hay ALLAH cnm ya işin çok zor gözukuyo aslında ali ismini çok severim ama rıza beni aşar sanki pekala ali ve peşine bi isim takıp o ismi kulklanma şansın yokmu acaba
iyi olursan tepeye çıkma hakkını görüyorlar sanırım kendilerinde..iyi demişsin ;eşin ne güzel kapamış ağızlarını eşin onların dediğini tastiklese sen orada kendin bişi desen kötü olan sen olurdun...ah ah şu kocalar biraz uyanık olsa..annnelerini kırsın demiyorum biz nasıl şimdi sıkıntı çekiyorsak bebeğimizi taşırken onlar da kocamızı taşırken sıkıntı çekmişler ama biz de o bebeklerin annnesiyiz saygısızlık yapmasınlar kırmasınlar analarını ama bizi de silmesinler di mi...canım boşver kendını hiç üzme yaa bebegını dusun
sen haklısın sonuna kdaar bbu durumları bende hiç anlamıyorum
bi benzeri benimde başıma geldi
su anda 3 aylık hamıleyım daha cinsiyeti bile belli degıl halen bilee
ama svgılı kaynanam ılk ögrendıgı gun bana demesınmıı
ismail olsun adıı eşimin babasının babasının adımıs cok önemli bir zat mış
tamam olabılırde bananee töbe yarabbiim
ismail isminide sevmem
eşime söyledim basta dedı o oylesıne soylemıstır falan
sonra 2. kere sevgili görumce ee adını ne koycaksınız dedı
bende agzımı acamadan kaynanam ismail olsun demezmi
tepem atıverdı o anda dedımkıı cınsıyet bıle bellı degıl daha bi durun dedım
benımde babam var ölmüş cok koymak ıstersem onun adını koyarm dedım
eşimde isim hakkını denizinkızı na verdım ben o koycak dedii ondan sonra sustu kaldı
eşlerin tepkisi cok önemli gerçekten o da annemin dedıgı olsun deseydı sınırımden patlardım
ki düşünün cinsiyet bile belli değil
ben anlamıyorum yaaa
öbür gelinlerini göremezler bile bende aynı dedıgın gıbı saygımı sevgımı gosterıyorum
ama bana karısma hakkını buluyorlar ona degıl ne garippp
işte insan ister istemez takıyor ama sen eşini ikna etmeye bak o ikna olursa bı sorun cıkmaz
canım aslında ali yasin düşünürdüm hamile kalmadan evvel....ama böyle inatla eşim "o olacak ben hayır diyemem anneme onun hevesi var.." kayınvalidem"saygısız "derse o düşüncemi de ezer geçerler.....ali yasin ,ömer faruk ,mustafa,yusuf ,ibrahim,furkan düşüncelerim arasında...
rüyaya gelince geçen sabah seherinde dua ettim yattım düşündüklerimden hayırlısı ne Allahım bi rüya göster lütfen dedim..uyanmaya yakın bi kız çocuğu seslendi sanki çok net duydum "ali yusuf rüzgar" ürperdim hatta kızım mı ki diye kontrol ettim yok uyuyordu o...eşime de anlattım aliyusuf tamam da rüzgar da ne ki dedi ...ama yine karar vermiş değilim...ama diyorum ya üstüme gelinip beni "sen kimsin ki bizim dedğimiz olacak" dermiş gibi beni takmayan insanların düşüncelerine kulak verecek halim yok ...
su ınsanlar ne degısık ne tuhaf..
ben hamıleyken de kızımın olacagını duyunca annem kaynananın adını koy dedı..anam n oluyosa..
kaynanam da bı eve bı tane yeter torunumun adını anası babası ne ıstıyosa onu koysunlar dedı..hele bakın hangısı kaynanam hangısı anem..
esım benım adımın bırı gül dıye kızımızın adını da gül olmasını ıstedı..bana hem boyle jest yaptı hemde 2. adınıda sn koy dedı bende yanına ıstedıgım ısmı ekledım..hallettık herkes mutlu ben mutlu esım mutlu..
