emin olun ki sizin yerinizde olsam aynen ben de öyle yapardım100% yazdığınız gibi yapiyorum.
Nişanlıyım. Kendi kendimize yüzük takdik. Nikah olucak 2018. Peşine balayi.
Eşyalar, ev ve altinlari beraber yapiyoruz ve kina geçesi, isteme, düğün vs. Yapmiyoruz.
Benim annem babam yok ve nişanlım yabancı.
Bazen bende diyorum trde yaşayıp yedi göbek türk olup bu yazdiginiz stilde evlenen varmi diye?!
emin olun ki sizin yerinizde olsam aynen ben de öyle yapardım
ama çevre ve şartlardan bu yapılmıyor
anneniz babanız yokmuş nişanlınız da yabancı sizin şartlarınız böyle yapmaya müsait
ama dediğiniz gibi 7 göbek Türk olup da kimseyi karştırmadan evlenmek pek mümkün olmuyor
burda klavye başında yazan elit(!) kadınların çoğuna inanmıyorum ben
Seni cok iyi anliyorum. Sen onlari alamayacak degilsin. Istiyorsun ki birseylerden anlamasa bile o gorgusu yoksa bile kizim gel secelim alalim desin.Ya da kizi varmis o gormuyor mu koyduklarini. Ki kizina hepsi yapilmis bilmiyor olmasi mumkun degil. Tamamen onemsemiyor deger vermiyor. Seni deli eden de bu. Bu tur adetler evet artik cok gereksiz ama yapiliyorsa da duzgun bi sekilde yapilmali. Sana kendini degersiz hissettiriyor. Ama emin ol seni birak ogluna deger verseydi daha ozenli olurdu. Parasi markasi onemli degil. Deger gormek istiyor insan.Nişanda bohça yapmayan kayınvalidem bana 2 li sandıklardan almış,
İçine markası adı sanı belli olmayan; "penye" gecelik takımı, yüz havluları, tarak seti 3 tane de kenarı fistolu havlu koymuş. Bana sandığın diye takdim etti... Bu kadar özensiz olabilirdi anca... Hiç bir şey söylemedim, tüm hevesim kırıldı, bu kadar özensiz olmasına o kadar gücendim ki... Kızına da makyaj setlerine kadar alınmıştı halbukii, durumları da iyi... midem bulandı resmen kadından... Arkadaşlarım gelin alışverişlerine gidiyor, kendi beğendikleri alınıyor, bana ise fikrim sorulmadan penye gecelik seti alınıyor... kızının nişanlısına piere cardin den a dan z ye sandık yapmıştı bana gelince böyle... çeyiz serilecek önümüzdeki ay, anneme de gösterecekler aynı sandığı utanmadan... Nasıl bir şey söylemeliyim, yapmalıyım ki memnun olmadığım belli olsun?
takı tuka sandık vs bişey diyemem ama bunda susmamalısınızTek şey değil çünkü yaptıkları... Kullanılmış koltuklarını, eşyalarını teklif etmesi, tuvalet paspasına kadar kullanılmış şeylerini layık görüp " bunu kullanır mısın" diye bana teklif etmesi...
çok doğru ya tamam adettir felan ama ne bilyim bir çok evliliğin ve kaynana gelin tartışmasınız fitilidir vala o pacavralar :))Yıl olmuş 2017 hala çeyiz sandığı isteyen ve beğenmeyen kadınlar var. Pes doğrusu.
Sizin başka derdiniz yok mu?
keşek hiç zahmet etmeseydiniz deseydin gereksiz eşya için marka felan dert değil yani allah daha beterini vermesinDerdim "özensizlik" yeterince soyut oldu mu?
Çünkü artık iğrençlik boyutuna geldi yaptıkları da o yüzden.. tek şey değil yanii... nişanlımla eşyalarımızı bile aldık, "oğlum eşyaları aldınız diyye seni bırakmaz sanma" diye espri yaptı bana... Hala da futursuz tavırları devam ediyor...
yani eski konularına bakarak kıldan tüyden daha önemli problemleri var ama eğer buraya yazıldıysa dert diye birde konu ve başlık yıl evet 2017 bence bunlardan daha önemli problemleri var konu sahibbininyil olmus 2017 diye baslanan cumleler de sıktı artık yani...
sizin icin onemli olmayabilir bu kiz icin onemli.
e kendi kizina herseyi yaptiedigina gire demekki kayinvalide icin de onemli.
ama kizina gosterilmesini istedigi ozeni bu kiza gostermemis. kiz da uzulmus.
yani burda ceyip yapulmali mi bu yuz yilda ceyiz olmali mi sorusunu sormuyor ki neden bu yonde eleştiremeye çalışıyorsunuz.
kayinvalidenizin yaptigi ayip. kendi evladi icin nasil en iyisini istemisse size de yapmaliydi.
ama o tamamen onun ayibi. ceyiz serecekmissiniz insanlr girmeye gelecekmis. birakin gelainler gosterin. ustune basa basa kv de bunalri aldi deyin kendi utansin. ozellikle onun yanindayken yapin. gerisini bosverin. o ozensizse siz de umursamaz olun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?