çok üzüldüm durumuna sevinmene bile izin vermemişler, ali rıza kimin ismi peki kayınpederinin mi?
Allah akıl fikir versin bu kayınvalidelere, niye anne babaya bırakmazlar ki isim olayını.. üzüldüm durumuna canım.. ama yapacak birşey yoksa, yuvan huzursuz olacaksa sesini çıkarma hiç, oluruna bırak
evet canım kayınpederimin kayınpederimi de severim ama isim konusu ayrı..inan sevinmeme bile izin vermediler doktor herşey normal deyince usg de bebeğimi oynarken görünce en çok ona sevinmiştim..öz annem bile ağır konuştu Allah karnından alırsa görürsün onların ismini koyuver diyor ya....
evet canım kayınpederimin kayınpederimi de severim ama isim konusu ayrı..inan sevinmeme bile izin vermediler doktor herşey normal deyince usg de bebeğimi oynarken görünce en çok ona sevinmiştim..öz annem bile ağır konuştu Allah karnından alırsa görürsün onların ismini koyuver diyor ya....
neden koyacakmışsın onların istediğini
madem çok meraklı kendi doğursun bi tane daha
ali rıza da çok kötü bi isim ayrıca
çok sinirlendim ya eşin de çok bencilmiş ayrıca
:))) vallahi aynısını ben de dedim kocasının ismini çok seviyor madem doğursun koysun diye....ali ismi sahabelerin isimlerinden güzel ama birisi ille ki şunu yapacaksın diye emrivaki yapınca en sevdiğim şey olsa yapasım gelmiyor...eşim evet önce annesi der tamam annen seni sıkıntılarla büyütmüş ama ben de bunun annesiyim dedim çıktım..şimdi biraz duruldu ortalık ama doğuma yakın yine tekrarlayacak bunlar of ya bırakın bi rahat yaşayayım şu güzel günlerimi..
ben olsam madem cinsiyeti ogrendin sadece once kocana solicektin kimseninde haberi olmayacakti..
zaten isim konusunun onceden sikinti verecegi belli haksizlik olmasin diye sadece kari koca bilcektinizz....
kiz olsa solee oglan olsaaa bunumu koysak diye agir agir olayi hazirlicaktinizz
yada en iyi cozum bence kizina istedigin erkek ismini empoze etmek ve ablasi bu ismi istiyo diye duygu somurusu yamak olcakti..
yani elele politika yapacaktin
hem istedigin olackti hemde kocanla aran bozulmicakti...
Cnm sikma canini ..daha cok erken gun olur neler olur..inatlasma sen kendine yParsin uzersin kendini.baktin hicbisey olamio ali rizaya senin istedigin ismide eklersi ..ablamin eltisi inatlasti istedigi ismi koydu...derken nufus cuzadni geldi ve cocugun 3ismi var..eltisi muhammed emin koymustu kocasida anasinin dirdiri yuzunden behcet i de eklemis..ucunda olum yok rahat ol ..kalbine gre verir allahm insallah
kocam söylerdi canım ben biliyorum çünkü annesinin erkek torun istediğini biliyor...sonra annesi "hakkımı helal etmem sana ali rıza olsun diyecek ki yapar;al sana yine karışacak..kocam da politik davranmak olmaz konu beni korumak olunca ama annesini korumak olunca çok politiktir...kızımı bile tembihledim inan kızım aman söyleme diye ufacık kız kadar olamadı anne ben de alirıza demek istemiyorum niye ki isimi biz koyalım diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?