Başlık yanlış olabilir ama azımı yazmadım canim sen düzgün okuyamıyorsan diyecek bir şeyim yok
Bu cümle sana ait.açtım azını bu sefer
Konun, doğuşman, yazın fake mi? Lütfen olsun çünkü.halbuseki öyle birşey yok çok güleç bir insanimdi
Benim sadece dertlesmeye ve içimi dökmeye ihtiyacım var ve siz yazım hatası yüzünden bana ders vermeye çalışıyorsunuz burası eba değil öğretmenimBu cümle sana ait.
Azı ile ağız yazamıyorsun. Çünkü ne olduklarını bilmiyorsun.
Amenna yazamayabilirsin. Ama bari insanları düzgün okumamakla itham etme. Öğretmenim ben senden çok okuduğuma emin olabilirsin.
Ya yazık kadın ne diye konu açtı biz yazım hataları hakkında yorum yapıyoruzBu cümle sana ait.
Azı ile ağız yazamıyorsun. Çünkü ne olduklarını bilmiyorsun.
Amenna yazamayabilirsin. Ama bari insanları düzgün okumamakla itham etme. Öğretmenim ben senden çok okuduğuma emin olabilirsin.
Konu sahibi ve tüm kk kadınları kahrolduk şuanDogustum yazan birini ciddiye alıp okuyamayacağım konuyu hoşcakal güzel kız inşallah bir daha dogusmazsın
Konunu kimse anlamadı ama nasıl dertleşeceksin. Dertleşebilmek için ayni dili konusmak lazım, ben şimdi sana RusÇa derdimi anlatsam dertleşebilir miyiz.Benim sadece dertlesmeye ve içimi dökmeye ihtiyacım var ve siz yazım hatası yüzünden bana ders vermeye çalışıyorsunuz burası eba değil öğretmenim
Kayınbaba ve kusura bakmaSemeleşmek bizim orada da kullanılırAma KB neyin kısaltması
Kayınbaba ve kusura bakma
Zaten mesafeli olacağım bundan sonraA.s.kuzum bence bir daha bu tondan devam edecek kadar yakinlasmayin belli ki saglikli degil
Ben öyle bılıyorum vallaAy birlikte mi yasiyorlar ben orayi kacirmisim.
Evet beraber yaşamak zorunda kaldimBen öyle bılıyorum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?