Kayınvalidemler gitmiyor

Benim tüm bu konuşulanlardan anladığım kv gelin denklemini çözmek çok zor.ne gelin kv yaraniyor ne de kv geline.bir olayla her şey tuz buz olabiliyor.bundan dolayı tüm ilişkileri en az samimiyetle yürütmek gerek.Ne gelin kvye gerçekten "anne" diyebiliyor ne de kv gelinine "kızım".demek ki işin doğası budur.zorlamamak lazım

Ben de Sevmiyorum. Şu aralar eğilemiyorum dinlenmem gerekiyor. O yüzden annem kalan bulaşıkları bulaşık makinesine diziyor. Tezgahı silmesine izin vermiyorum. Geç otur yapamazsam kalır diyorum, yaptırmıyorum .

Kv dem de annem de yapar evimde bir işim var ise , yemeğim yapılacaksa , ben derim yapmayın diye ama yaparlarsa da karışmam , ikisinin de düzeni ben gibi olduğu için ve el lezzetleri çok çok iyi olduğu için yapmalarında bir sıkıntı görmem , tabi ki rahatsızlar ise halleri yoksa o zaman müdahale ederim. Mesela kv dem 1 hafta ben de kaldığı zaman ben kitabımı okurum kv dem yemeği yapar , sen dinlen ben ne olsa evdeyim tüm gün sen çalışıyorsun bu fırsatı değerlendir der bana keza annem de aynı şekilde. Allah onlardan razı olsun , yapmasalar da razı olsun :)

Algılama kulakla değil beyinle yapılır
O yüzden kulak harici başka yerimle algıladığım doğru. Bknz.Beyin. bilmem bildiniz mi?
Gerçekten de huyunuz pismiş
Kv ye allah sabır versin
O da haksız ama ne uğraşıyorsun ki geline yardım etmekle falan. Kıymet bilse neyse. Kadının arkasından baştan aşağıya gıcıklık akan metinler yazıyor "sevdiği" kv hakkında. Bir de sevmese neler olur.
Otur tüm gün ayağına hizmet bekle, hizmet etmeyincr de oğlunu doldur kavga ettir
Sizin tarzınızdaki gelinler bundan anlıyor ancak.
Not: belki inanmazsınız ama acayip mutluyum. Bana yardım etmek isteyen insanların dedikodusunu burada yapacak kadar ö yle pis pis huylarım da yok.

Eşim öyle dolduruşa gelip de kavga edecek aptal bir insan değil. Şükür aptal insanlarla muhattap değilim.

Belli mutlu olduğun, nerde sorun olabilir alt metinlerden bulmaya çalışıp içindeki pisliği kusuyorsun.
Ancak böyle var olabiliyorsun, yapacak bir şey yok .

Senle daha muhattap olamayacağım.
yapacak işlerim var.
boş boş seninle uğraşamayacağım.

Ne mesela işiniz? Sevdiğiniz kv dedikodusunu yapmak mı ? O zaman kolay gelsin

Ay o bende de var ya
Ben hangi tencerede ne yapiyorsam herkes onda yapacak. Buna evdeki yardımcım, eşim, annem, kv herkes dahil.
Çorba yaptığım tencerem bellidir, mesela kv bazen gelir çocuklara bakmaya, o tencerede makarna haşlar nolcak dimi bırak haşlasın, nasılsa yıkancak sonradan. Yok bana bişeyler oluyor. Tabii bişey demiyorum, alınır. Hem alınmasa bile çok saçma bende biliyorum ama huy işte.

Ay ben o kadar değilim ama çok iyi anlıyorum

Kv - gelin iletişimde tıp çaresiz

Şurda ne zaman bu konular açılsa iş karşılıklı hakarete dönüşüyor.

Konu sahibi, her zaman açık iletişim ve mesafe candır. İster kv olsun ister başkası. Yüzüne karşı açık konuşacaksınız ve içinizdekini güzel cümlelerle dile getirin. Yine de kırılırsa kendi bileceği iş.

Kv ile sorunu olup onla konuşmak yerine herkese anlatan ama kv ye gelince susan kişileri anlayamıyorum malesef. Siz muhattap olmak istemiyorsanız eşiniz şakayla karışık size artık bilet mi alsak biraz da hatunla baş başa kalayım deyiversin nolcak.

Çok şükür bin şükür evet
Kız gözün aydınnnn. Konunu takip ettim, günlerce aklımdan çıkaramadım ama yazma fırsatım olmamıştı.
Hepte aklıma geliyordu gittiler mi duruyorlar mı diye. İnan ben bile sevindim. Seni düşünemiyorum
Tekrardan gözün aydın, bayramın mübarek olsun

Çok teşekkür ederim valla bayrammış gerçekten

Valla tek kalmaya alışın o halde.
Öyle bir anlatıyorsunuz ki sanki kendi istekleri ile gelip postu serip 2 aydır oturuyorlar. Cağırmayın bir daha,kilitleyin kapınızı oturun zira eşiniz sürekli gidip gelecek belli ki. Her seferinde bunu mu yaşayacaksınız.

Arkadas cok hakli bir diger ornegide benim, o kadar rahat bir hayatim varki anlatamam evde esim ve ben sadece iki taraftanda karisanimiz yok ama olmuyor malesef. 5. Denemeye baslayacagim. Olmamasi birilerine bagli degil buna emin olabilirsiniz.

Arkadas cok hakli bir diger ornegide benim, o kadar rahat bir hayatim varki anlatamam evde esim ve ben sadece iki taraftanda karisanimiz yok ama olmuyor malesef. 5. Denemeye baslayacagim. Olmamasi birilerine bagli degil buna emin olabilirsiniz.
umarım en kısa zamanda isteğinize kavuşursunuz.buraya da müjdeli haberinizi yazın lütfen.5. denemede tutan şu an hamile arkadaş var aramızda sitede.

2 aydir sizde kaliyorlar peki bub2 ayda esiniz evde miydi yoksa o gorevdeyken gelip kaldilar son 1 hafatadir falan mi esiniz evde.
onlar nasil ogullariyla gelinleriyle vakit gevirnek istiyorlarsa sizin ailenizde siz ve esinizle vakit gevirmeli .
acicak net bir tarih belirtip soyleceksiniz
ornek cumle :
haftaya pazar ahmetle annemlere kalmaya gidecegiz bilginiz olsun ...

Ben tek kalırım diyorumda anlatamıyorum ya birşey olursa o yokken diye korkuyor
ne olabilir allah askina anlasamiyorum annenle diyin .
surekli kocaniz yokken veli gibi birileriyle mi kalmak zorundasiniz ? bukadar yetiskin oldugunuzu dusunmuyirsa neden sizinle evlenmis . ailenin ogullarini gormek hakki 1 2 hafta belki 1 ay ama ondan once onun ailesiyle sizin 2 ay kalmaniz cok sacma oguari gelincede 2 ay sizjnle kalan ailenin gitmesini beklmenizde sacma .
kicaniz goreve gidince kendi ailenizin yanina gidin sonra kendinevinize donup tek kalin kovanizada soyleyin ailesini gondermesin .
ne munasabet kocam evde yokken ailesiyle aylarca kendi evjmde yasayacagim ?!?!
bidaha asla ailesiyle kocaniz yokken kalmayin .biriyle kalavaksaniz kendi aileniz olsun

Çocuk yapma. Eğer kocan bu durumdan rahatsız olup çözecek biri deilse sonunuz pek olmaz zaten, bosuna dertlere dert katacaksın ne acele ediliyo bu kadar çocuk için bin tane problem varken cidden anlayamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…