İşte hatayı burda yaptın. Niye ayrı evde yaşamayı sana sunamayan bir adamla evlendin? Ya da bu imkanlar olucağı zaman evlenseydiniz. Bak çocuk olmuş bu ortamda birde anlaşamadığınız insanlarla yaşıyorsunuz. Kadın diyor benim evim benim borum öter diyorEvet beraber yaşamak zorunda kaldim
Senin koptum dediğin şeyi ben bizzat yaşıyorum . Umarım kimseye yaşatmaz rabbim.basina gelmeyenin hoşuna gider derler.meger gerçekmişBence konu gerçek değil ya
Zaten bu kadar yazım hatası ancak bilerek yapılmış olabilir
En inandırıcı gelmeyen kısmı da kayınvalide size sen avratlık mı yapıyorsun diyor ama sonra kayınpederi arayıp "kıcıcım gilin bını bığırdı" diyor
Ay bi de kayınpederin karıma söz geçiremiyorum diye ağlaması kısmı var orada ben koptum
Zaten ilk ve sonduBenim tel de noktalı harfleri pek kullanmaz, benim mesajlarım da böyledir. O yüzden gayet anlaşılır geldi bana.
Sizin de deli tarafiniz olduğunu görmek iyi olmuş, bundan sonra aklını başına alır belki. Yine de kötülükleri en güzel yolla ortadan kaldırmamızi söylüyor Allah. Her sacmaladiginda bağırmak yerine net bir şekilde uyarın, muhatap olmayin
Sonunda halden anlayan biri çıktı . Otomatik klavye olduğu için ben ne yazsam çeviriyorBenim tel de noktalı harfleri pek kullanmaz, benim mesajlarım da böyledir. O yüzden gayet anlaşılır geldi bana.
Sizin de deli tarafiniz olduğunu görmek iyi olmuş, bundan sonra aklını başına alır belki. Yine de kötülükleri en güzel yolla ortadan kaldırmamızi söylüyor Allah. Her sacmaladiginda bağırmak yerine net bir şekilde uyarın, muhatap olmayin
Bir tercüman olarak tebrik ederim müthiş bir çalışma olmuşDogusmak= dövüşmek
Semelesmek=sersem olmak. Sersemlesmek deniyordu sanırım konuyu okuyunca doğrusunu ben de kaybettim.
Azımı= ağzımı. (Gemi azıya almak deyimindeki azı değil yani. Konunun atla bi ilgisi yok. Insan ağzından bahsediyor sanırım)
Cidden doğrusunu ben de kaybettim. Bi süre sonra güncelleme gelir,normale dönerim Allahın izniyle.
Şu inşallah başına gelmez tarzı yarı beddua işine de bi son versin konu açacak herkes. Artık komik duruyorSenin koptum dediğin şeyi ben bizzat yaşıyorum . Umarım kimseye yaşatmaz rabbim.basina gelmeyenin hoşuna gider derler.meger gerçekmiş
Cokkonustum güzellikle baktım öyle anlamıyor kendi anladığı dilden konuşmak zorunda kaldimYa hu kız derdini dökmüş. anlamaya çalışacağımıza “onu öyle yazdın ,bunu böyle dedin..” diyoruz. Yazdığını okuyup anlayamamışsak başka konuya bakalım. Neden anlayamadığımız konunun imla hatalarıyla uğraşıyoruz? Ayrıca ben bu mesleği yapıyorum nedir yaaÖyleyse ben de Türkiyenin kurumsal otel zincirlerinin birinin satış müdürü olarak yorumumu yapayım
Bu konuyu kayınvaliden ile yüz göz olarak çözmeye çalışmamanı öneririm. Örneğin onu sakin olduğunuz bir an karşına alıp bir kahve ikram ederek, yeterince sorumluluğun ve yoğun bir hayatın olduğunu bunun karşılığında bu tip sohbetlerin içine düşünce artık öfke kontrolünü yapmakta zorlandığını artık küçük çocuk olmadığını bu yüzden bundan sonra iletişimde sıkıntı yaşamamak adına seninle konuşurken temkinli olmasını söyle baktın ki çare olmadı bu defa eşini al karşına ve bu olumlu girişimini anlat ve kendisinin görüşmekte özgür olduğunu fakat senin artık kendisiyle görüşmek istemediğini söyle. Bu kadar.. hepsi bu. Ben böyle yaptım ve çok rahatım. Ha aynı evde oturuyorsanız da evleri ayırmalısınız
Çok haklısınız demedigime pismanimMadem kavga yaptınız işi biraz daha büyütseydin canım ya eşine deseydin bir ay içinde ya ayrı eve çıkarız yada boşanırız deseydin ayrıca bu süre içinde birlikte olmucaz ayrı yatacaz diyerek büyütseydin.
Atmadım zaten suçsuz yere bir de benden özür beklemiş .Çok iyi yapmışsın. Geri adim sakin atma
Bence kaynanan sataşirsa sana bugün ikinci kavgayı çıkar dediklerimi şart koş.Çok haklısınız demedigime pismanim
Sabahtan beri kızım da kızım diyor ama yüzüne bile bakmıyorum inşallah satasirBence kaynanan sataşirsa sana bugün ikinci kavgayı çıkar dediklerimi şart koş.
Ufaktan eşya almaya başladık hayırlısı olsun bakalimnereye kadar rest çekeceksin
Ömür mü geçer böyle
O evden ayrılalım de eşine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?