Kayınvalidemle kavga ettim.

Başlık yanlış olabilir ama azımı yazmadım canim sen düzgün okuyamıyorsan diyecek bir şeyim yok
açtım azını bu sefer
Bu cümle sana ait.

Azı ile ağız yazamıyorsun. Çünkü ne olduklarını bilmiyorsun.

Amenna yazamayabilirsin. Ama bari insanları düzgün okumamakla itham etme. Öğretmenim ben senden çok okuduğuma emin olabilirsin.

Benim sadece dertlesmeye ve içimi dökmeye ihtiyacım var ve siz yazım hatası yüzünden bana ders vermeye çalışıyorsunuz burası eba değil öğretmenim

Ya yazık kadın ne diye konu açtı biz yazım hataları hakkında yorum yapıyoruz gözlerim kanadı okurken

Benim sadece dertlesmeye ve içimi dökmeye ihtiyacım var ve siz yazım hatası yüzünden bana ders vermeye çalışıyorsunuz burası eba değil öğretmenim
Konunu kimse anlamadı ama nasıl dertleşeceksin. Dertleşebilmek için ayni dili konusmak lazım, ben şimdi sana RusÇa derdimi anlatsam dertleşebilir miyiz.

Yani de ya da ki bağlaçlarıni neden ayrı yazmadın demiyoruz sana. Onları görmezden geliriz
Fakat senin konunu cidden anlayamadık.

Türkçe yazmak icin ebada olmak gerekmiyor. Derdimizi anlatacak kadar yazma becerimiz olsun,kâfi.

Aynı evde mi yaşıyorsun? Eğer öyleyse evini ayır bu hepınız için en doğru karar olur. Fazlasıyla yüz göz olmuşsunuz

Bence konu gerçek değil ya
Zaten bu kadar yazım hatası ancak bilerek yapılmış olabilir
En inandırıcı gelmeyen kısmı da kayınvalide size sen avratlık mı yapıyorsun diyor ama sonra kayınpederi arayıp "kıcıcım gilin bını bığırdı" diyor
Ay bi de kayınpederin karıma söz geçiremiyorum diye ağlaması kısmı var orada ben koptum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…