baştan sona,enine boyuna katılıyorum.Hayatımda bu kadar saçma bir nedenden dolayı bir insandan igrenildigini duymamıştım. Size pier cardin gecelik takımı almadi diye ondan nefret ettiniz yani?İnsanları para mal mülk marka ile sınıflandıran insanlar daha iğrençtir benim gözümde aslında..
direk nişanlına birlikte alışverişe çıkalım diyecektin sen canım biraz dişli ol yoksa çok ezerlerNişanda bohça yapmayan kayınvalidem bana 2 li sandıklardan almış,
İçine markası adı sanı belli olmayan; "penye" gecelik takımı, yüz havluları, tarak seti 3 tane de kenarı fistolu havlu koymuş. Bana sandığın diye takdim etti... Bu kadar özensiz olabilirdi anca... Hiç bir şey söylemedim, tüm hevesim kırıldı, bu kadar özensiz olmasına o kadar gücendim ki... Kızına da makyaj setlerine kadar alınmıştı halbukii, durumları da iyi... midem bulandı resmen kadından... Arkadaşlarım gelin alışverişlerine gidiyor, kendi beğendikleri alınıyor, bana ise fikrim sorulmadan penye gecelik seti alınıyor... kızının nişanlısına piere cardin den a dan z ye sandık yapmıştı bana gelince böyle... çeyiz serilecek önümüzdeki ay, anneme de gösterecekler aynı sandığı utanmadan... Nasıl bir şey söylemeliyim, yapmalıyım ki memnun olmadığım belli olsun?
Üsluba bakarmisiniz..."kadin"nedir ya?sizin kayinvalideniz o..eşinizin annesi..kendinize gelin biraz.Ben alın demedim ki.. Bana kafasına göre almış gösteriyor bide kadın, fikrimi sorma gereği duymamış...
Abartmissin bence biraz kullanmayacaklarini ihtiyaci olan birine verirsin ceyiz serme yapacaksan da onlari koymazsinNişanda bohça yapmayan kayınvalidem bana 2 li sandıklardan almış,
İçine markası adı sanı belli olmayan; "penye" gecelik takımı, yüz havluları, tarak seti 3 tane de kenarı fistolu havlu koymuş. Bana sandığın diye takdim etti... Bu kadar özensiz olabilirdi anca... Hiç bir şey söylemedim, tüm hevesim kırıldı, bu kadar özensiz olmasına o kadar gücendim ki... Kızına da makyaj setlerine kadar alınmıştı halbukii, durumları da iyi... midem bulandı resmen kadından... Arkadaşlarım gelin alışverişlerine gidiyor, kendi beğendikleri alınıyor, bana ise fikrim sorulmadan penye gecelik seti alınıyor... kızının nişanlısına piere cardin den a dan z ye sandık yapmıştı bana gelince böyle... çeyiz serilecek önümüzdeki ay, anneme de gösterecekler aynı sandığı utanmadan... Nasıl bir şey söylemeliyim, yapmalıyım ki memnun olmadığım belli olsun?
yok yoook burdakiler kendilerini istetmemişlerdir , hem ne öyle kız istemeler falan ayyy çok baneeelll!Su yorumlari okuyuncada sasirip kaliyorum yok yil olmus bilmem ne falan bi benim etrafimdami hersey dort dortluk oluyo anlamadim sanirsinki herkes bi nikah yapti gecti halbuku simdiki gencler daha bi ozeniyor kiz istemeler nisanlar kina geceleri oyle cafcafli ceyizler sandiklar desen oyle ki herkes boyle gunlerin daha bi ozenli olmasini ister sirf elestirmek icin elestiriyosunuz konu sahibi gayet hakli yalniz bunu nisanlinla konusman gerekiyor biraz ona soyliceksin sen yada annen iste su gun nisan alisverisi yapacagiz diye gidip birlikte alacaksiniz ki simdide hala yapabilirsin icine sinmediyse askim bu bohcada eksikler var sugun seninle cikalimda tamamlayalimde hepsini yeniden aldir acima kimseye
Allah başka dert vermesin. Üzülmeyin o sandıklar ve içine konulanlar yıllarca fazlalık yapmaktan başka ise yaramıyor ve asla kullanılmıyor.Nişanda bohça yapmayan kayınvalidem bana 2 li sandıklardan almış,
yok yoook burdakiler kendilerini istetmemişlerdir , hem ne öyle kız istemeler falan ayyy çok baneeelll!
bohça falan, alışveriş değil mi ama ne gerek var hele çeyizz iğrennnnç !!!
bunlar bir oğlan bir kız anlaşıp kimsecikleri karıştırmadan evlenmişlerdir (!)
düğünde halay falan da çekmemişlerdir , sade elit ( !) bir nikahla evlenmişlerdir
hele hele bütüüün eşya ne varsa kendileri almışlardır
yıl olmuş 2017 canım ne gerek var böle şeylere, hatta evlenmeye bile ne gerek var kaynana kayınpeder elti görümce uğraşmaya ? amannnn !!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?