Kayınvalidemler gitmiyor

Kocanız ne diyor bu durumlara, sonuçta o da görevden gelmiş , özlememiş mi , tek başımıza kalamıyoruz demiyor mu,? Sonuçta kayinvalideniz kalıyorsa , oğlundan yüz bulup kalıyor . Demek ki dizinden özlem gidermekten daha önemli annesi. Kocanız gidibilirsiniz artık , ben geldim , yorgunum , karımla vakit geçireceğim demesi lazım. Siz alttan alttan laf sokmanizla olmaz., Çünkü sonuçta kocanız tek kelime etmiyor

Ben tek kalırım diyorumda anlatamıyorum ya birşey olursa o yokken diye korkuyor
36 yaşınızda mısınız profilde doğru mu yazıyor?

Yanlız kalmayıp millete hizmet etmenizi mi bekliormuş
Gerekirse kendi annenizi babanızı kardeşinizi çağırın
Bi daha bu saçmalığa müsade ederseniz her kış böyle gelip kalırlar işte

Eşiniz ne diyor bu duruma?

Adamlardaki rahata bak bir de ayrı odalarda kalıyorlar. Yerinizde olsam emrivaki yapar şu gün annemlere gidiyorum derim
Birşey demiyor. Bana garip geliyor bu ben ailemden böyle görmedim karı koca ayrı yatması nedir. 85,yaşında dedemler daha yeni yatağı ayırdı oda nenem Yatağa yatarken zorlanıyor yorganı cekemiyor diye ayirdilar

ben her fırsatta salonda değil o odada oturuyoruz diyorum bugünde bir mevzu oldu soğuk geliyormuş camdan. Biz zaten diğer odada oturuyoruz yine oraya gideriz zaten dedim.

Salon koltuğun kenari yuzulmus gibi dedi olduysa yeni olmustur dedim. Biz normalde burada oturmuyoruz dedim pek kullanmıyoruz dedim.

Her fırsatta o odanın dolu olmasından rahatsız olduğumu belli ediyorum.

Valla bence beğenmicekler ama kaynadanda kayınpederden de görümceden gelicek yardım eksik kalsın istemez. Siz yalnız kalmamak için çağırdınız bak gitmiyor. Laf etseniz laf ediyor olucak. Bir zamankar bende çalışıyorum diye kaynanam yemek yaparım dedi diye olur dedim kadın evimde yemek varkende burda yiceksinz dedi. Bence şöyle yapın bırakın evde gidin ananıza nereye isterseniz. Ne yaparlarsa yapsınalr. Laf ederlersede anne misafirliğiniz mi kaldı ne ayıbı benimde işlerim vsr dersinz

Başka kardeşleri yok mu? Varsa onlarla konuşun yanlarına çağırsınlar onların yanına gitsinler

Sö konusu erkek ailesi olunca nasıl rahat ediliyor sorusu anlamını yitiriyor.
Orası oğullarının evi çünkü sadece. Mantık böyle işliyor bazı ailelerde
Genelde o işgal etmeyi erkek değil de kadın ailesi yapıyor en azından benim çevremde. Yolunacak kaz bir enişte buldular mı hemen tünüyorlar. Biz de erkek ailesiyiz ama abimin evini karısının akrabaları bildiğiniz işgal ediyor. Senenin 6 8 ayı bir annesi, teyzeleri,dayıları vs aylarca yatılı kalarak işgal ediyorlar. Biz gitmiyoruz senede iki kere annem anca gider, o da mecburiyetten ve kalmaz. Erkek kardeşim de yeni evlendi, neden gelmiyorsunuz diyorlar yeni evlisiniz vakit geçirin diyoruz, beraber bir şeyler yapın diye teşvik ediyoruz. Onlara babamın evinde oda yaptım, kalacaklarsa onlar gelsin kalsın baba evinde toplanalım diye. Ev bark varsa evli insanların evini bu kadar uzun süre işgal etmek doğru gelmiyor. Hastalık olur, farklı durumlar olur o ayrı.

Eşinizle konuşun o halletsin.
Bir daha ki sefere yalnız kalabileceğini kimseyi istemediğinizi söyleyin.
Hiç bir şekilde yalnız kalamıyorsanız da siz annenize yada kv nize gidin.
İstediğiniz zaman evinize döner yalnız kalabilirsiniz en azından.

