kayınvalidemle ve evimizle eşimle ne yapmalıyım ? :(

limonludondurmam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2015
1.345
722
123
31
merhaba arkadaşlar. içimi uzun uzun dökmek istiyorum. 1 sene önce evlendm eşimle. aramız çok iyi hoştu kayınvalidemle falan ama içlerine girince kv ve kp arasının açık olduğunu aile ortamlarının pek iyi olmadığını gördüm. kp kendi dükkanında işiyle gücüyle uğraşan gezmeye insan içine girmeyen bi tip. kv ev hanımı ben çalşıyrm evim annemlere yakın babamla işe gidip geldiğm için evi ordan tutmuştk sonrasnda ev aldk yine aynı yerden. kvme 15 dk arabayla. sorun şu ki kp ilgilenmediği eve köye sahip çıkmadığı için herşeyde biz koşuyoruz. kv bi yere gidilcekse kendi kendine plan yapar bana demez oğluna der şuraya gidilcek buraya gidicez edicez şunu yapıcaz sürekli böyle yani derdini sıkıntısını herşeyini oğluna anlatır falan herşeyi bizimle yapmak ister. dili sivri dobra kendinden ödün vermez o derece. tabi böyle olduğu için sürekli eşimle sorun yaşıyoruz 1 yıldır. bi gitmesek sorun bi eşimin teyzesine gitsek o illa gelcek bayramda bile en büyük kendisi ama bizimle kardeşlerini gezick edicek. tben çalışıyrm ama istiyoki gelsn evimi temizlesn etsn işime gücüme koştursn bayram fln neyse ama diğer zamanlarda aynı. haftasonu oluyor eşimle bigün beraberiz. illa bişi çıkarıyor. ben haftasonu istemeynce laf vuruyor falan. eşim duymazdan gel görmezden gel boşver diyor ama sürekli tartışıyorz. şimdi ameliyat oldu kv elinden elinin birini çok kullanamıo. tek gelinim 20 gündür oraya gidiyorm ben her akşam iş çıkısı yemek bulaşık falan. vicdanen yapıorm. geçen cmartesi oraya gittim evdeydm babam beni götürdü oraya kuzenimi bi yere bırakıcaktı benide bıraktı yani.. eve girdm burnumdan getirdi tartıştık. beni nie benm babam getirmiş ona mı düşermiş kayınbabama mı düşermş. ben kayınbabama değer vermiomşum değer versem onu çağırırmışım. gelip görsün kimler getirip götürüyo die kayınbaban değer verilmediğini anlasın işte kendini götüttürüyor sürekli derler bilmem ne ya anlatamam neler söyledi. 30 dk ağzı susmadı banada ailemede söylendi herşeyi saydı dayanamadm. benim ailem herkes değil.ben kime ne değer verip vermiceğimi bilirim bunun değerle alakası yok dedm. ben sana bu zamana kadar bişi deemedm ama yanlış konuşuyosun sana çokta kırıldım dedim. yok sana düşer bana düşer muhabbetlerin beni gıcık ediyo bunlarlada alakası yok beni bugün geldiğime geleceğime pişmn ettn bugün sağol dedm ağız dalaşı yaptık hiç böyle yüzgöz olmamştm hep kocamla tartışıyodm onun yüzünden. bu kadın hep böyle onlara mı düşer bana mı düşer gayesi güdüyo sürekli kendi annem kışlık erzak verdi o bize gelin geldi onlara düşmez bile dedi halbuki annem yani gönlünden koptu verdi.. bunun ne alakası var getiren benim babam yani ama anlatamıorm. neyse tartıştk falan eşime herşeyi anlattm eşimde hak verdi. neyse akşama kadar konuşmadık aynı evin içinde akşam oldu yemeği hazırladm iftara eşim geldi hiç bişi olmamş gibi davrandı bana ama yüz vermedm eşimde konuyu açmadm dahada tartışmayalm die yemeğimizi yedk eve geldk. evde eşimle biraz tartştk sonra dzeldk. dün akşamda kaynanam bize geldi iftara hiç bişi olmamş gibi. tabi ben öyle olamadım çok zor kalmadıkça hiç konuşmadm telefona falan bakıyodum. laf vurdu hemen bu telefonlar iyiki yapılmş kmseyle konuşulmuo insanlar birbirine nie gidip gelio ki hiç gerek bile yok dedi eşimin yanında. mutfağa gittm eşim geldi surat asma düzel flln dedi neyse iyi kötü idare ettk iftarı yaptk çayı koydum sen beni götür oğlum dedi direk. eşimde noldu dedi götür sen ben gidiym ddi. bişi mi oldu dedi yok gidiym ddi. bende nereye gidiosn fln deemedm. eşim annesine yolda bi daha sormş noldu die yok bişi nolcak banyofln yapcam işte namaz niyaz fln demş. eşimde nie o zaman kızın yanındademiosnda şimdi diosn insanı işkillendiriosn demş oda bişi yok fln demş neyse bıraktı geldi. başladık tartşmaya eşimle nie surat astım die misafir sonuçta die derken olay büyüdü. bana hak verdiğini annesine bunları diyeceini ama surat asmamam gerektiiğini söyledi fln. sarıldı derken ben istemedm ben soğudm artık evlilikten dedm çileden çıktı doydun mu dedi doydum dedm. nereye kadar giderse artık dedm çok sağolsn annen dedm. biz nasıl geçinicez nasıl çocuk büyütücz iç içe olcaz nie böyle nie şöyle.. bağrış çağrış evde derken eşim bilgidiğiniz hüngür hüngür ağladı ben saana sahip çıkamadım böyle biri değildm herşeye kızıorm psikolojm bozuldu bu olaylar yüzünden fln ben seni seviyrm nasıl doyarsın biz bir ömür söz verdk ben sana haksızsın demiorm ama görme duyma bırak bak sonumuz iyi değil die çok ağladı tabi bende çok ağladm. ikimizde perişan halde olduk aramızı düzeltmeye çalştk ama şuan çok yıpranmş haldeyiz. napcam bilmiyorum eşimi çok seviyoken neden böyle oldu bilmyrm bazen soğuduğumu hissediyrm herşyden. bide bizim çocuğumuz olması için ameliyt olmam gerekli 15 20 gün içinde olucam benim zaten moralimiz ondan bozuk bide bunlarla uğraşıyrz.. bide bi konu geçmiş annesyle arasında 2 3 ay önce anneme yakınım die laf olmş sanırım oraya çok giidiyoruz hergün ordayız sanılmış.. ben daha dün duydm bunu. eşimde açıklama yapmş. biz hergün orda değiliz die. çok bozuldum onada. ben anneme yakınım die hep orda değilim ama işte öyle düşünülmüyor. babamla işe gidioyrm die evi ordan tutturan kv evi ordan aldıran onlar şimdi şu laflara bak.. arkadaşlar gerçekten çok uzun oldu ama 1 senede artk sonu gördk çaresizim şu mübarek ay napmalıym ben bilmiyrm bugün yine kv gidicez eli kötü die gitmek dahi istemiorm ama eşimin hatrı var çok çaresizim artık delirmek üzereyim takmasam diorm takıorm görmesem duymasam diorm yine duyuyorm.. kusura bakmayn çok uzun oldu

