eski konulari irdeleyerek yorum yapmam pek. suan ki dert onun icin derttir diye dusunup yorum yaparim.yani eski konularına bakarak kıldan tüyden daha önemli problemleri var ama eğer buraya yazıldıysa dert diye birde konu ve başlık yıl evet 2017 bence bunlardan daha önemli problemleri var konu sahibbinin
bohca denen adet yüzünden yok şu eksik bu eksik die huzursuzluk yşayan çok insan var hiç kulanılmayacak sacma şeyler için dert edilmesi ki bu derdinin yanında çok daha büyük problemleri varken hele neyseeski konulari irdeleyerek yorum yapmam pek. suan ki dert onun icin derttir diye dusunup yorum yaparim.
genel olarak da ama bi irdelemeye balkinca o yukardan atip tutanlarin da neleri cikae bilemem.
Kvniz özenmediyse bu onun derdi. Konuşun nişanlınızla bu bohça olmamış yenisini yap bana diyin sizde o potansiyel var dersiniz yapılır
iyi de bu teecih meselesi isteyen ister istemeyen istemez. bir sey yapilacaksa ya tam yapilir ya hic yapilmaz. afiyet olsun.bohca denen adet yüzünden yok şu eksik bu eksik die huzursuzluk yşayan çok insan var hiç kulanılmayacak sacma şeyler için dert edilmesi ki bu derdinin yanında çok daha büyük problemleri varken hele neyse
iyi de bu teecih meselesi isteyen ister istemeyen istemez. bir sey yapilacaksa ya tam yapilir ya hic yapilmaz. afiyet olsun.
yani tercih meselesi haklsınız o bohçaları istediği gibi yaptırıp kv ve koca adayının onun hayatyla ilgili tüm tercihlerini değiştirmek ve bunlara bez parçaları için katlanmakta tercih meselesi anladınız inşallah afiyet oldu zaten :)))iyi de bu teecih meselesi isteyen ister istemeyen istemez. bir sey yapilacaksa ya tam yapilir ya hic yapilmaz. afiyet olsun.
100% yazdığınız gibi yapiyorum.
Nişanlıyım. Kendi kendimize yüzük takdik. Nikah olucak 2018. Peşine balayi.
Eşyalar, ev ve altinlari beraber yapiyoruz ve kina geçesi, isteme, düğün vs. Yapmiyoruz.
Benim annem babam yok ve nişanlım yabancı.
Bazen bende diyorum trde yaşayıp yedi göbek türk olup bu yazdiginiz stilde evlenen varmi diye?!
Bunun 2017 yle 2050 yle ne alakası var bunlar bizim adetlerimiz taaa eskilerden kalan ve her nekadar sizin gibi bu adetlerimizi bitirip öldürmek isteyen zihniyetler olsada onlara inat bu adetlerimiz sürecek haaa istemeyen yapmasin ama yok yıl olmus 2017 falan geçin bu insanları ezmeye çalışmayı....yapmak istemeyen yapmazYıl olmuş 2017 hala çeyiz sandığı isteyen ve beğenmeyen kadınlar var. Pes doğrusu.
Sizin başka derdiniz yok mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?