- 28 Ekim 2021
- 304
- 602
- 53
- Konu Sahibi Pembemavibulut
-
Ben de Sevmiyorum. Şu aralar eğilemiyorum dinlenmem gerekiyor. O yüzden annem kalan bulaşıkları bulaşık makinesine diziyor. Tezgahı silmesine izin vermiyorum. Geç otur yapamazsam kalır diyorum, yaptırmıyorum .
Hakaret etmeden kendinizi savuna mıyormusunuz? Şikayet ettim sizi siteye
Algılama kulakla değil beyinle yapılırKayınvalideye uyuz olduğum falan yok severim. Kayınvalidemi kırdım sanırım diye üzüldüğümü belirttim.
Ama algınız kulağınız harici başka yerinizden.
Başka iş de yaptırmadım otururken, evi süpürüp silmek istedi. Yaptırmadım.
ben uyurken gitmiş yapmaya başlamış diye anlattım. Zihniniz açık değil sanırım gidin bebeğinizi emzirin, başka yerleriniz algılamanızı sağlıyor, uykusuzluktan saracak yer arıyorsunuz.
Daha çok Sizin uyuz olacak yer aradığınız ve mutsuzluğunuzu burda tatmin etmeye çalıştığınız anlaşılıyor .
Evet anneme nazım geçer. Hastayım uyuyacağım ses yapma derim ama kaynanama diyemem evime misafir geldiği için. Net diyemediğim için de anlaşamadık.
Algılama kulakla değil beyinle yapılır
O yüzden kulak harici başka yerimle algıladığım doğru. Bknz.Beyin. bilmem bildiniz mi?
Gerçekten de huyunuz pismiş
Kv ye allah sabır versin
O da haksız ama ne uğraşıyorsun ki geline yardım etmekle falan. Kıymet bilse neyse. Kadının arkasından baştan aşağıya gıcıklık akan metinler yazıyor "sevdiği" kv hakkında. Bir de sevmese neler olur.
Otur tüm gün ayağına hizmet bekle, hizmet etmeyincr de oğlunu doldur kavga ettir
Sizin tarzınızdaki gelinler bundan anlıyor ancak.
Not: belki inanmazsınız ama acayip mutluyum. Bana yardım etmek isteyen insanların dedikodusunu burada yapacak kadar ö yle pis pis huylarım da yok.
Ne mesela işiniz? Sevdiğiniz kv dedikodusunu yapmak mı ? O zaman kolay gelsinEşim öyle dolduruşa gelip de kavga edecek aptal bir insan değil. Şükür aptal insanlarla muhattap değilim.
Belli mutlu olduğun, nerde sorun olabilir alt metinlerden bulmaya çalışıp içindeki pisliği kusuyorsun.
Ancak böyle var olabiliyorsun, yapacak bir şey yok .
Senle daha muhattap olamayacağım.
yapacak işlerim var.
boş boş seninle uğraşamayacağım.
Ay o bende de var yaHiçbir şey. Yazdım zaten benimki takıntı :) Mesela kv hiç bakmaz eline geçen tencereye eline geçen kapağı koyar kendi evinde de. Ama ben rahatsız oluyorum o görüntüden.
Kendimi törpülemeye çalışıyorum bu konuda. Mesela birebir aynı tabaklarım ve bardaklarım var bir kısmında kenarda bir desen var. Desenlileri ayrı desensizleri ayrı koyarım. Halbuki tabaklar üst üste bardaklar yan yana koyulduğunda asla sırıtmaz farkedilmez çünkü aynı markanın aynı modeli. Bunu aştım mesela artık makineden alırken bakmadan koyuyorum
Ay ben o kadar değilim ama çok iyi anlıyorumAy o bende de var ya
Ben hangi tencerede ne yapiyorsam herkes onda yapacak. Buna evdeki yardımcım, eşim, annem, kv herkes dahil.
Çorba yaptığım tencerem bellidir, mesela kv bazen gelir çocuklara bakmaya, o tencerede makarna haşlarnolcak dimi bırak haşlasın, nasılsa yıkancak sonradan. Yok bana bişeyler oluyor. Tabii bişey demiyorum, alınır. Hem alınmasa bile çok saçma bende biliyorum ama huy işte.
Kız gözün aydınnnn. Konunu takip ettim, günlerce aklımdan çıkaramadım ama yazma fırsatım olmamıştı.Çok şükür bin şükür evet
Çok teşekkür ederim valla bayrammış gerçektenKız gözün aydınnnn. Konunu takip ettim, günlerce aklımdan çıkaramadım ama yazma fırsatım olmamıştı.
