadece görümcem biraz pat laflı oldugu için, şakayla hiç aramıyosun derdi.
ama ciddi anlamda alınmaca darılmaca yapmadı asla

Her cuma müstakbel kayınvalideme ve iki görümceme cuma mesajı çekiyorum ama bir günden bi güne cevap vermediler. Nadir arıyor kayınvalide adayım, görümcelerden birisi bazen cevap veriyor diğerinin ise umrunda değil. Bir gün mesaj çekmeyeyim bakalım napıcaklar dedim, ne arama ne mesaj üçünden de bir şey yok. Bundan sonra beni arayıp soranı ararım arkadaş hiç birine mesaj falan yok, zaten ben kaleyi içten fethetmişim. Damadın kalbini çalmışım, gerisi çokta tın :9:

öyle derler canım fakat öyle olmaz. bende başta sordum yok yada evet bir iki dakika dedi. ama sonra baktım verilen cevapla gerçek aynı değildi. sen yinede kontrol et en azından ara sıra bir bak boş bırakmaya gelmez bunları.

:1::1::1::1: demi erkek milleti sonuçtaa

aynen canım hatta kız kardeşiyle 3 öğün konuşurlar çok kavgasını yaptım ama boşuna

ay bizde de kavga sebebi hep onun ailesi ben niye aramıyorlar niye ilgilenmiyorlar diyorum oda boşver aramasınlar diyo bu dahada canımı sıkıyor

kayınpederim yok kayınvalidemi her hafta ararım her haftada gideriz.oda beni arar ki aramasada sorun değil yaşlı onlar biz aramalıyız.böyle şeylere takmam sizlerde takmayın arayın.

ay bizde de kavga sebebi hep onun ailesi ben niye aramıyorlar niye ilgilenmiyorlar diyorum oda boşver aramasınlar diyo bu dahada canımı sıkıyor

boşver canım aramasınlar arayıp laf sokacağına bu daha iyi keyfini bozma hiç. sen çok çok istiyorsan ara sıra ara. ama ilgilenmezler. 3 öğün konuştuğu kız kardeşi beni en son 3 ay önce aradı oda yarım ağız kayınbabama söyledim belli onun zoruyla aramış. boşver

Bendekiler bastan sorunlu bastan bu yana sıcaklik olsun dye aradim nisan oncesonde hic yanasmadilar baktim bunlar soguk bende mesafeli olym dedim bayramda aradim gelicektim dedim yazliktayz bilmem ne dediler sonra ben aramayinca kayınpeder bozuntusu yok beni aramayana ben dugun mu yapcam bilmem ne diye cikardi simdi tatliya bagladi nisanlim ama inanin nefretlikler eserse kv yi ariyom kaynpederi nye arym ki

Daha önce ben arıyordum kayınpederimi bi ara bi sitem ettim hiç aramıyosun baba diye o gün bugündür nerdeyse her hafta arar sorar sağolsun :) kayınvalidemlede kayınpederim aradığında yanındaysa konuşuruz yoksa o beni pek aramaz evi arar annemle konuşur haklı kadın benle ne konuşcakki :)

Kızlar merhaba baslıktada belirttiğim gibi ne sıklıkla ararsınız ya da onlar sizi arar

haftada en az 2 yada 3 kez konuşuruz. ben aramazsam mutlaka o arar o aramazsa merak eder ben ararım. kayınvalidemide kayınpederimide çok seviyorum uzakta oldukları için heralde bu kadar sık konuşmamız :54:

Bn 1.5 yıllık niaşnlıyım temmuzda iki olucaz tam , yani ararım yirmi günde bir kaynvalidemi de kayınpederimide ikisini de çok severim ayrılar o yüzden ayrı ayrı ararım onlarda beni arar ailemi ararlar nişanlımda annemleri arar onbes günde bir

bende çok sık görüşüyorum kayınvalidemle ve kayınpederimle ben aramasam onlar arar merak ederler özellikle kayınpederim çok düşkündür bana ben çok seviyorum bi sıkıntımız yok ara ara kv gıcıklıkları dışında :)

Bn 1.5 yıllık niaşnlıyım temmuzda iki olucaz tam , yani ararım yirmi günde bir kaynvalidemi de kayınpederimide ikisini de çok severim ayrılar o yüzden ayrı ayrı ararım onlarda beni arar ailemi ararlar nişanlımda annemleri arar onbes günde bir

bende çok sık görüşüyorum kayınvalidemle ve kayınpederimle ben aramasam onlar arar merak ederler özellikle kayınpederim çok düşkündür bana ben çok seviyorum bi sıkıntımız yok ara ara kv gıcıklıkları dışında :)

Aynn benmde oyle kayınvalıdemle cok sık gorusurz bn aramasam o muhakkak arar kaynpedermle pk knsmayz oyle bayramda seyranda falan :))

İlk başlarda sevgiliyken haftada 1 kez arardım annesini oda beni aradı sürekli, kız kardeşiylede konuşurduk, mesajlaşırdık iki güne bir, sonra baktım aramayı kestiler sadece benden bekliyorlar bende mesafe koydum. Ayda bir ararsam arıyorum yada özel bi gün olursa falan. Sözlüm bir kere annemle neden sık konuşmuyorsunuz dedi bende çekiniyorum konuşacak birşey bulamıyorum dedim, bir daha da sormadı. Oh rahatım :))

Back