- 12 Haziran 2019
- 18.344
- 111.188
- 598
- 37
- Konu Sahibi Pembemavibulut
-
O zaman kayınvalide haklı. 2 ay gelinin başını beklemiş yalnız kalmasın diye. Oğlu gelir gelmez neden gitsin. Bikaç gün yüzünü görsün o da özlemiştir oğlunu.Kendi istemişti
Bir önceki konusunda uzun uzun anlattı
Kocası görevdeydi yalnız kalmamak için çağırdı
He şimdi koca geldi onlar gitsin
Olduuuu. Uşağın var herhalde diye düşünüyor olabilirler
Eee yani. Kadın haklı geline doymuştur 2aydır. 2 ayda oğlunu görsünO zaman kayınvalide haklı. 2 ay gelinin başını beklemiş yalnız kalmasın diye. Oğlu gelir gelmez neden gitsin. Bikaç gün yüzünü görsün o da özlemiştir oğlunu.
Yok ben istememiştim. Ben kızgınlıkla demiştim onlarda kaldı .Ahahahah ay sesli güldüm cidden kayınaileyi kendi mi istedi oh onlarda mmis gibi yerleşmişler artık kocaman bi ailesi var
Yeni gelinin tatlı telaşı bol bol gelir kalırlar artık
Evet geçen bir konu vardı
Kv vakkodan eşarp istiyordu vs.
Ordan girdi ben niye aliyorum yaaa hep kızıyla ilgileniyor benlemi ilgilendi benlemi kaldı diye çıktı
Kadında yerleşti işte
Oh ne güzel vakko eşarp iki ay yatılı kalma sıkı fıkı bi aile oluvermişler işteEvet geçen bir konu vardı
Kv vakkodan eşarp istiyordu vs.
Ordan girdi ben niye aliyorum yaaa hep kızıyla ilgileniyor benlemi ilgilendi benlemi kaldı diye çıktı
Kadında yerleşti işte
Yok onlar ogoreve gitmeden tatilerini yapıp döndü gidecekti ben laf ettim kaldılar(yada oğulları kalın dedi)Eşiniz göreve gittiğinde çağırmanız yanlış olmuş. Onlar da oğulları ile vakit geçirmek istemekte haklı.
Sö konusu erkek ailesi olunca nasıl rahat ediliyor sorusu anlamını yitiriyor.Ya bu insanlar nasıl rahat ediyor? Bir iki gün değil, bir hafta da değil, aylarca kalabiliyorlar. İnsan kendi evini, düzenini özlemez mi? Neden geldiler ve neden kalıyorlar? Sağlık durumu vs mi var? Veya başka bir şehirde/ülkede mi yaşıyorlar?
Tek çözümü ne biliyor musunuz bir daha kızgınlıkla istemediğiniz şeyler demeyinYok ben istememiştim. Ben kızgınlıkla demiştim onlarda kaldı .
Ama ağzımın payını aldım.
Yok evde huzuru olmasın diye onların yanında dağıttıkları o toplayop duruyorum. Artık bakiyorum onlarda koltuk örtüsünü filan topluyor.
kayın validemin işgal ettiği odayı sevdgimi söyleyip duruyorum.
Ya bu ayrı yatma olayı nedir neden odalarını işgal ediyor git kocanla mis gibi yatakta yat. Cekyatta yatmak nedir.
Oh ne güzel vakko eşarp iki ay yatılı kalma sıkı fıkı bi aile oluvermişler işte
Konu sahibi doğruysa 36 yaşındaymış nasıl yalnız kalmasına eşi karışıyor kafam almıyor
Yalnız kalamasın, izin vermem ne ayrıca. Yaştan bağımsız.Oh ne güzel vakko eşarp iki ay yatılı kalma sıkı fıkı bi aile oluvermişler işte
Konu sahibi doğruysa 36 yaşındaymış nasıl yalnız kalmasına eşi karışıyor kafam almıyor
Eşiniz ne diyor bu duruma?2aya yakındır kayınvalidemler bizde. Karı koca ayrı yattıkları için Bütün odalarını işgal ettiler. Oturmak için evde tek oda kaldi.Ne rahatcat TV izliyebiliyorum ne rahatça oturabiliyorum.
Eşim görevden geldi yan yana bile oturamiyoruz özlem gideremiyoruz. Kaldiki. Bende kendi aileme gideceğim niyetim var onları bekliyorum. Gitsinler de gideyim diye ki dedimde aileme gidecegiz diyem bugün sabah olmuş kayin peder gidelim dedi kaynana yok ben oğlumu özledim görmedim yüzünü doğru düzgün diyor torun istiyorlar onada üstü kapalı basbasa kalmaliyiz dedim anlamadı. Şuan çocuk yapmak için günlerdeyi boşa geçiriyoruz herşeyi.
Kibarca gidin nasıl denir? Bizi başbaşa bırakın diye.?
Valla 2aydir kocamla başbaşa kalamiyoruz. göreve gitti geldi yok. Nerdeyse kocam dan soguycam o dereceyim.
Bir yol gösterin hanımlar gitmesi için ne yapılır?
Ben tek kalırım diyorumda anlatamıyorum ya birşey olursa o yokken diye korkuyorOh ne güzel vakko eşarp iki ay yatılı kalma sıkı fıkı bi aile oluvermişler işte
Yalnız kalamasın, izin vermem ne ayrıca. Yaştan bağımsız.
Burda okudum bikaç konuda. Eşim yalnız kalmamı istemiyor, izin vermiyor.
Ee sorsan izin vermez tabii.
36 yaş mıOh ne güzel vakko eşarp iki ay yatılı kalma sıkı fıkı bi aile oluvermişler işte
12 yaşında kızım biryere giderken ben evde kalim nolur gelmim diye yalvarmaya başladı.benim bildiğim çocuklar evde yalnız bırakılmaz
Öyle yazıyor. Yani doğruysa ama 36 yaşında biri amatörce nasıl davranıp kv kp çağırır anlamak güç36 mıymış
ben küçük sandım eşim izin vermiyor deyince 22-23 falan herhalde dedim.
36 yaşına kadar kv kp olmadan nasıl yaşadığını düşünüyor eşi merak ettim.
bende anlamıyorum bi de niye başkasının anne babasıyla kalmak zorundayım ben ya mantığa bakYalnız kalamasın, izin vermem ne ayrıca. Yaştan bağımsız.
Burda okudum bikaç konuda. Eşim yalnız kalmamı istemiyor, izin vermiyor.
Ee sorsan izin vermez tabii.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?