• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayınvalidemin tuhaf davranışları

Kavga çıkmasın gerginlik olmasın diye kalıyorum. Duşakabinli banyo sadece cam.
Ben hiçkimsede böyle bir şey duymadım. Yıllarca babaannemle kaldık kadın bir kere annemle babamın yatak odasına girmemiştir, banyoda biri varken de banyonun yanından geçmezdi.
Bana çok tuaf geldi ne yapacağımı şaşırdım
kadın oğluyla ilgilenmeyi seviyor demmeki size yemek getiriyor oğluna hizmet etmeyi seviyor demmeki bence siz takıntı haline getrmişsiniz yaşlı insan sonuçta dert değil yani size alınan bir tavır yok ortada ana oğul ilişkisine karışmayın dert değil takıntı

Katılıyorum
Duş alanı kapalıysa bu kadar kötü düşünmezdim ben,
Meşgale bulun ona siz,kendisi bulmuyor belli,sizinle vakit geçirmek işine geliyor,
Yazdırın kurs,yürüyüş,vs kurslarına,takılsın tüm gün.
Çocuğuna bu kadar kendini adamasın. Ben varım ben düşünürüm onu o evli bir erkek artık. Baştan beri bizim evliliğimiz kabullenemiyor zaten. Hep oğlunun en yakınında o olmak istiyor, bana fırsat vermemeye çalışıyor. Ben de buna müsade etmemeye çalışıyorum. Bu yüzden anlaşamıyoruz.

Çok fazla aylak. İstese ibadet edebilir, sosyal hayatı olabilir. Hiçbir şey yapmıyor. Varsa yoksa biz.

Eşiniz kendi alsın bundan sonra çamaşırını banyoya girerken.:)
Ama banyoda perde, dıuşakabin falan varsa girse bıraksa ne olacak ki, annesi sonuçta.
Odanıza yıkanan kıyafetini bırakması da abes gelmedi bana, benim kayınvalidem de annem de onlarda kaldığımızda yıkanmış çamaşırlarımızı odamıza bırakırlar, nereye bırakacaklar başka?
En doğrusu o ama öyle alışmış. Eskiden annesi mi yıkıyordu diye düşünmeye başladım artık.
Ben rahatsız oluyorum böyle şeylerden. Eşyama izinsiz dokunulmasından felan.

Çocuğuna bu kadar kendini adamasın. Ben varım ben düşünürüm onu o evli bir erkek artık. Baştan beri bizim evliliğimiz kabullenemiyor zaten. Hep oğlunun en yakınında o olmak istiyor, bana fırsat vermemeye çalışıyor. Ben de buna müsade etmemeye çalışıyorum. Bu yüzden anlaşamıyoruz.

Çok fazla aylak. İstese ibadet edebilir, sosyal hayatı olabilir. Hiçbir şey yapmıyor. Varsa yoksa biz.
Siz yönlendirseniz? Mesela onu kendi yaş grubunun olduğu, zevk alabileceği kurslara yazdırsanız? Yada konu komşu ziyareti yapsanız. O alışır bir süre sonra siz gitmezsiniz. Kardeşi falan yok mu?

dimi tabi canım artık sen varsın görüşmelerine gerek yok artık umarım bırgün anne olursun ve EVLAT ne demek nasıl canın kanın ögrenırsın ve kaynana hak verırsın!

Valla 33 yasindaki adam banyoya giderken donunu alamiyorsa asil sıkınti bu bence

Ayrica cocuklar evlenince evlatliktan silinmiyorlar sadece evlenmis oluyorlar
Bu kadar kiskanmayin ana ogul iliskilerini , hic normal degilsiniz gercekten

Bence o bize saygı duysun. Biz ona evlatlık görevimizi fazlasıyla yapıyoruz zaten. Banyosuna girip çamaşırına kadar dokunuyorsa o bizim evliliğimize saygısızlık etmiş oluyor

Bence o bize saygı duysun. Biz ona evlatlık görevimizi fazlasıyla yapıyoruz zaten. Banyosuna girip çamaşırına kadar dokunuyorsa o bizim evliliğimize saygısızlık etmiş oluyor
Bence de cok yanlis dusunuyorsunuz , hayatiniza mudahale etmesi tabi ki kabul edilemez , her daim yaninizda olmak istemesi de cok yanlis bu konularda hak veriyorum size ama bir banyoya ic camasiri koymasi dert edilecek bir mevzu degil
Bence sizde o kadar cok sey birikmis ki sacma mevzulara takilir hale gelmissiniz , kendinizi yipratiyorsunuz bosu bosuna
Bu meseleyi cozmesi gereken esiniz , siz bu kadini degistiremezeiniz , o mudahale etse sorun falan kalmaz ortada ama buyuk ihtimalle o da boyle kiskanilmayi ve paylasilmamayi seviyor ve sizin ne kadar rahatsiz oldugunuzun farkinda degil

En doğrusu o ama öyle alışmış. Eskiden annesi mi yıkıyordu diye düşünmeye başladım artık.
Ben rahatsız oluyorum böyle şeylerden. Eşyama izinsiz dokunulmasından felan.
Normal şartlarda, kendi evinizde dediğiniz doğru. Ama onların evinde, onların makinesinde çamaşır yıkayınca maalesef öyle olmuyor. Sizden önce makineden çıkarıp, katlayıp getiriyorlar. İyi niyetle yapıyorlar kendilerince.
Sizin de orada kalıyorsanız alışmanız gerekiyor bazı şeylere.
Anlayacak biriyse uyarın, benim eşyalarıma dokunma diye belki anlar.

Bence de cok yanlis dusunuyorsunuz , hayatiniza mudahale etmesi tabi ki kabul edilemez , her daim yaninizda olmak istemesi de cok yanlis bu konularda hak veriyorum size ama bir banyoya ic camasiri koymasi dert edilecek bir mevzu degil
Bence sizde o kadar cok sey birikmis ki sacma mevzulara takilir hale gelmissiniz , kendinizi yipratiyorsunuz bosu bosuna
Bu meseleyi cozmesi gereken esiniz , siz bu kadini degistiremezeiniz , o mudahale etse sorun falan kalmaz ortada ama buyuk ihtimalle o da boyle kiskanilmayi ve paylasilmamayi seviyor ve sizin ne kadar rahatsiz oldugunuzun farkinda degil
Bu yazılanlara kalıbımı basarım. Özellikle şu kıskanılmayı seviyor kısmına. Zaten tek çocukmuş. Ben de tek çocuğum. İlgiyi çok seviyoruz söyleyeyim.

Back