- 29 Kasım 2011
- 418
- 245
- 333
- Konu Sahibi beautifuldisaster
-
Erkek anneleri gelini kendine rakip olarak görüyor. Gelini rakip olarak görmeseler gelin zaten böyle bir yarışa girmez.ayni soruyu hep bende sorardim. bende anneme babama düşkünüm çok seviyorum ama civik civik davranmiyoruz hiç bir zaman .onlar neden boyle diye dusunurdum.bunun tek bi nedeni var kiskançlik.kiskanclikla beraber nispet yapma gereği duyuyorlar bunu kayinvalidemin yaptigini kayinpederim ima etmisti bi kez o aman yanilmadigimi tamamen anladim.
Insan karsisinda boyle bi ana ve kuzusunu gorunce eşine saygi duyamiyor.ne bileyim karsindaki adami adam degilde cocuk gibi goruyorsun.
Boyle kayinvalideler genellikle esinden sevgi gormemis kendini ifade edebilecegi bi alani olmayan kisiler oluyor maalesef
Nasıl tuhaf bir zihniyette olduğunuz zaten belliydi bu cümle iyice ortaya koydunacilen bir psikiyatriste gidiniyi o zaman oğluyla ben yatmayayım o yatsın nasıl olsa annesi
Tamam tşk hemen psikiyatriden rendevumu alıyorum.Nasıl tuhaf bir zihniyette olduğunuz zaten belliydi bu cümle iyice ortaya koydunacilen bir psikiyatriste gidin
Yakınen tanıyorsunuz herhalde kayınvalidemi.anlamsız olan ne ? O adam onun evladı yaşı kaç olursa olsun. Kadın oğluna çamaşır bırakmış o kadar normal ve doğal davranış ki. Bıraksın kendi evi kadın yıkamış vermiş.yani abartacak bir durum yok. Diğer yaptıkları tabiki normal değil olayı abartmış kv.Kv. sinin sesi olmayanlar biraz böyle rahat konuşuyor.
Ve sizin verdiğiniz popo mopo örneğini karşılık yazdım. Çok anlamsız olmuş.
Zaten diğer yaptıklarından dolayı konu sahibinin gözüne batmış bu olay. Kendi de yazdı zaten olay sadece çamaşır yada yemek meselesi değil diye.Yakınen tanıyorsunuz herhalde kayınvalidemi.anlamsız olan ne ? O adam onun evladı yaşı kaç olursa olsun. Kadın oğluna çamaşır bırakmış o kadar normal ve doğal davranış ki. Bıraksın kendi evi kadın yıkamış vermiş.yani abartacak bir durum yok. Diğer yaptıkları tabiki normal değil olayı abartmış kv.
Aynen öyle. Ben öyle birini erkek olarak göremem. Olsa olsa beş yaşında anasına muhtaç biri diye düşünürüm.ayni soruyu hep bende sorardim. bende anneme babama düşkünüm çok seviyorum ama civik civik davranmiyoruz hiç bir zaman .onlar neden boyle diye dusunurdum.bunun tek bi nedeni var kiskançlik.kiskanclikla beraber nispet yapma gereği duyuyorlar bunu kayinvalidemin yaptigini kayinpederim ima etmisti bi kez o aman yanilmadigimi tamamen anladim.
Insan karsisinda boyle bi ana ve kuzusunu gorunce eşine saygi duyamiyor.ne bileyim karsindaki adami adam degilde cocuk gibi goruyorsun.
Boyle kayinvalideler genellikle esinden sevgi gormemis kendini ifade edebilecegi bi alani olmayan kisiler oluyor maalesef
Kvyi de götürsün bence. Malum; çöp karıştırmakta pek sağlıklı bir davranış gibi görünmüyor buradan yada gelinin ailesine hakaret etmek yada gelinin parasıyla ev alıp ona sığıntı muamelesi yapmak... Benim hafızamda kalanlar bunlar. Fazlası da varda yazmaya üşendim.Nasıl tuhaf bir zihniyette olduğunuz zaten belliydi bu cümle iyice ortaya koydunacilen bir psikiyatriste gidin
Yakınen tanıyorsunuz herhalde kayınvalidemi.anlamsız olan ne ? O adam onun evladı yaşı kaç olursa olsun. Kadın oğluna çamaşır bırakmış o kadar normal ve doğal davranış ki. Bıraksın kendi evi kadın yıkamış vermiş.yani abartacak bir durum yok. Diğer yaptıkları tabiki normal değil olayı abartmış kv.
aynenn oyle oluyor karsinda küçük bi erkek çocugu goruyorsunAynen öyle. Ben öyle birini erkek olarak göremem. Olsa olsa beş yaşında anasına muhtaç biri diye düşünürüm.
Fesat, çirkef, kurnaz, sinsi, görgüsüz, ahlaksız, bildiğini okuyan, böyle bir insan.
Konu sahibi konuyu düzenledi sanırım.Ben bu tanımlara uygun birşey göremedim.
+1Yaw he he. Konu sahibi degil de kayinvalidesi psikologluk dava.
Bu tip anneler hep ayni profilde dir cunki.
Ogullarini paylasamazlar. Bizi ayirmak istiyor diye yaygara yaparlar. Kiskanirlar. Geline para yedirmesin diye cildirirlar.ön planda olmak isterler. Es ve anne arasindaki farki bilmezler. Cunki kendileri cocuklari dogduktan sonra kadin olmayi unutmuslar. "kutsal" bir "anne" olmuslar. Kendi özsevgilerini cocuklarina yuklemisler. Birey olamamislat bagimli cocuk yetistirmeyi normal sanirlar. Daha neler neler..
Sonra gelin olarak imali birsey soyleyince kendi yaptiklari herseyi sana atarlar. Gelin kiskanc olur. Gelin para yiyici. Gelin kötu vsvs
Bir damla gozyaslari yetiyor ogullarina kendilerine acindirarak birseyleri basarmayi. Boyleleri piskopat olur.
Ama annelik kutsal ya. Biri cikip der o anne tabi bunu bunu yapacak sen yoktun o vardi.
Hep boyle olur zaten..
Neyse kizlar dedigim gibi gülün gecin evli iseniz ve buyuk sorunlar olmadiktan sonra. Bekar kizlarda anaerkil ve birey olamamis erkeklerle evlenmesin.
Yaw he he. Konu sahibi degil de kayinvalidesi psikologluk dava.
Bu tip anneler hep ayni profilde dir cunki.
Ogullarini paylasamazlar. Bizi ayirmak istiyor diye yaygara yaparlar. Kiskanirlar. Geline para yedirmesin diye cildirirlar.ön planda olmak isterler. Es ve anne arasindaki farki bilmezler. Cunki kendileri cocuklari dogduktan sonra kadin olmayi unutmuslar. "kutsal" bir "anne" olmuslar. Kendi özsevgilerini cocuklarina yuklemisler. Birey olamamislat bagimli cocuk yetistirmeyi normal sanirlar. Daha neler neler..
Sonra gelin olarak imali birsey soyleyince kendi yaptiklari herseyi sana atarlar. Gelin kiskanc olur. Gelin para yiyici. Gelin kötu vsvs
Bir damla gozyaslari yetiyor ogullarina kendilerine acindirarak birseyleri basarmayi. Boyleleri piskopat olur.
Ama annelik kutsal ya. Biri cikip der o anne tabi bunu bunu yapacak sen yoktun o vardi.
Hep boyle olur zaten..
Neyse kizlar dedigim gibi gülün gecin evli iseniz ve buyuk sorunlar olmadiktan sonra. Bekar kizlarda anaerkil ve birey olamamis erkeklerle evlenmesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?