- 4 Eylül 2015
- 6.934
- 8.424
- 198
Nişan bohçası mı alışveriş mi gecelik mi?
![En Büyük KK En Büyük KK En Büyük KK](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk01.gif)
![Sopa :sopa: :sopa:](/images/smiley/sopa.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nişan bohçası mı alışveriş mi gecelik mi?
Neden ikide bir görümcenizi konunuza karıştırıyorsunuz?Bende kızına hediye ederim paketiyle.. iyi fikir
Bana iki kenarı yarım örülmüş yazma getirdi bundan 6 sene önce senin ki gene güzel koymuş sana davranışı iyiyse sıkıntı etme
sağol de geçNişanda bohça yapmayan kayınvalidem bana 2 li sandıklardan almış,
İçine markası adı sanı belli olmayan; "penye" gecelik takımı, yüz havluları, tarak seti 3 tane de kenarı fistolu havlu koymuş. Bana sandığın diye takdim etti... Bu kadar özensiz olabilirdi anca... Hiç bir şey söylemedim, tüm hevesim kırıldı, bu kadar özensiz olmasına o kadar gücendim ki... Kızına da makyaj setlerine kadar alınmıştı halbukii, durumları da iyi... midem bulandı resmen kadından... Arkadaşlarım gelin alışverişlerine gidiyor, kendi beğendikleri alınıyor, bana ise fikrim sorulmadan penye gecelik seti alınıyor... kızının nişanlısına piere cardin den a dan z ye sandık yapmıştı bana gelince böyle... çeyiz serilecek önümüzdeki ay, anneme de gösterecekler aynı sandığı utanmadan... Nasıl bir şey söylemeliyim, yapmalıyım ki memnun olmadığım belli olsun?
sevilmiyorsun demiş işte açık açık.Tek şey değil çünkü yaptıkları... Kullanılmış koltuklarını, eşyalarını teklif etmesi, tuvalet paspasına kadar kullanılmış şeylerini layık görüp " bunu kullanır mısın" diye bana teklif etmesi...
Bişey demiyorum artık yaa, biz bedavaya gitmişiz vallaNişan bohçası mı alışveriş mi gecelik mi?biz ne gördük ki canım ahhh ahhh
![]()
canım nedwn bana sormadan alıyorsunuz beenmedim de öadem iş yapmaya gönülşü degil istenediğini istediğini söyle.Nişanda bohça yapmayan kayınvalidem bana 2 li sandıklardan almış,
İçine markası adı sanı belli olmayan; "penye" gecelik takımı, yüz havluları, tarak seti 3 tane de kenarı fistolu havlu koymuş. Bana sandığın diye takdim etti... Bu kadar özensiz olabilirdi anca... Hiç bir şey söylemedim, tüm hevesim kırıldı, bu kadar özensiz olmasına o kadar gücendim ki... Kızına da makyaj setlerine kadar alınmıştı halbukii, durumları da iyi... midem bulandı resmen kadından... Arkadaşlarım gelin alışverişlerine gidiyor, kendi beğendikleri alınıyor, bana ise fikrim sorulmadan penye gecelik seti alınıyor... kızının nişanlısına piere cardin den a dan z ye sandık yapmıştı bana gelince böyle... çeyiz serilecek önümüzdeki ay, anneme de gösterecekler aynı sandığı utanmadan... Nasıl bir şey söylemeliyim, yapmalıyım ki memnun olmadığım belli olsun?