Hiç güleceğim yoktuOha kaynana lezbiyen galiba? İçi gitmis belli
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kayınvalidemin yaptığı şeyler
- Konu Sahibi Zaraz
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- kaynana derdi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 17 Ocak 2020
- 28.065
- 1
- 40.752
- 548
BoşanArkadaşlar merhaba 2 senelik evliyim eşimi seviyorum gerek nişan zamanında gerekse evlendikten sonra eşimin ailesi ile başım dertte gerçekten bundan 6 ay önce ayağım kesildi ayakta duramıyordum 41 tane dikiş atıldı kaynanam Görümcem kimse arayıp sormadı bile ne zaman onlara gitsek geçmiş olsun bile demediler yani ne zaman gitsek kaynanam eşimin yanında onun bunun gelinlerini övüp övüp durdu salak Bi yapıda ve kendimi savunamadığım için hep susup kaldım şimdi de hamileyim sürekli arıyor yaptıkları yetti artık gerçekten uzak kalmak istiyorum çocuğum doğunca da sadece korkuyorum sürekli gelmek isterse diye hani gelsin çocuğu sevsin gitsin ama eşim hiç Bi zaman benden yana olan Bi adam değil hep ailesinden yana napıcam bilmiyorum annesi eşimin yanında kadınları överken bile sustu kaldı ve ben korkuyorum evime gelip yerleşmesine hiç bişeyini istemiyorum en fazla gelsin torununu sevsin gitsin ama ne yapacağım bilmiyorum ne yapabilirim artık kadının yaptıklarının hepsini anlatsam gerçekten şaşar kalırsınız
- 15 Şubat 2013
- 24.952
- 1
- 94.414
- 798
Aklina sokana kadar uğraşıyor iste maalesefSapıklık resmen yaptığı
- 22 Eylül 2022
- 5.647
- 16.007
- 178
41 kere maşallah ne diyeyim geçmiş olsun size deAyaktan bileğe oradan bacağa uzanıyor
- 13 Kasım 2018
- 3.862
- 2
- 5.372
- 158
İşte böyle derse çocuk doğunca iyice sorun çıkar mesela ismi ne olacak kız olursa anasının adı erkek olursa babasının adı mıSonradan böyle oldu önce böyle değildi bana kaldırıp hep şey diyor ben annemi babamı çok çok fazla seviyorum herkes sever ama beni ezdirmesine tahammül edemiyorum çok kez konuştum anlamıyor
- 30 Temmuz 2022
- 1.998
- 1
- 6.052
- 88
Tabi kesin evlenmezdiniz, yani koca koca diye gördüğünüz ilk şeyi olanı koca yapıp hemen de çocuk doğuruyorsunuz sonra yok eşim aileci yok kaynanam şöyle. Bacağınız için çok geçmiş olsun ama o adamla o aileyle bu hayata alışınBaşta böyle değildi evlendikten sonra birden değere binmeye başladı ailesi ya tabiki herkes ailesini sever sayar ama bu kadarı çok fazla yani bunlar sadece inanın birazı anlatsam bitmez yaptıkları evlendikten sonra böyle oldu evlenmeden önce fark etseydim inanın evlenmezdim
Teşekkür ederim41 kere maşallah ne diyeyim geçmiş olsun size de
Tabi kesin evlenmezdiniz, yani koca koca diye gördüğünüz ilk şeyi olanı koca yapıp hemen de çocuk doğuruyorsunuz sonra yok eşim aileci yok kaynanam şöyle. Bacağınız için çok geçmiş olsun ama o adamla
Valla öyle bişey önerirse kapının yolunu gösteririmİşte böyle derse çocuk doğunca iyice sorun çıkar mesela ismi ne olacak kız olursa anasının adı erkek olursa babasının adı mı
- 29 Mayıs 2021
- 3.388
- 14.336
- 158
Sizde onun kayınvalideside süt gibiymis gençliğinde gelin kaynana toprağına çekermis deseydiniz imayla. O size ne diyorsa sizde o ayarda hatta bazen oğlu yanında yokken ona diyin gözü korksun altta kalmayın kibar kibar sokun lafınızı. Bu arada herşey kocanizda bitiyor ama o yürek onda yoksa malesef kendinizi yıpratırsınız o yüzden ondan yardım beklemeyin ona şikayet etmeyin çünkü annelerini melek zannediyorlar.Başkalarını övmek derken şey gibi eşimin yanında şöyle yapıyor işte süt gibi bacakları var şöyle güzel kalçası var falan öyle Bi övmek yani
- 13 Kasım 2018
- 3.862
- 2
- 5.372
- 158
Bence şimdiden konuş sonrası için iyice stres olmaValla öyle bişey önerirse kapının yolunu gösteririm
- 12 Mart 2020
- 4.385
- 6.629
- 108