Hepte aklıma geliyordu gittiler mi duruyorlar mı diye. İnan ben bile sevindim. Seni düşünemiyorum
Tekrardan gözün aydın, bayramın mübarek olsun
Valla tek kalmaya alışın o halde.Eşim göreve gidiuor benim de yanlız kalmamı istemiyor. Oyuzden kaldılar. Bende benim ailem gibi eşim gelinxe gider sandım hala gitmediler
Valla yok yok çocuk olunca kalsın istemiyorum Allah anne babama sağlık versin de kayınvalidemler yanımda kalsın istemiyorum ben.
Arkadas cok hakli bir diger ornegide benim, o kadar rahat bir hayatim varki anlatamam evde esim ve ben sadece iki taraftanda karisanimiz yok ama olmuyor malesef. 5. Denemeye baslayacagim. Olmamasi birilerine bagli degil buna emin olabilirsiniz.evlendikten 1.5 yıl sonra gelmiş yahu kadınn.o zamanlar yapsaydınız zaman kaybetmeden.her geçen ay kayıp zaman diyip duruyorsunuz.burda 5 tüp bebek denemesi sonucu hamile olan arkadaşım var benim.hamile kalamayışınızı bile kayınvalideye yüklediniz farkındaysanız
umarım en kısa zamanda isteğinize kavuşursunuz.buraya da müjdeli haberinizi yazın lütfen.5. denemede tutan şu an hamile arkadaş var aramızda sitede.Arkadas cok hakli bir diger ornegide benim, o kadar rahat bir hayatim varki anlatamam evde esim ve ben sadece iki taraftanda karisanimiz yok ama olmuyor malesef. 5. Denemeye baslayacagim. Olmamasi birilerine bagli degil buna emin olabilirsiniz.
ne olabilir allah askina anlasamiyorum annenle diyin .Ben tek kalırım diyorumda anlatamıyorum ya birşey olursa o yokken diye korkuyor
Amin insallah arkadasinizda saglikla kucagina alsin bebegini insallah. Insallah tutar oyle bir surecki cok zor cok aci verici. Insallah bu son olurumarım en kısa zamanda isteğinize kavuşursunuz.buraya da müjdeli haberinizi yazın lütfen.5. denemede tutan şu an hamile arkadaş var aramızda sitede.
kısmetinizde varsa gelir o bebek kimse engel olmaz buna ne sağlık sorunu ne birşey.iyi gecelerrrAmin insallah arkadasinizda saglikla kucagina alsin bebegini insallah. Insallah tutar oyle bir surecki cok zor cok aci verici. Insallah bu son olur
Insallah yakin zamanda gelir saglikla ve hayirlisiyla. Tesekkurler sizede iyi gecelerkısmetinizde varsa gelir o bebek kimse engel olmaz buna ne sağlık sorunu ne birşey.iyi gecelerrr
Çocuk yapma. Eğer kocan bu durumdan rahatsız olup çözecek biri deilse sonunuz pek olmaz zaten, bosuna dertlere dert katacaksın ne acele ediliyo bu kadar çocuk için bin tane problem varken cidden anlayamıyorum2aya yakındır kayınvalidemler bizde. Karı koca ayrı yattıkları için Bütün odalarını işgal ettiler. Oturmak için evde tek oda kaldi.Ne rahatcat TV izliyebiliyorum ne rahatça oturabiliyorum.
Eşim görevden geldi yan yana bile oturamiyoruz özlem gideremiyoruz. Kaldiki. Bende kendi aileme gideceğim niyetim var onları bekliyorum. Gitsinler de gideyim diye ki dedimde aileme gidecegiz diyem bugün sabah olmuş kayin peder gidelim dedi kaynana yok ben oğlumu özledim görmedim yüzünü doğru düzgün diyor torun istiyorlar onada üstü kapalı basbasa kalmaliyiz dedim anlamadı. Şuan çocuk yapmak için günlerdeyi boşa geçiriyoruz herşeyi.
Kibarca gidin nasıl denir? Bizi başbaşa bırakın diye.?
Valla 2aydir kocamla başbaşa kalamiyoruz. göreve gitti geldi yok. Nerdeyse kocam dan soguycam o dereceyim.
Bir yol gösterin hanımlar gitmesi için ne yapılır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?