• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayinvalidemm :(

delirdim sinirimden bu ne yahu kaç kere geliceksiniz şu yalan dünyaya o kadın egosunu tatmin edicek diye sana eziyet etme hakkını nerden buluyor bence araya mesafe koy ve hayır demeyi öğren yoksa çok üzülürsün bide arkandan konuşur bu cibiliyetsizler boşver kızım sen çocuğununa harca tüm enerjini çek restini

daha 40 yasinda bir insan sana is mi yaptiriyor?43 yasindayim bütün isimi kendim yapiyorum.evim 3 katli bahce kapi önü.zorda olsa yapiyorum.gelinim olsa su yasta is mi yaptiricam yani..kayinvalideniz cok ayip yapiyor..Bahane bul yapma.aglarsa da aglasin..Yasli olsa hasta olsa bosver yap diyecegim.

Şimdi eşin arıyor annesini
Bu haftasonu eşimin doğumgünü biz yokuz diyor
Siz de toplanıp bir arkadaşa,bir yere gidiyorsunuz
Gelse de sizi bulamıyor
Pardon ama sen isyan edip kadına güzel bir kafa atmamak için neyi bekliyorsun?
Kadın seni ve seni geçtim senin bebeğini,karnındaki bebeğini düşünmemiş
Zerre değer vermemiş
Konuşmamak için daha nasıl zarar vermesi lazım
Gelip dövsün,öldürsün mü
Eşinin annesiyse annesi
Haddini hududunu bilsin

Nasıl bu kadar saf iyi niyetli olabiliyosunuz?
Size yazık değil mi yaa neden ezdiriyosunuz kendinizi.
Bende 16 aylık evliyim çok üzüldüm yani.

Sizin gibi gelinleri gorunce ya ben azili bi seytanim ya da bunlar ya iyilik perisi ya melek diyorum gercekten pes!Anlattiklariniz benim icin hayal urunu bile olamaz, hayretle okudum yazinizi.

Basta ne kaybederim diye diye kendimi kaybetmsim her dedigini yapmakla saygiyi birbirine karistirdm ewet

eşin ne diyo bu durumlara arada anlat sende eşine ama şikayet eder gibi değil,bugün anneme poğaça yaptık bugün anneme sarma sardık işte bugünde annemin evini temizledik diye eşinde aksi bişey duyduğunda savunabilsin seni ortalama insan ömrü 60 yıl daha 40 yaşındaysa kaynanan işin zor valla :)) tabii işin esprisi bu :))
Allah yardımcın olsun ama çocuklarınla ilgili konularda taviz verme ..

Esim biliyo zaten farkinda ama elinden gelen bisey yok kadin bunlari yapRken kotu bisey yaptigini eziyet ettigini dusunmuyo benimle beraber oda temizliyo oda yapiyo ya bu ona gore yardimlasma oluyo esim bisey soylediginde kaynanamin lafidir bu tekbasimayim oglum nasil yapiyim ben... 3 erkek evladi var kizi yok o anlamda

Ben diyorm esime tmm sus bosver diye ona kalsa yuzune bile der is yaptirma karima diye ama ben bunu kendm demek istiyorm esim savunsun istemiyorm cok uzuldugumu gordugu icinde sagolsun gitmek istemiyorsan gitmeyelim tmm der kapatir konuyu

Back
X