Ay Bi tartışma yaşadık bir iki yıl önce eşimle aynen böyle sen ailemi sevmiyorsun falan dedi bende evet sevmiyorum sevmem de gerekmiyor belli Bi seviyede ilişkim olsun istiyorum sürekli iç içe olmak bana göre degil saygı duymazsam sorun yapabilirsin ama sevmiyorum diye karışamazsın dedim Bi daha da bu cümleyi duymadım hatta o günden o kavgadan sonra bazı şeyler çok güzel yoluna girdi bizde bu konularda yani bazen net olmak lazım bide hakikatten en iyi cinnet çözüyor bu tarz olaylarıBen kendimi savununca şey oluyor sen ailemin ölmesini istiyorsun onlardan nefret ediyorsun diyip duruyor
- 14 Aralık 2022
- 530
- 146
- 23
Sınırınızı cizin onceliklle , babaannesi olacak dogacak bebeginizin haliyle gelip sevecektir normal. Onun disinda mesafenizi koruyun saygilar.Arkadaşlar merhaba 2 senelik evliyim eşimi seviyorum gerek nişan zamanında gerekse evlendikten sonra eşimin ailesi ile başım dertte gerçekten bundan 6 ay önce ayağım kesildi ayakta duramıyordum 41 tane dikiş atıldı kaynanam Görümcem kimse arayıp sormadı bile ne zaman onlara gitsek geçmiş olsun bile demediler yani ne zaman gitsek kaynanam eşimin yanında onun bunun gelinlerini övüp övüp durdu salak Bi yapıda ve kendimi savunamadığım için hep susup kaldım şimdi de hamileyim sürekli arıyor yaptıkları yetti artık gerçekten uzak kalmak istiyorum çocuğum doğunca da sadece korkuyorum sürekli gelmek isterse diye hani gelsin çocuğu sevsin gitsin ama eşim hiç Bi zaman benden yana olan Bi adam değil hep ailesinden yana napıcam bilmiyorum annesi eşimin yanında kadınları överken bile sustu kaldı ve ben korkuyorum evime gelip yerleşmesine hiç bişeyini istemiyorum en fazla gelsin torununu sevsin gitsin ama ne yapacağım bilmiyorum ne yapabilirim artık kadının yaptıklarının hepsini anlatsam gerçekten şaşar kalırsınız
Ufak bı cinnet herşeyin çözümüdür. Yani eşinin seni savunmasını neden bekliyorsun ki. 8 yıldır evliyim kaynana gorumce ile ne sorun yasadiysam kendim cevabını verip kendi kendimi savundum. Ben bir bireyim. Benim sorunumdan eşime ne? Erkek kadınlarin arasındaki sorundan ne anlar. Eşimin tek müdahale ettiği şey saygı çerçevesinde sorununuzu çözün der. Annesine eşimi bana kötüleme sen benim annemsen oda benim karım der. Bugüne kadarda eşimin beni savunmasını hiç beklemedim. Her sorunumda kendim konusup hallettim. Sanada tavsiye ederim. Konuşmaktan anlamayanada bı cinnet oh mis sonra konuşmak daha mantıklı gelirArkadaşlar merhaba 2 senelik evliyim eşimi seviyorum gerek nişan zamanında gerekse evlendikten sonra eşimin ailesi ile başım dertte gerçekten bundan 6 ay önce ayağım kesildi ayakta duramıyordum 41 tane dikiş atıldı kaynanam Görümcem kimse arayıp sormadı bile ne zaman onlara gitsek geçmiş olsun bile demediler yani ne zaman gitsek kaynanam eşimin yanında onun bunun gelinlerini övüp övüp durdu salak Bi yapıda ve kendimi savunamadığım için hep susup kaldım şimdi de hamileyim sürekli arıyor yaptıkları yetti artık gerçekten uzak kalmak istiyorum çocuğum doğunca da sadece korkuyorum sürekli gelmek isterse diye hani gelsin çocuğu sevsin gitsin ama eşim hiç Bi zaman benden yana olan Bi adam değil hep ailesinden yana napıcam bilmiyorum annesi eşimin yanında kadınları överken bile sustu kaldı ve ben korkuyorum evime gelip yerleşmesine hiç bişeyini istemiyorum en fazla gelsin torununu sevsin gitsin ama ne yapacağım bilmiyorum ne yapabilirim artık kadının yaptıklarının hepsini anlatsam gerçekten şaşar kalırsınız
- 24 Aralık 2014
- 5.036
- 6.766
- 398
- 27 Nisan 2012
- 15.279
- 17.978
- 498
höstBaşkalarını övmek derken şey gibi eşimin yanında şöyle yapıyor işte süt gibi bacakları var şöyle güzel kalçası var falan öyle Bi övmek yani
pardon da anne elin kızlarını neden övüyorsun kocamın yanında diyemediniz mi?
eşiniz de kızarsa iyi benim de annem başka adamları övsün hoşuna gider mi diyivericeksin aslında
eşinizin ailemi sevmiyorsun u duygu sömürüsü
yoo tabiki öyle istemiyorum diyeceksiniz diyorsunuz ya bunu bırakın
yürü git işine geldiği gibi konuşma olayları saptırma diyin
bu arada gerçekten size geçmiş olsun diye aramayan ailenin evine neden gidiyorsunuz?
- 9 Temmuz 2021
- 5.351
- 5.187
- 148