Her şeyi anladım da kayınvalidenizin annenizi kıskanmasını anlayamadım...
Keşke sesinizi en başta yükseltmeseymişsiniz anladığım kadarı ile olay ondan sonra iyice patlamış çünkü...
O kadar bağırması sizi kovması boşanın çocuğunuz olmasın filan demesi onu zor duruma sokmuş sizi değil.
Eşinizle aranızı düzeltmenizi tavsiye ederim çünkü psikolojik sorunları olduğu çıkarımına ulaştığım bir insan için değmez ikinizinde üzülmesine.
Bu saatten sonra görüşme zorunluluğunuz yok ne kayınvalidenizle ne kayınpederinizle bırakın sadece eşiniz gidip gelsin sizde evinize filan davet etmeyin kırgınlığınız anlaşılsın.
Ailenizi istediğiniz gibi istediğiniz kadar davet edebilirsiniz bu da eşiniz dahil kimseyi ilgilendirmez orası sizin de eviniz unutmayın.
Bu arada eşinizin babanesi ile konuşup olayı anlatmanızı doğru bulmadım. sağda solda dedikodumu yapıyor deme hakkını kayınvalidenize verdiniz haberiniz olsun
Yok yanlis yazdim özür, konuyu ilk ben anlatmadim ona, ben daha dün gittim oraya ama iki gün önce kayinvalidemle kayinpeder sikayete gitmisler beni. Babaannede sagolsun beni nasilsin diye aradi. Olsun kizim takma felan deyince esimde beni ona birakti az konusim de icim rahatlasin diye. Bende istedimki benimde agizimdan duysun. Tek tarafli olmasin diye ama babaanne zaaten kimin baslattigini anlamis, bide o benim annemi cok sever. Cok iyi biri yani taraf tutmaz sadece ögüt veriri hep iyi anlasalim onu ister. Aslinda ben kimseye söylemezdim ama onlar anlatirsa ben neyapim?Bende anlattim.Olayi bide benden duysunlar diye.
Şimdi anladım gidip babanesine anlattım eşimin diyince siz şikayet ettiniz gibi anlaşıldı.
çok komik kaç yaşında kadın gitmiş kayınvalidesine gelinini şikayet ediyorbence kendinizde hata aramaktan vazgeçin tamamı ile haklısınız demiyorum ama kayınvalideniz de gerçekten enteresan bir kişilik
boşverin görüşmeyin hem ben o benzettiğin hatuna bayılıyorum anne dizide ki en güzel hatun o deseydin sendehay Allahım ya insanlar yaşlandıkça çocuklaşıyorlar lafı ne kadar doğruymuş
Kaynanan kışkançlığından azmış insanın kendi annesi gibi kimse olamaz bu yeni evliyken yerde yurda sığdıranlarıda anlamıyorum birde erkek doğurduğu için üstünmüş senin anneni aşağlık görüyor sanki seni annen büyütürken üzülmedi,acı çekmedi kalbi çok iğrençmiş kadın gerçek yüzünü göstermiş ne kadar ayıp yaşını başını almış ama insan olamamış sen mi onu idare edecektin? Birde yaşlılıktan,büyùk olmaktan bahsederler
Allahim ya...Resmen simay dedi. Kafayi bozmus diziyle. Kime benzetecigini bilemedi herhalde. Allahtan Adini feriha koydumdaki sehere benzetmedi. Ozaman temelli delirirdim.
Bide haklisin zaaten bende sucluyum, susmaliydim bazi yerde, bu sözcük cok dogru KONUSMAK GÜMÜS ISE SUSMAK ALTINDIR diye. Ama iste tam yarali günüme denk geldi bide üstünüm deyince erkek annesi diye. Benim annemde iki erkek dogurdu hatta bi kardesimi 2 yasinda kaybettik allah rahmet eylesin, insallah öbür dünyada o bizi kurtaracak. Cennetlik bir erkek cocugun annesi. Evlat acisi cok kötü birsey bunu ben 4 yasindayken gözlerimle gördüm. Allah kimseye yasatmasin. Bide kendini hala üstün görüyo.
Allah rahmet eğlesin canım. Allah hiç bir kulunu diğerinden üstün yaratmamıştır temelde o yüzden ne derse desin kayınvaliden nasıl düşünürse düşünsün bu konuda onun problemli biri olduğunu gösteriri ben konuştuğun için demedim birde haksız olduğun yerler var diye. Sen hem ona göre daha tecrübesiz hem de daha küçüksün okadar üstüne gelirse konuşman yanlış değil ben keşke sesini yükseltmeseydin demek istedim yoksa ben ne söylediklerinde ne de konuşmanda hata görüyorum. Nitekim ne kadar susarsan okadar tepene çıkıyorlar bunu da unutma.Aileden biri ile konuşurken de benimde haksız olduğum yerler var deme bence bunlar çok kullanılabılır sözler çünkü.Yeni evlisin tadını çıkar canım ya kayınpederine de çok güldüm bu arada kaç yaşında kıza laf yetiştirme yarışına girmişler resmen
sen anlattikca ,kayinvalidemi anlatiyorsun gibime geliyor...) simdi ona bir gitmem lazim..artik eskisi gibi degil her sey ve oraya gitmek cok zor geliyor...yani insana belli bir yastan sonra hediye , altin , taki , esya degil bence sadece insan lazim .
hasta oldugunda onun yaninda olucak ,ilgilenicek, yemek yyapip önüne koyucak .bunlar hala , kimle neyin kavgasinda anlamis degilim..
yaşananlar hoş değil tabii,k.validenizde söylemiş zaten, olay çıkarmasının tek nedeni annenizi kıskanması..ama şu erkek annesi olayını anlayamıyorum bir türlü,erkek anneleri daha mı özel oluyor ya da cennete mi gidiyor acaba?bence çirkin olan şey k.validenizin bu tavrı,kendini üstün görme çabası..Allah kolaylık versin.
valla ne güzelde vermişsin kayınvalidenin ağzının payını böyle olmasanda kıymet değer bilmiyorlar bunlar.. bundan sonra çok iyi anlaşırsınız bak gör
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?