Bence biraz abartıyorsunuz. Evlenince iyi günde kötü günde diyorsunuz ya ama burda ben kötü gün göremiyorum. Karşı taraftan anlayış beklerken biraz da sizin anlayış göstermeniz gerekir. En ufak bir şeyde soğudum istemiyorum dememelisiniz.
Şöyle düşünün. Sonuçta bi kv ve kp var dimi. Allah korusun biri vefat etse diğeri bakıma muhtaç olsa elden ayaktan düşse evladı bakacak. Aynı şey sizin anne babanız içinde geçerli evlenirken bunları göze alarak evlenmelisiniz kimse anne babasını atamaz.
Ayrıca soğudum diyip 20 gün sonra da çocuk için ameliyat olucam demeniz sizde de tutarsızlık belirtisini gösteriyor.

Bence kafaya bu kadar takmayin anliyorum cok rahatsiz edici illaki planlariniz var ama siz dik durun kendinizden odun vermeyin istediginizi ya da istemediginizi kv ye soyleyin esinnizn yaninda da kv ye surat yapmayin bakin o ne guzel oynuyor siz de aynisin yapin ayrica ne o oyle hafta sonu isini yapacakmisssinz bayramda isini yapacakmissinz ameliyat sonrasi iyi tamamda normaldede oyle istiyor ne sacma ya ben yapmam kendi de yapamiyorsa tutsun birini sizi hizmetci mi almis kendine ogluna es mi ? Ayrica calisiyorsunux bir de...dedigim gibi madem esiniz de o kadar duskun size sizden yana olsun annesine dur desin..annedir basustunde tamam ama herkesin de bir ailesi var planlari var oyle herseye karistirmasin sizi kv yonetmesin bi sekilde devam ederse cok yipranirsinz

Allah aşkına siz napıyor sunuz! Haksızsın ız.. helekı eşinize karsi... Ne yapsın annesinı mı azarlasın..kendı işinizi kendiniz halledin saygıyı bozmadan.. Bırgun karşınızdaki eş hıc tanımadığınız yanını gosterir se telafisi olmaz . Sonrasında pişmanlık yazılarınızı okuruz... Lutfen az bıraz empati... Herkes ıster ıstedıgımız kışı karakterini gormek.. Lakın bu ımkansız gıbı bır sey (istisnalar dışında).. O kadar cok ınsan var kı sızın benim dert dedigimiz konuları aşar gıder.. Senın derdin dert mıdır benimkinin yanında mısalı dıye duşune biliriz.. Yanıldığımız en buyuk nokta budur işte.. Neyse bıraz gerildim ben.. Sevgiyle kalın der konuyu kapatırım ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…