kayınvalidemin yaptığı şeyler

Cevap verince eşimle aram bozuluyor onu da denedim ne yapacağım bilmiyorum siz olsanız ne yapardınız?
Ben böyle bir adamı sevmezdim kayinvalidem evlendigimiz günden beri hem sözleriyle hem yaptıkları ile bana çok çektirdi ama eşim hiç bir zaman annesinin ağzına laf vermedi benden önce kendisi susturdu annesini 11 yıllık evliyim eşim bir kere haksız yere annesini savundu ve benimle kavga etti işte o zaman bende sana annenle mutluluklar diliyorum deyip resti çektim bir daha da savunamadi bana annesini (savunulacak hiç bir yanı yok kim tanısa Allah sana sabır versin dedikleri bir insan kayinvalidem)

Polikistik overim vardı yüzde 1 hamile kalma şansım vardı imkansıza yakındı ama kaldım beklenilen bişey değildi sürpriz oldu
Yine de hamile kalma ihtimaliniz var.Çocuk istemiyorsanız korunsaydınız.
Bir de sizden tam 13 yaş büyük ama büyümemiş bir ana kuzusuyla evlisiniz.Üstelik kayınvalidenizin eşinizin yanında söylediği sözler çok terbiyesiz.O bahsettiği kadınlardan biriyle evlense yine memnun olmayacaktı kayınvalideniz.
Eğer sesinizi çıkarmazsanız bebek doğunca sürekli tepenizde olacaklar.Ve lütfen kayınvalideden şöyle oldum aramadı,böyle oldum aramadı gibi beklentileriniz olmasın.O ve oğlunun hayatında siz yoksunuz.Bir de torunu olur.Bu kadar.Bence önce eşinizle konuşun.Ama sakince.Annesini kötülemeyin.Kayınvalide ile de çok mecbur değilseniz görüşmeyin,aramayın,sormayın.

Beni ki de aynı ve eşim sürekli ailesinin yanına gitmek istiyor sürekli onlara gidelim istiyor ben ona dedim aileni bu kadar seviyorsan keşke benle evlenmeseydin sustu kaldı

Cevap verince eşimle aram bozuluyor onu da denedim ne yapacağım bilmiyorum siz olsanız ne yapardınız?
Biz olsak en başından böyle biriyle evlenmezdik.
Açmayın telefonunu zorla değilya.

diyeceği şey çok belliydi siz arayıp geçmiş olsun demeniz diye gelmedi diyecekti neyini düşünmüş
hakkınızda hayırlısı olsun ne deyim

Arayıp sorup görüşmek istemiyorum inceldiği yerden kopsun artık boşanma varsa kaderimde boşanayım bu arada polikistik over ve eşimdeki sperm problemi için doktor yüzde 1 demişti ben onun dediğini dedim sadece gerçekten bilmiyordum

Sonradan böyle oldu önce böyle değildi bana kaldırıp hep şey diyor ben annemi babamı çok çok fazla seviyorum herkes sever ama beni ezdirmesine tahammül edemiyorum çok kez konuştum anlamıyor
O zaman aileniz eşinizle konuşsun. Kayınvalidenizle tek başına baş edemeyeceksiniz gibi görünüyor.

O zaman aileniz eşinizle konuşsun. Kayınvalidenizle tek başına baş edemeyeceksiniz gibi görünüyor.
Ailemi rahatsız etmeyeceğim çünkü ailemle araları iyi değil evlendikten sonra Bi kere bile kaynanamlar arayıp sormadı dedem vefat etti baş sağlığına bile gelmediler iş daha da kötüye gidebilir eşime bıraktım kimi tercih ediyorsa onunla olsun ailesi ise ailesi ile kalsın ben artık istemiyorum eşimi bunca olan şeyden dolayı

O olasılıkları hep söylerler.Hiç bir zaman kontrolü başkasına bırakmayın.

Onları görmezden duymadan gelemiyor musunuz.
Ne derlerse desinler hiç duymuyor gibi yapın ..Bir günde gidin dinleyin ..sonra sorun ..siz bu kişileri överken acaba bana bir mesaj mı vermek istiyorsunuz diye sorun...sonra neden çekiniyorsunuz ki.Sizi de bir ana baba büyüttü.Sizde insan evladısınız.Sakince cevabını verin saygısızlık yapmadan.Size bir saygısızlığım olduğunu sanmıyorum ben ama siz ne demek istiyorsunuz acaba anne diyeceksiniz.
Sonra çocuk doğduktan sonra şu olur mu bu olur mu diye dert edip kendinizi üzmeyin.Bebeğinize odaklanın onu da üzmeyin.Bebek yetişme ile ilgili faydalı videolar izleyin.Nasıl uyutulur uyku düzeni nasıl sağlanır yemek yemeğe nasıl alıştırılır gibi videolar izleyin gerisini düşünmeyin ..Bence birazda fazla kuruntu yapıyor olabilirsiniz .
Son olarak eşe ailesi ile ilgili hiç şikayette bulunmayın.İnanın kız olsun erkek olsun kimse ailesi ile ilgili şikayet duymak istemez şikayet eden haklı bile olsa.

Beni ki de aynı ve eşim sürekli ailesinin yanına gitmek istiyor sürekli onlara gidelim istiyor ben ona dedim aileni bu kadar seviyorsan keşke benle evlenmeseydin sustu kaldı
Susar çünkü haklısınız bazı insanlar yumuşak yüzden sakince konuşmaktan anlamıyor o yüzden dişinizi gösterin bir cinnet her şeyi çözer

41 dikiş derken, ayağınızı yeniden diktiler herhalde? Ben ameliyat oldum 3 yerden kestiler hepi topu 5 dikiş attılar. Sizinki maşallahmış

Gerçekten haklısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…