Bir açarsanız iki açmayınŞimdi bebek olduğu için sürekli arama çabasında ama ben zehirlendim Bi kere aramadı veya ayağıma 41 dikiş atıldı yürüyemiyordum bile Bi kere geçmiş olsun demedi şimdi çocuk var diye sürekli arıyor ben açmak muhatap olmak istemiyorum ama yüzsüzlük yapıyor
Bencede eşim ama ben ona da dedim beni savunuyorsun bıktım artıkYani cocukta yapmissiniz sonucta. Sizin dert kv degil koca, boyle kocayla olmaz.
Başta böyle değildi evlendikten sonra birden değere binmeye başladı ailesi ya tabiki herkes ailesini sever sayar ama bu kadarı çok fazla yani bunlar sadece inanın birazı anlatsam bitmez yaptıkları evlendikten sonra böyle oldu evlenmeden önce fark etseydim inanın evlenmezdim
Polikistik over gebe kalmaya engel degil ki. Zorlastiriyo evet ama bu imkansiz demek degil.Bende polikistik over vardı hamile kalma ihtimalim yoktu şansa kaldım
Polikistik overim vardı yüzde 1 hamile kalma şansım vardı imkansıza yakındı ama kaldım beklenilen bişey değildi sürpriz olduEvlendikten sonra farkettiniz ama çocuk yaptınız değil mi?
Eşinize ailesini kotulemeyin.Zor ama sakın kalın.Zamanla size yönelir.Arkadaşlar merhaba 2 senelik evliyim eşimi seviyorum gerek nişan zamanında gerekse evlendikten sonra eşimin ailesi ile başım dertte gerçekten bundan 6 ay önce ayağım kesildi ayakta duramıyordum 41 tane dikiş atıldı kaynanam Görümcem kimse arayıp sormadı bile ne zaman onlara gitsek geçmiş olsun bile demediler yani ne zaman gitsek kaynanam eşimin yanında onun bunun gelinlerini övüp övüp durdu salak Bi yapıda ve kendimi savunamadığım için hep susup kaldım şimdi de hamileyim sürekli arıyor yaptıkları yetti artık gerçekten uzak kalmak istiyorum çocuğum doğunca da sadece korkuyorum sürekli gelmek isterse diye hani gelsin çocuğu sevsin gitsin ama eşim hiç Bi zaman benden yana olan Bi adam değil hep ailesinden yana napıcam bilmiyorum annesi eşimin yanında kadınları överken bile sustu kaldı ve ben korkuyorum evime gelip yerleşmesine hiç bişeyini istemiyorum en fazla gelsin torununu sevsin gitsin ama ne yapacağım bilmiyorum ne yapabilirim artık kadının yaptıklarının hepsini anlatsam gerçekten şaşar kalırsınız
Ben asla maddiyatçı değilim bana takı bile takılmadıInaniyorum. Burda cok okuyoruz dügünden sonra birden ailem diye deliren erkekleri. Lakin sizde farkindasiniz burda basta sorun esiniz. Biz affedersiniz sülalenin bütün delilerini evimizin icine alsak bizim evdede huzur kalmaz. Önemli olan eslerin ayni tarafta olmasi. Konunuzda ilk maddiyatci gibi gözükebilirsiniz, ama sizin derdiniz para da degil aslinda. Size saygi duyulmuyor o ailede sizde bunun farkindasiniz
Artık salıcam inceldiği yerden kopsun katlanamıyorum sanırımEşinize ailesini kotulemeyin.Zor ama sakın kalın.Zamanla size yönelir.
İnanın bende öyleyim.Nisanliyim kaynanayi aramaya çekiniyorum.Artık salıcam inceldiği yerden kopsun katlanamıyorum sanırım
Polikistik overim vardı yüzde 1 hamile kalma şansım vardı imkansıza yakındı ama kaldım beklenilen bişey değildi sürpriz oldu
Hayir evlisinİnanın bende öyleyim.Nisanliyim kaynanayi aramaya çekiniyorum.
Eşin anneci ise birdaha düşün benceİnanın bende öyleyim.Nisanliyim kaynanayi aramaya çekiniyorum.
Eşimde de sperm problemi vardıPolistik over hamile kalma şansını düşürür ama yüzde yüz asla hamile kalamazsınız diye bir şey yok. Korunmazsanız hamile kalırsınız nasıl sürpriz oluyor anlamadım
Konuşmaya başlayabilirsiniz. Haklı olduğunuz konularda laf sokarak değil de kendi düşüncenizi saygı çerçevesinde söyleyin. Birilerinin sizi savunmasına ihtiyacınız olmasın. sağlıkla huzurla büyütün çocuğunuzu ne kadar güçlü anne o kadar güçlü evlat yetistirirsiniz.Arkadaşlar merhaba 2 senelik evliyim eşimi seviyorum gerek nişan zamanında gerekse evlendikten sonra eşimin ailesi ile başım dertte gerçekten bundan 6 ay önce ayağım kesildi ayakta duramıyordum 41 tane dikiş atıldı kaynanam Görümcem kimse arayıp sormadı bile ne zaman onlara gitsek geçmiş olsun bile demediler yani ne zaman gitsek kaynanam eşimin yanında onun bunun gelinlerini övüp övüp durdu salak Bi yapıda ve kendimi savunamadığım için hep susup kaldım şimdi de hamileyim sürekli arıyor yaptıkları yetti artık gerçekten uzak kalmak istiyorum çocuğum doğunca da sadece korkuyorum sürekli gelmek isterse diye hani gelsin çocuğu sevsin gitsin ama eşim hiç Bi zaman benden yana olan Bi adam değil hep ailesinden yana napıcam bilmiyorum annesi eşimin yanında kadınları överken bile sustu kaldı ve ben korkuyorum evime gelip yerleşmesine hiç bişeyini istemiyorum en fazla gelsin torununu sevsin gitsin ama ne yapacağım bilmiyorum ne yapabilirim artık kadının yaptıklarının hepsini anlatsam gerçekten şaşar kalırsınız
Çok haklısın teşekkür ederimKonuşmaya başlayabilirsiniz. Haklı olduğunuz konularda laf sokarak değil de kendi düşüncenizi saygı çerçevesinde söyleyin. Birilerinin sizi savunmasına ihtiyacınız olmasın. sağlıkla huzurla büyütün çocuğunuzu ne kadar güçlü anne o kadar güçlü evlat yetistirirsiniz.
Çüş ahlaksiz yaBaşkalarını övmek derken şey gibi eşimin yanında şöyle yapıyor işte süt gibi bacakları var şöyle güzel kalçası var falan öyle Bi övmek yani
Eşimde sperm azlığı vardı doktor tüp bebek dışında olmaz demiştiPolistik over hamile kalma şansını düşürür ama yüzde yüz asla hamile kalamazsınız diye bir şey yok. Korunmazsanız hamile kalırsınız nasıl sürpriz oluyor anlamadım
Bunu defalarca yaptı sonra ben konuşmadım eşimin eski sevgilisini de anlatmıştı onuda eşime söyledim eşim annesine söylemiş bu eski sevgilisini anlattığında elim yanımda yoktu ama diğer şeylerde yanımdaydı oda duymuştum sonra kaldırmış demiş ki ben böyle bişey demedimÇüş ahlaksiz ya
Dilerim Allahtan bana yaptığı onda kalmasınBöyle aptal insanları babanne yapan bize yazık.. benimkide aynı b.k
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?