• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayinvalidemm :(

Eşin sana değer veriyo diye anasının hizmetçisi olmak zorunda değilsin
Emin ol gerçekten değer verse düşünse doğum gecesi sarma sarmana poğaça yapmana izin vermezdi

10 günlük bebeğinle anasının nakliyesine karıştırtmazdı

Sen anasına hizmetçi olacağına kocanın geyşası ol

Bundan sonra asla taviz verme hsonu mu geliyolar size hoop kaçın evden arkadaşlara akrabalara

Arkadaslar ben birbucuk senelik evliyim kayinvalidemle 2 katli bievde oturduk ustte o altta ben simdi tasindilar beraberken her evisi yapacaginda aksamdan yarin erken gel temizlik yapalim derdi bide sabah hadi artk der gibi cagri atardi hic bensiz is yapmazdi herseye tamam deyip yapardm benim dusuk tehlikem vardi ve buna ragmen boyle olmaz merdivenleri sirayla yikayalim bu boyle olmaz demisti hemde ocak ayinda buz gibi havada yine tmm dedim sezeryanla dogum yaptm doguma gitmeden bi gece once oturup pogaca yaprak sarma borek yaptik saat kaclara kadar misafirlere veririm diye doguma yorgun uykusuz gittim.. Neyse daha anlatmadigim bisuru sey.. Ben 10 gunluk dogum yaptim tasindilar beraber topladk esyalari ben bir gun onlarda kalip esyalari yerlestirdk zaten agrimda oldugu icin eve geldk o hafta icinde esimin kardesi askere gidecekti o evi bilmezler diye benim evime geldi misafirler eglence duzenlediler bi oncekigun bahcede yine benim evimde ve kynvalidem misafir gibi aksam geldi gece gitti tasinirken kullanmadigi herseyi burda birakti ustkatada baska birileri ituracagi icin cati katoni onun evini ben bebegimle temizledim aglaya aglaya dalga gecer gibi sanadazahmet oldu ama dedi simdi de her haftasonu bize kalmaya geliyorlar misafir gibi sadece bebegimi seviyo ama ben onlara her gittigimde once temizlik sonra hamurisi yapiyoruz o dlaba koysunda misafir gelince zorlanmasin diye ve tum bunlara ragmen esime aglamis tasinirken yardim etmedi yemegimi yapsa yeterdi diye oglumun evine cekinerek geliyorum istemeduigi belli diye.. Esimin babaannesi kynvalideme kizim niye boyle yaptiniz kiz Yeni dgum yapti deyince o pisligide o twmizlesin demis. Daha 40 yasinda ve ben cok yoruldm yiprandim ne yapmaliyim

Şaka gibi düşüncesiz şeytan kadın.
Çok sinirlendim ama sizede sinirliyim ya o size saygı duyuyormu da siz ona hizmet ediyorsunuz?
O kadar iyi anne o kadar iyi babaanede o soğukta torununu ve gelinini eve temizliğe nasıl yollayabiliyor?
10 günlük sezeryanla doğum yapmış biri sıcacık evimde dinlenmesi gerekirken siz asker eğlencesi mi düzenlemelerine izin verip hizmet ettiniz?
Sanırım yerinizde ben olsam kıyameti koparırdım.
Gelin değil hizmetçi almış sanırım kendine.
Saygıda bir yere kadar.
Ayrıca eşini ezdiren pısırık erkekler benim gözümde ergen bir kız çocuğundan farksızdır ...

Yazıklar olsun o kadına ya.Benim içim acıdı ne hallerde neler yaptığınızı okudukça.O kadında hiç ama hiç vicdan yok size karşı.Bundan sonra yapmayın dediği hiçbir şeyi ne münasebet ya.Eşinize de söyleyin "Ben artık hiç bir işe dokunmayacağım yetti artık." diye.Daha da 40 yaşında, benim kayınvalidem 63 yaşında , yine de bize asla iş yaptırmaz üzülür biz bir iş yaparsak da.Siz artık kendi işlerinizi yapın kayınvalidenizin işlerini değil.