iyi olursan tepeye çıkma hakkını görüyorlar sanırım kendilerinde..iyi demişsin ;eşin ne güzel kapamış ağızlarını eşin onların dediğini tastiklese sen orada kendin bişi desen kötü olan sen olurdun...ah ah şu kocalar biraz uyanık olsa..annnelerini kırsın demiyorum biz nasıl şimdi sıkıntı çekiyorsak bebeğimizi taşırken onlar da kocamızı taşırken sıkıntı çekmişler ama biz de o bebeklerin annnesiyiz saygısızlık yapmasınlar kırmasınlar analarını ama bizi de silmesinler di mi...
Aile huzurunu bozmamamk adına kayınvaldene anne v-benimmde hevesim olan bi isim var bi anlaşma yapalım ikimizinde dediği olsun dersen yumuşak şekilde eminim oda seni kırmayacak hatta ona beyendiğin isim seçeneklerini sunup onunda motivasyonunu sağlayabilirsin gördüğün rüyayı anlatabilirsin gercekten çok sinir bidurum fakat laf söyleyip huzur bozmak çok kolay ama öb-nemli olan olayı dengede tutup ortak nokta bulmak cnm bence dene
hamile kadını neden üzerler niye böle yaparlar anlamıyorum
yok canım yapmaz inattır o konuda kayınvalidem ben biliyorum yapacak adam ta 5 sene önce kızıma hamileyken 2. erkek olursa şu olacak kimse karışmasın anlamam demezdi..inatları tuttu mu dediklerinden dönmezler...o yumuşaklık seni adam yurduna koyuyorsa o konuda o zaman olur bunu adım gibi bildiğim için lüzum bile görmedim..belki anlayacak ismi benim koyduğumu eşime yazdırdığımı ki anlar...anlarsa anlasın umurumda da değil.anlasın annesi olarak buna hakkım olduğunu anlamasa da kendi bilir
ALLAH ALLAH anlattığına göre bayağı takıntılı bi kadın ozaman eşinle problem yaşamadan bu olayı hallet gercekten ALİRIZA da pek hoş gelmiyo kulağa mutlu olduğun ismi tak cnm e biraz o düşünsü bakalım
yok zaten açmıyorum artık olayı geçenler de eşimin gönlünü alayım dedim sanki ben kırdım da onu!!!canım istersen annenlere söyle onları seviyorum ama isim konusunda çıkacak tartışmayı ben yüklenmem sen dediğimi yazdırırsın aramız açılırsa sen anlatırsın dedim.."tamam tamam söylemiyoruz işte" diye kızarak kapadı konuyu.canıma minnet!!!demek iyilik yaramıyor bazen..böyle sert olcak ya da tabiri caizse cingarlıkla halledeceksin işini...kesin kararı verdim söylenmemesi daha iyi ...dediğn gibi yapıyorum canım beni ne mutlu ediyorsa onu yapıyorum..
benim k.validemde bi kaç isim önerdi ama ben beğensem bile koyamam,çünkü benimde annem var belki o alınıcak ama dimi...ben oğlumun adını koymuştum,bu defa kızım olucak eşime sen koy dedim ezqi koydu,hayırlı ve sağlıklı olsun inşallah...
bebeim senin işin zor,eşin anneci ve annesinin ağzına çok bakıyor..annem ne derse o diyenlerden sanırım
Canım şöyle olabilir Ali Rıza olarak değilde hangisi hoşuna daha çok gidiyorsa mesela sadece Ali'yi ve ya sadece Rıza'yı göbek adı olarak koy, asıl ismine de kendi istediğin bir isim koy.
benim kayinvalidemde iyi birisidir ama bu isim konusunda maalesef o da bombayi atlatti ayni sekilde.su an ikinci cocuk icin ugrasiyoruz.hayirlisi olur insallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?