Valla benimkide birşey yapmıyor yapmadığı gibi ben yemek yaparken Ocak başında Dışardan yemek düşünüyorlar.

Usulen ben tabak çıkarayım diyor sonra ay benim namazım var diyor gidiyor namaza. Bizde yemeğe beklemiyoruz onu. Namazı kılıyor o biz yemeği yemiş oluyoruz o arada.
Anam farklı bir şehirde aynı şehirde olsak durmaz giderdim de annem de böyle yaptım diye kızardı

Ben cagirmadim ya. Onlar gittiler tatillerini yaptılar gezdiler dönerken uğrayalim dediler ugradilar. Eşim beni kızdır di bende sinirle kalmıyorlar dedim 2gun sonra kalmaya karar vermişler. Bende kendileri bilirler dedim kalmasın desem istemedi gelin olur diye birşey demedim

Çalışıyorum istediğim gibi gidebilsem anneme giderim kayinvalidem gitmem senede 1 bayramda iyidir. Fazlası zarar
Huzurumiz bozuluyor onu anladım hem kv nin
Uyuşuk eli yavaş onun. Annemde rahat ediyorum en azından .

Yüzsüzler belli ki. O kadar lafa hala kaldıklarına göre.

Konu sahibi ısrarla ve istikrarla bu tür sorulara cevap vermiyor. Yada görmüyor bilemedim
Görmedim

Yanlız kaliyorum ben sıkıntım yok o istemiuor.
Hatta ben yanlız kalayım kimse gelmesinde diyorum da o sağlık sorunlarından dolayı biri olsun istiyor..birsey olsa gece gündüz gelecek kimse yok diye korkuyor.

Bayılıyorsunuz insanlara çok sevimli, iyi görünmeye sonra gerçek yüzünüz ortaya çıkacak diye ödünüz kopuyor
Sizin gibilere müstahak ben olsam 2 ay daha kalırım oğluşumun evinde :)
Ben sevimli gozukmuyorum ki
Bana yapsalar ben durmam

Kv Geçen birine hediye alicnak dedi eşim alırız dedi bende alamayiz biz hediye e olarak alacaksak giderken alır götürürüz böyle olunca bizim hediyemiz olmaz bizgiderken alırız dedim yanlarında.

Sevimli gözükme niyetim de yok. Kendi alamayacaklari eşi oğullarına yikmasinlar diye ugrasiyorum
Nerdeyse her akşam Dışarda yemek yemek istiyorlar. Onluyorum yemek yaparım ben diyip.
Sürekli para istemediler birsey aldırmasinlad diye para biriktirmemi lazım dikkatli harcamamız lazım diyorum.

Şuan hicde iyi gozukmuyorum.

Anne babam gelince yemek hazır oluyor beni bekliyorlar
Utum yapiliuor evim siliniyor supuruluyor camlar siliniyor
Çayım bile hazır geliyor
Kayınvalide de anca ne yapsak kızım diye geziuor ortada.

Yok yok eşim derse gerek yok diyecem .
Ben bulasar olacağınıza tahmin etmedim enazindan bir kap yemek yapar diye umuyordum beni geçtim kocasına yapar diye..
Nerde

Sağlık sorunuz olursa ambulansı ararsınız.
Yanınızda kalan kişilerde aynısı yapacak zaten, tıbbi müdahele m yapacaklar?

Geçen hafta bugün 1hafta oldu
valla anladığım kadarıyla eşiniz yokken 2 ay kalmışlar. bende eşiniz varken 2 ay kaldılar zannettim.
Aslında pek onay vermem böyle durumlara ama kadında şimdi oğlunu görmek istemiş. eşiniz gelir gelmez çat diye sanmıyorum hiç bir annenin gideceğini. max 1 hafta daha kalır giderler bence. ama bundan daha fazla da kalırlarsa onların yüzsüzlükleri olmuş olur bence.
aynı şehirde olmuş olsaydınız saçmalığın daniskası olurdu zaten ama sene 1,5 sene önce gelmişler sanırım en son. Oğullarını görmekte bu insanların hakkı diye düşünüyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…