Arkadaşlar merhaba 2 senelik evliyim eşimi seviyorum gerek nişan zamanında gerekse evlendikten sonra eşimin ailesi ile başım dertte gerçekten bundan 6 ay önce ayağım kesildi ayakta duramıyordum 41 tane dikiş atıldı kaynanam Görümcem kimse arayıp sormadı bile ne zaman onlara gitsek geçmiş olsun bile demediler yani ne zaman gitsek kaynanam eşimin yanında onun bunun gelinlerini övüp övüp durdu salak Bi yapıda ve kendimi savunamadığım için hep susup kaldım şimdi de hamileyim sürekli arıyor yaptıkları yetti artık gerçekten uzak kalmak istiyorum çocuğum doğunca da sadece korkuyorum sürekli gelmek isterse diye hani gelsin çocuğu sevsin gitsin ama eşim hiç Bi zaman benden yana olan Bi adam değil hep ailesinden yana napıcam bilmiyorum annesi eşimin yanında kadınları överken bile sustu kaldı ve ben korkuyorum evime gelip yerleşmesine hiç bişeyini istemiyorum en fazla gelsin torununu sevsin gitsin ama ne yapacağım bilmiyorum ne yapabilirim artık kadının yaptıklarının hepsini anlatsam gerçekten şaşar kalırsınız