Merhaba yusssram beterin beteri var seninle özelde konuşmak isterdim ama siteye yeni üyeyim özelden konuşuluyor mu bilmiyorum eğer konuşuluyor ise bana ulaşır mısın anlatmak istediğim çok uzun bi olay o yüzden burada anlatamadım denedim ama telefondan giriyorum o yüzden biraz sıkıntı yaşıyorum yardımcı olmak istiyorum

yapmayın ya. size yazık değil mi? bu ne vicdansız kadın bir de gençmiş ki yaşlı da olsa bu işleri siz yapamazsınız.
hamile iken merdiven silmek ne demek?
lohusa iken ev taşımak ne demek, misafir ağırlamak ne demek?
siz insan evladı değil misiniz? acımıyor musunuz kendinize?
inanın ben çok çok üzüldüm. size ve o yavrunuza. sizi görüp kendine sizi örnek alacak o yavru. kız mı erkek mi bilmiyorum ama o da böyle kullanılmaya müsait olacak. siz kendinize acımazsanız elin vicdansız kadını hiiiç acımaz.

eşiniz ne diyor bu duruma? o da normal görüyor demek ki.
eşinizi alın karşınıza konuşun. tek tek anlatın. bu durum normal değil. hamile iken yemek yapamıyor insan. nazlanmak değil bu.

mesafe koyun, gidip gelmeyin, gidince 1 saat oturun misafir gibi. eşinizden de destek isteyin. o, anası ise siz de karısı, sevdiği kadın, çocuğunun anasısınız. ezdirmeyin kendinizi. lütfen...

Merhaba yusssram beterin beteri var seninle özelde konuşmak isterdim ama siteye yeni üyeyim özelden konuşuluyor mu bilmiyorum eğer konuşuluyor ise bana ulaşır mısın anlatmak istediğim çok uzun bi olay o yüzden burada anlatamadım denedim ama telefondan giriyorum o yüzden biraz sıkıntı yaşıyorum yardımcı olmak istiyorum

Yazdim ozelden..

yapmayın ya. size yazık değil mi? bu ne vicdansız kadın bir de gençmiş ki yaşlı da olsa bu işleri siz yapamazsınız.
hamile iken merdiven silmek ne demek?
lohusa iken ev taşımak ne demek, misafir ağırlamak ne demek?
siz insan evladı değil misiniz? acımıyor musunuz kendinize?
inanın ben çok çok üzüldüm. size ve o yavrunuza. sizi görüp kendine sizi örnek alacak o yavru. kız mı erkek mi bilmiyorum ama o da böyle kullanılmaya müsait olacak. siz kendinize acımazsanız elin vicdansız kadını hiiiç acımaz.

eşiniz ne diyor bu duruma? o da normal görüyor demek ki.
eşinizi alın karşınıza konuşun. tek tek anlatın. bu durum normal değil. hamile iken yemek yapamıyor insan. nazlanmak değil bu.

mesafe koyun, gidip gelmeyin, gidince 1 saat oturun misafir gibi. eşinizden de destek isteyin. o, anası ise siz de karısı, sevdiği kadın, çocuğunun anasısınız. ezdirmeyin kendinizi. lütfen...

Esim memnun degil cok ugrasiyor duzeltmek icin ama oda ne yapacagini sasirdi onun yaninda yapmiyor bende artk esim olmadan gitmiyorum

Esim memnun degil cok ugrasiyor duzeltmek icin ama oda ne yapacagini sasirdi onun yaninda yapmiyor bende artk esim olmadan gitmiyorum

aaa resmen dalavereci.

gitmeyin. çok iyi yapıyorsunuz. eşinizle gidin 1 saat oturun kalkın.

korkulur bunlardan valla.

Şu kvalidelerin peşini bırakın Allah aşkına, siz bırakın bakın nasıl olaylar düzene giriyor..
bunun hiç bir zaman sonu yok

Nedir bu Allah aşkına sezeryana gitmeden önce misafire kek börek yetiştirmeler, 10 günlük dikişli halinle eşya toplamalar...

Senin canına kastın mı var? Hayır diye bir kelime var ara sıra da olsa kullanmanı öneririm. Sen her şeye evet dersen her şeye atlarsan kimse sana neden demez hep bekler...

