- 15 Temmuz 2008
- 2.426
- 16
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vallahi ne olursa olsun isterse bana bıçağı alıp sladırsın oldurmek istesin anne annedir sokakta bırakılmaz ha gorüşmeyin konuşmayın hiç iletişimi tamamen koparın ama sokağa atmayın yardımınızı esirgemeyin.gururunuza dokunuyorsa gizli yardım edin.haberi olmasın.
Konuyla alakasız olacak ama;
Bir de bir konuyla alakalı yorum yapılmış ise, başka bir konuya yapılmış yorumu neden çıkarıp, bağdaştırma gereği hissediyoruz anlayamadım.
Her olay, her konu, her şart, birbirinde farklı.
Nasıl sanki her konu standartmış gibi, aynı yorum yapılması bekleniyor.
Her konu birbiriyle alakasız ve bağımsız,bu durumda tepkiler ve yorumlarda farklı olacak.
Bak burada bunu demişsin, ama bu konuda bunu dedin. E normal olan bu zaten. Kopyala-yapıştır mı yapacağız.
Tezatlık aramaya kalkarsak eğer, herkesin her konuda verdiği tepkiler farklı, aranırsa bulunur.
Zaten yapmadim Gulsumum biliyorum onlar anne - ogul barisilir.Bana soyledikleri benimle olan sorunu ,ev konusunda esime cok konustum ama nafile onu cok kararli gordum.Bu konuda benide azarlar tutumda konusturmuyor bile,esimi severim sayarim cocugumun babasidir, yol arkadasimdir ama bunlar annesinin yaptiklarini unutturmaz insanin gururu herseyden once gelir.Bu konuda yorumuna ne eklenir ki,Asya ya gelince cikarmadigi ne dis varsa cikardi zaten sagolsun hemde oyle bir zamanda tuz biber eker gibi hava degisiminden gripte olunca zehir etti tatili simdi cok iyi sukurler olsun