Kayınvalidemle yakın oturmalıyım mı ?

İkisi de önemli :) mesafeni koyarsan hiç bişey olmaz aynı durumu bende yaşadım 3 yıllık evliyim toplasam 5 parmağı geçmez gitip geldiğimiz eşine bağlı tabikide bi de kayınvaliden iyi biriyse yakın otur destekçin olur

İyi geceler canım. Ben sanırım teyzeniz oluyorum , bence her iki tarafada uzak olmak en iyisi başta biraz işi sıkı tutacaksın eşine de seviyeli bir biçimde anlatacaksın ama asla ana oğulun arasına girmeyeceksin ve mesafeni koyup saygıda da kusur etmeyeceksin şayet kayınvaliden iyi bi kadınsa anlayış gösterir inşallah. Hem kaldımı artık birlikte yaşamak. Benide oğlum var ama asla yanımda, yakınmda olsun istemem cünkü herkesin bir yaşamı, düzeni olacak birşey söylesen yanlış anlaşılma olur sonuçta arada kendi evlâdın kalır, başta konuş nisanlınla sonradan anlaşmazlık yaşamamak için. Mutluluklar dilerim, inşallah herşey güzellikler içinde gönlünce olsun

bence uzak otur ama yakin bile olsa,
nişanlın adamsa anasina dur der. sinir çizer. yok degilse zaten evlenme. bence bu kadin yüz bulmuş. oglu "tamam anne" demiş. yoksa kari koca bu şekil konusamazlar. dikkatli ol. mayin tarlası

kaynana rahat ettirmeyecekse km lerce uzakts olsada rahat ettirmez her turlu

ama nisanlinla sen mesafe koyabilecekseniz tutun derim o evi

ama yakin olunca sorun olasiligi cok yuksek

Sakınnnnnnnnn ne kadar uzak, az ,iletişim o kadar iyi. Ya da baştan diş göstericeksiniz öyle istedikleri gibi at koşturamıcaklar. Ben hem uzak kaldım hem de baştan diş gösterdim evliliğim boyunca onlara dair hiç sorun yaşamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…