Kv 'denin hiiiic sucu yok. Sucun tamami sende. Sen ona herseyi alistirmisin. Kendini ezdirmisin. Durumun tersi olsa, kim bilir sende onu ezip, kullanirdin cünku insan psikolojisi rahata, ezmeye cabuk alisiyor.

Sen kendine deger vermezsen, hic kimse sana deger vermez canim. Bir daha onun evini temizleme, pohcada yapma. Hafta ici, esin ile hafta sonu plani yap, beraber gezin tozun, ki anlasinlar öyle her zaman gelemeyecekler diye.

Eşinizle oturup konuşun, artık 40 yaşındaki kayımvalidenizin hizmetçiliğini yapamayacağınızı söyleyin.
Yıprandığınızı, evinize, eşinize, bebeğinize konsantre olmak istediğinizi, böyle yıprandığınızı söyleyin.
Destek çıksın size eşiniz.

Kendi kendinize yapmışsınız ne yaptıysanız.
Madem eşinizde durumların farkında ve sizin yanınızda en büyük avantajınız bu.
Burada bir çok kadın kocasının destek olmamasından, anlayışsız davranmasından dem vuruyor.
Eşinizle konuşun ve sık sık gitmeyin gittiğiniz zamanda kendinizi parçalarcasına işlere girişmeyin.
Günlük şeylerde yardımcı olun, mesela yemeğe gittiyseniz o günü yemeklerine, sofrayı toplamaya, bulaşığa v.s. yardımcı olun.
bu arada mahsuru yoksa kullanıcı adınız neden yusssram, merak etim kızımın adı Yüsra da.

İşe bu hafta sonu doğumgünüm eşimle birlikte geçirmek istiyorum doğumgünümü kusura bakmayın olur mu? demekle başlamaya ne dersiniz.

ELİNİ vermişsin kolunu kaptırmışsın gitme gelemem yorgunum de 1 çağıracak 2 çağıracak 3. çağıramayacak resmen seni kullanıyor

Kendi kendinize yapmışsınız ne yaptıysanız.
Madem eşinizde durumların farkında ve sizin yanınızda en büyük avantajınız bu.
Burada bir çok kadın kocasının destek olmamasından, anlayışsız davranmasından dem vuruyor.
Eşinizle konuşun ve sık sık gitmeyin gittiğiniz zamanda kendinizi parçalarcasına işlere girişmeyin.
Günlük şeylerde yardımcı olun, mesela yemeğe gittiyseniz o günü yemeklerine, sofrayı toplamaya, bulaşığa v.s. yardımcı olun.
bu arada mahsuru yoksa kullanıcı adınız neden yusssram, merak etim kızımın adı Yüsra da.

Kizimin adi yusra benimde 4 aylik bebegim var

Hepinizin soylediklerine katiliyorum ben zaten esim iyi ya mutluyum beni seviyo gerisi amannnn dedim ama oyle derken ne hale gelmisim bebekten sonra daha iyi anladm

Kizimin adi yusra benimde 4 aylik bebegim var
Maşallah, Allah bağışlasın.
Benim kızım 3 yaşına girecek neredeyse, Yüsra İpek.
İsminin anlamını biliyormusunuz, Yüsra Arapça da sol yan, Kuran-ı Kerimde ise kolaylık demek.
Çok şükür kızım çok kolay bir bebeklik geçirdi, darısı başınıza inşallah.
Kayınvalidenize bir kaç gidişinizde pek bir işe elinizi sürmeyin günlük rutin şeyler dışında, yemek hazırlama sofra toplama gibi durumlar dışında.
Ve anne artık sanada yardımcı olamıyorum, kızım tüm enerjimi ve vaktimi alıyor demenizde fayda var.
Bizde çocuk büyüttük ama her işe de yetişiyorduk diyecektir muhtemelen, bu durumda da
haklısın anne eskiden çocuklar koyduğun yerde oturup oynuyormuş şimdiki zamane çocukları zıpır oluyor, bizlerde sizin kadar başarılı olamıyoruz dersiniz.

Tsk ederim senin kizinada guzel omurler versin rabbm .. Biliyorum cok arastirarak koyduk ama bizimki zor bi bebek benim stresimden olsa gerek.. Hepinize tsk ederim arkadaslarima anlatmis gibi hissettm rahatladm ve artk strese giren ben olmicam

Back
X