- Konu Sahibi Pembemavibulut
-
Kocanız ne diyor bu durumlara, sonuçta o da görevden gelmiş , özlememiş mi , tek başımıza kalamıyoruz demiyor mu,? Sonuçta kayinvalideniz kalıyorsa , oğlundan yüz bulup kalıyor . Demek ki dizinden özlem gidermekten daha önemli annesi. Kocanız gidibilirsiniz artık , ben geldim , yorgunum , karımla vakit geçireceğim demesi lazım. Siz alttan alttan laf sokmanizla olmaz., Çünkü sonuçta kocanız tek kelime etmiyorYok ben istememiştim. Ben kızgınlıkla demiştim onlarda kaldı .
Ama ağzımın payını aldım.
Yok evde huzuru olmasın diye onların yanında dağıttıkları o toplayop duruyorum. Artık bakiyorum onlarda koltuk örtüsünü filan topluyor.
kayın validemin işgal ettiği odayı sevdgimi söyleyip duruyorum.
Ya bu ayrı yatma olayı nedir neden odalarını işgal ediyor git kocanla mis gibi yatakta yat. Cekyatta yatmak nedir.
eşiniz ne zaman geldi ki görevden12saatlik yok evlendikten 1.5sene sonra tatil dönüşü uğradılar benim ailem gelmedi yana buay diye onlar geldiler. Ama gitmiyor gitsin diyede üstü kapalı eşim gelince bir annemlerw gitme planımız var bile dedim
36 yaşınızda mısınız profilde doğru mu yazıyor?Ben tek kalırım diyorumda anlatamıyorum ya birşey olursa o yokken diye korkuyor
Birşey demiyor. Bana garip geliyor bu ben ailemden böyle görmedim karı koca ayrı yatması nedir. 85,yaşında dedemler daha yeni yatağı ayırdı oda nenem Yatağa yatarken zorlanıyor yorganı cekemiyor diye ayirdilarEşiniz ne diyor bu duruma?
Adamlardaki rahata bak bir de ayrı odalarda kalıyorlar. Yerinizde olsam emrivaki yapar şu gün annemlere gidiyorum derim
Valla bence beğenmicekler ama kaynadanda kayınpederden de görümceden gelicek yardım eksik kalsın istemez. Siz yalnız kalmamak için çağırdınız bak gitmiyor. Laf etseniz laf ediyor olucak. Bir zamankar bende çalışıyorum diye kaynanam yemek yaparım dedi diye olur dedim kadın evimde yemek varkende burda yiceksinz dedi. Bence şöyle yapın bırakın evde gidin ananıza nereye isterseniz. Ne yaparlarsa yapsınalr. Laf ederlersede anne misafirliğiniz mi kaldı ne ayıbı benimde işlerim vsr dersinz2aya yakındır kayınvalidemler bizde. Karı koca ayrı yattıkları için Bütün odalarını işgal ettiler. Oturmak için evde tek oda kaldi.Ne rahatcat TV izliyebiliyorum ne rahatça oturabiliyorum.
Eşim görevden geldi yan yana bile oturamiyoruz özlem gideremiyoruz. Kaldiki. Bende kendi aileme gideceğim niyetim var onları bekliyorum. Gitsinler de gideyim diye ki dedimde aileme gidecegiz diyem bugün sabah olmuş kayin peder gidelim dedi kaynana yok ben oğlumu özledim görmedim yüzünü doğru düzgün diyor torun istiyorlar onada üstü kapalı basbasa kalmaliyiz dedim anlamadı. Şuan çocuk yapmak için günlerdeyi boşa geçiriyoruz herşeyi.
Kibarca gidin nasıl denir? Bizi başbaşa bırakın diye.?
Valla 2aydir kocamla başbaşa kalamiyoruz. göreve gitti geldi yok. Nerdeyse kocam dan soguycam o dereceyim.
Bir yol gösterin hanımlar gitmesi için ne yapılır?
