Arkadaşlar 19 haftalık hamileyim. Bebeğimize ilgili kararları eşimle birlikte alıyoruz ki olması gerekende bu zaten. Çok bilmiş bir kv var. Hamileliğim boyunca arması sormadı birşeye ihtiyacın var mı diye sormadı vs. Geçen günde o kolonoskopi felan oldu hastahane süreci oldu ben hi aramadım sormadım. Geçen akşam eşimle dışarıda oturuyorduk yanımıza gelmek istedi ve geldi. Bana hamilelikte kullanılan demir D3 folik asit vs zararlıymış sosyal medyada bir doktor var onun ilaçları doğal diğer gelinini kastederek Ayşe de onlardan kullandı vs dedi. Bende yoo ben kullanıyorum anne için gerekli takviyeler onlar olmazsa anne de bebek de yeterince vitamini alamaz ayrıca o dediğin doktordan ben folik asit aldım ama 3 doktora sordum üçü de o zararlı içeriğinde ne olduğu belli değil dedi. Bende direkt çöpe attım diye cevap verdim sustu hemen. Şimdi de gruptan bir doktorun tetnız aşısı vurdurmayın diye bir videosunu paylaşmış. Doğru ya da yanlış o kısmı ben araştırırım ama bu şekilde yüzüme değil de imalarda bulunması deli ediyor beni. Bir diyorum cevap yazayım bir de diyorum yüzüme karşı söylediğinde cevabını vereyim. Siz olsanız ne yapardınız böyle bir kv ye