- 29 Nisan 2015
- 26.566
- 91.299
O zamanlar biz de çok iyi anlaşıyorduk Neyse peki bayramlarda kocan ailemin elini öpmeye gidelim dediğinde ne diyeceksiniz? sen git ben gelmiyorum mu? veya gitmeyelim istemiyorum mu? peki bunları kaç bayram söyleyeceksiniz de eşiniz de tamam hayatım olur diyip susacak?
Neyse Allah başınıza vermez inşallah ama verirse o zaman anlarsınız
Nişanlıyken her şey güllük gülüstanlık evlenince bir de çocuk doğurduktan sonra görmek isterim seni.Bizde anne kız gibiydik kayınvalidemi el üstunde tutardım sürekli telefonda konusurduk.Bizede derlerdi evlenınce görücez sizi diye cocuk olduktan sonra bazı seyler gözüne batıyor ve anlaşmazlık oluyor.biz şuan ne iyiyiz ne kötü aramıyorum gerek olmadıkca
Allah bozmasın inşallah.
Bazı kayınvalideler(benimki de dahil.) genelde düğünden önce iyi oluyorlar. Hatta benim kv “aman kızım bir sorunumuz olursa oğlum duymadan aramızda çözelim sen benim kızımsın” derken şimdi beni kocama şikayet ediyor hem de düğünden 1 hafta öncesinden beri.. :)
Nişanlıyken ki kv ve evliyken kv çok farklı oluyor.. Gitmeyince de kocayla evin içinde huzur kalmıyor.
Sizin yorumlarınızı mantıklı buluyorum genellikle. O yüzden yazmak istedim, polemik değil de bilgilendirme amaçlı. :)
Toplu bir cevap vereyim. İnsanlar ne yaşadıysa baskalari da onu yaşasın istiyor sanırım.
Bayramda el öpmeye giderim. Gitmem demedim. Anlaşamadığım biri olursa gidip onunla 9 gün bir evde kalmam dedim.
Düğünden sonra değişirse de değissin. Benim tavrim da ona göre degisir.