Geçen hafta bugün 1hafta oldueşiniz ne zaman geldi ki görevden
Genelde o işgal etmeyi erkek değil de kadın ailesi yapıyor en azından benim çevremde. Yolunacak kaz bir enişte buldular mı hemen tünüyorlar. Biz de erkek ailesiyiz ama abimin evini karısının akrabaları bildiğiniz işgal ediyor. Senenin 6 8 ayı bir annesi, teyzeleri,dayıları vs aylarca yatılı kalarak işgal ediyorlar. Biz gitmiyoruz senede iki kere annem anca gider, o da mecburiyetten ve kalmaz. Erkek kardeşim de yeni evlendi, neden gelmiyorsunuz diyorlar yeni evlisiniz vakit geçirin diyoruz, beraber bir şeyler yapın diye teşvik ediyoruz. Onlara babamın evinde oda yaptım, kalacaklarsa onlar gelsin kalsın baba evinde toplanalım diye. Ev bark varsa evli insanların evini bu kadar uzun süre işgal etmek doğru gelmiyor. Hastalık olur, farklı durumlar olur o ayrı.Sö konusu erkek ailesi olunca nasıl rahat ediliyor sorusu anlamını yitiriyor.
Orası oğullarının evi çünkü sadece. Mantık böyle işliyor bazı ailelerde
Valla bence beğenmicekler ama kaynadanda kayınpederden de görümceden gelicek yardım eksik kalsın istemez. Siz yalnız kalmamak için çağırdınız bak gitmiyor. Laf etseniz laf ediyor olucak. Bir zamankar bende çalışıyorum diye kaynanam yemek yaparım dedi diye olur dedim kadın evimde yemek varkende burda yiceksinz dedi. Bence şöyle yapın bırakın evde gidin ananıza nereye isterseniz. Ne yaparlarsa yapsınalr. Laf ederlersede anne misafirliğiniz mi kaldı ne ayıbı benimde işlerim vsr dersinz
Konu sahibi ısrarla ve istikrarla bu tür sorulara cevap vermiyor. Yada görmüyor bilemedimeşin yalnız kalamayacağını düşündüğü bir kadınla niye evlenmiş sordun mu?
bakıcıya ihtiyacın olduğunu düşünüyorsa yetişkin biriyle evlenseymiş madem.
Çalışıyorum istediğim gibi gidebilsem anneme giderim kayinvalidem gitmem senede 1 bayramda iyidir. Fazlası zararEşinizle konuşun o halletsin.
Bir daha ki sefere yalnız kalabileceğini kimseyi istemediğinizi söyleyin.
Hiç bir şekilde yalnız kalamıyorsanız da siz annenize yada kv nize gidin.
İstediğiniz zaman evinize döner yalnız kalabilirsiniz en azından.
Yüzsüzler belli ki. O kadar lafa hala kaldıklarına göre.Birşey demiyor. Bana garip geliyor bu ben ailemden böyle görmedim karı koca ayrı yatması nedir. 85,yaşında dedemler daha yeni yatağı ayırdı oda nenem Yatağa yatarken zorlanıyor yorganı cekemiyor diye ayirdilar
ben her fırsatta salonda değil o odada oturuyoruz diyorum bugünde bir mevzu oldu soğuk geliyormuş camdan. Biz zaten diğer odada oturuyoruz yine oraya gideriz zaten dedim.
Salon koltuğun kenari yuzulmus gibi dedi olduysa yeni olmustur dedim. Biz normalde burada oturmuyoruz dedim pek kullanmıyoruz dedim.
Her fırsatta o odanın dolu olmasından rahatsız olduğumu belli ediyorum.
GörmedimKonu sahibi ısrarla ve istikrarla bu tür sorulara cevap vermiyor. Yada görmüyor bilemedim
Ben sevimli gozukmuyorum kiBayılıyorsunuz insanlara çok sevimli, iyi görünmeye sonra gerçek yüzünüz ortaya çıkacak diye ödünüz kopuyor
Sizin gibilere müstahak ben olsam 2 ay daha kalırım oğluşumun evinde :)
Anne babam gelince yemek hazır oluyor beni bekliyorlar36 yaşınızda mısınız profilde doğru mu yazıyor?
Yanlız kalmayıp millete hizmet etmenizi mi bekliormuş
Gerekirse kendi annenizi babanızı kardeşinizi çağırın
Bi daha bu saçmalığa müsade ederseniz her kış böyle gelip kalırlar işte
Sağlık sorunuz olursa ambulansı ararsınız.Görmedim
Yanlız kaliyorum ben sıkıntım yok o istemiuor.
Hatta ben yanlız kalayım kimse gelmesinde diyorum da o sağlık sorunlarından dolayı biri olsun istiyor..birsey olsa gece gündüz gelecek kimse yok diye korkuyor.
valla anladığım kadarıyla eşiniz yokken 2 ay kalmışlar. bende eşiniz varken 2 ay kaldılar zannettim.Geçen hafta bugün 1hafta oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?