• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidenizi ya da kayınpederinizi arar mısınız

eskiden onlar beni çok ararlardı ben de onları, sonradan o kadar çok konuşup yüzgöz olduk ki gelinle konuşulmaması gereken şeyleri konuştular benimle, şunu sen öde bunu ben ödeyeyim diye pazarlıklar başladı daha evlenmeden, nişanlıma söyledim sen arama onları onlar seni ararsada soğuk konuş dedi, şimdi belki haftada bir arıyorum. Eskisi gibi değil. Siz siz olun çok arayıp sormayın evlenmeden :34:

walla ben aramasamda kayınvalidem kayınpederim haftada en az 3- 4 kez ararlar beni çok sewerler bende onları çok sewerim her zamanda güler yüzle konuştum şimdilik yüzgözlük bi durumumuz yok ama anlatırlarsada yakın buldukları için anlatırlar die düşünürüm bunada sevinirim:19:

Her gün kayınvalidem ile birbirimizin sesini duymasak rahat edemeyiz. Ya ben ararım ya o arar. Bazen sürpriz yaparım, iş dönüşü servisten kapılarının önünde iniyorum, çalarım zili ben geldim derim :1: Bir kahve-sigara keyfi yaparız sonra ben kalkarım "kocam evde yemek bekler ben kaçayım" diye:9: Güleriz, eğleniriz yeri gelir şakalaşırız. Seviyorum hem kayınvalidemi hem kayınpederimi. iyi ki var iyi ki eşimi dünyaya getirmişler.

keşke müstakbel kayınvalidem yaşasaydı da her gün arasaydım. ben onu çok sevdim o da beni çok sevmiş herkese beni nasıl sevdiğini anlatmış, fakat kaybettik kendisini. olsaydı keşke mutluluğumuzu görebilseydi. ailemiz eksilmeseydi. bence aramak sormak da zorla isteksizce yapılacak bişey değil. içinizden geldiği gibi olmakta fayda var.

keşke müstakbel kayınvalidem yaşasaydı da her gün arasaydım. ben onu çok sevdim o da beni çok sevmiş herkese beni nasıl sevdiğini anlatmış, fakat kaybettik kendisini. olsaydı keşke mutluluğumuzu görebilseydi. ailemiz eksilmeseydi. bence aramak sormak da zorla isteksizce yapılacak bişey değil. içinizden geldiği gibi olmakta fayda var.

Allah rahmet eylesin canım katılıyorum sana bazı şeylerin kaybetmeden değerini bilmek gerekir. bende arar sorarım daima kayınvalidemide kayınpederimide Allah başımızdan eksik etmesin.:34:

Benim kayınpederim sürekli beni aramıyo bilmem ne diye nişanlıma diyo bende sadece önemli günlerde aryrum ne bilim yalnış mı yapıyorum bilmiyorum ki

Benim kayınpederim sürekli beni aramıyo bilmem ne diye nişanlıma diyo bende sadece önemli günlerde aryrum ne bilim yalnış mı yapıyorum bilmiyorum ki

bence ondan bekleme canım sen kendın ara onlar yaşlı oldukları için bizlerden beklıyolar haklılarda sen görevini yap ara bence görceksın nasıl memnun oluyolar:16:

Doğru söylüyorsun CNm ama kırıldığım şeyler oldu o bakımdan hani ole yüz göz olmadık ama bişmiyorum ya

yani seninde haklı olduğun konularda vardır bilemem ne yasandığını ama sen alttan al canım sen kazanırsın herzaman sonuçta onlarda senın ailen olucak ve bazı şeyleri görmezden duymazdan gelmek zorunda kalıcaz ne yazıkki

valla kayınpederim beni 2 günde bir arar biz farklı şehirlerdeyiz önce kayınpederimle sonra kaynanamla görüşürüm görümcem üniversitede olduğu için 10-15 günde bir görüşürüz ama 1 saat konuşuruz bazen 2 saate kadarda uzuyor :) 1 buçuk senelik nişanlıyım bu zamana kadar kayınpederim ve kaynanamla en uzun 1 hafta görüşmedik ders çalışıyorum diye aramamışlardı o hafta.. ayrıca nişanlımın dedesi ve babannesıylede ayda 2-3 kez görüşürüz.. nişanlımda benim aileme aynı şekilde hiç ihmal etmez halam ve kuzenlerime kadar arar konuşur

Canm ben 1bucuk aylık sözlüyüm belki dha cok yeni biliyorum ama henüz aramayida dusunmuyorum zaten konusrken bile zamn zamn cekiniyorum bide telefnda ne konuscagmi bilemiyorm.aksamlari sözlümle telefnda konusurken bazen annesinin sesi geliyo istiyorum telefona bi halini hatrni sormak icin.ama henuz birebir konusmak icin aramadim.ama ilerleyen zamnlarda alıştkca ararim tabikide :)

babasıyla telefonda hiç konuşmuyoruz adam soğuk benim yapabileceğim bişi yok.nasılsın baba dediğimde iyiyim siz nasılsınız diyen biri.annesiyle her hafta konuşuruz. sıcaklıkla alakalı herhalde. :ssz:

uff bunlar bana çok uzak geliyor, evliliğime daha var. düşünüyorum da aradığımı ne konuşacağımı bilemem herhalde :/

babasıyla telefonda hiç konuşmuyoruz adam soğuk benim yapabileceğim bişi yok.nasılsın baba dediğimde iyiyim siz nasılsınız diyen biri.annesiyle her hafta konuşuruz. sıcaklıkla alakalı herhalde. :ssz:

Sizinki yine iyi SİZ diyormuş, benim kayınpederim Nasılsın baba dediğimde iyiyim Pınar Hanım diyor. Daha ararmıyım ASLA...

kayınvalide hallediyo o işi canım bende diodum ne konuşcam die ama kayınvalidem sağolsun çok konuşkandır iyi muhabbetimiz oldu sonradan :)

erkek arkadaşım neşeli bir insan diyor ama tanışmadan bilemeyeceğim, inş bende senin gibi şanslı olurum. çok heyecanlı olacağım kesin ama.

erkek arkadaşım neşeli bir insan diyor ama tanışmadan bilemeyeceğim, inş bende senin gibi şanslı olurum. çok heyecanlı olacağım kesin ama.

tanımadığın için konuşcak bişey bulamıyosun işte kuzum. tanıyınca insan hem daha çok seviyo hemde konuşcak seyler çoğalıyo ki zaten yaşıcaksın bunu:54:

Kayınvalidemle çok görüşmüşlüğümüz yoktur telefonda ama kayınpederim kızım kızım diye arar sürekli :9: Çok seviyor beni sağolsun tabi karşılıklı oluyor böyle duygular benim de saygım sevgim büyük. Çok şükür çok şanslıyım nişanlımın ailesini senelerdir tanıyorum kendi ailem kadar varlar. Bunca senedir daha hiç anlaşmazlığa düştüğümüz olmadı hatta nişanlımla ufak tartışmalarda benim tarafımı tuttukları olur :9: İnşallah evlendikten sonra da aynı kalıcaktır. Ben hürmeti hiç eksik etmeyeceğim çünkü.

Kayınpederim hiç aramaz beni. Tanıştığımızdan beri sadece bi kere işi düştü, o yüzden aradı.

Kayınvalidemi de ben ararım genelde. Onun aramasına fırsat kalmaz :)

Ben nisanliyim kayinvalidem kayinpederim ararlar sağolsunlar bende ararım.nisanlim askerde aklıma dustukce ailesini ararım biraz rahatlarım

Back