kayınvalidemin yaptığı şeyler

Bir açarsanız iki açmayın

Inaniyorum. Burda cok okuyoruz dügünden sonra birden ailem diye deliren erkekleri. Lakin sizde farkindasiniz burda basta sorun esiniz. Biz affedersiniz sülalenin bütün delilerini evimizin icine alsak bizim evdede huzur kalmaz. Önemli olan eslerin ayni tarafta olmasi. Konunuzda ilk maddiyatci gibi gözükebilirsiniz, ama sizin derdiniz para da degil aslinda. Size saygi duyulmuyor o ailede sizde bunun farkindasiniz

Eşinize ailesini kotulemeyin.Zor ama sakın kalın.Zamanla size yönelir.

Ben asla maddiyatçı değilim bana takı bile takılmadı

Polikistik overim vardı yüzde 1 hamile kalma şansım vardı imkansıza yakındı ama kaldım beklenilen bişey değildi sürpriz oldu

Polistik over hamile kalma şansını düşürür ama yüzde yüz asla hamile kalamazsınız diye bir şey yok. Korunmazsanız hamile kalırsınız nasıl sürpriz oluyor anlamadım

Konuşmaya başlayabilirsiniz. Haklı olduğunuz konularda laf sokarak değil de kendi düşüncenizi saygı çerçevesinde söyleyin. Birilerinin sizi savunmasına ihtiyacınız olmasın. sağlıkla huzurla büyütün çocuğunuzu ne kadar güçlü anne o kadar güçlü evlat yetistirirsiniz.

Çok haklısın teşekkür ederim

Polistik over hamile kalma şansını düşürür ama yüzde yüz asla hamile kalamazsınız diye bir şey yok. Korunmazsanız hamile kalırsınız nasıl sürpriz oluyor anlamadım
Eşimde sperm azlığı vardı doktor tüp bebek dışında olmaz demişti

Çüş ahlaksiz ya
Bunu defalarca yaptı sonra ben konuşmadım eşimin eski sevgilisini de anlatmıştı onuda eşime söyledim eşim annesine söylemiş bu eski sevgilisini anlattığında elim yanımda yoktu ama diğer şeylerde yanımdaydı oda duymuştum sonra kaldırmış demiş ki ben böyle bişey demedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…