kayınvalidemin hakkımda söylediği söz

ohoo benim kaynana bnm için neler demişti bende böle çok üzüldüm hatta ağladım bile:) evlenince değiştiyo bazı şeyler hiç umursamıyosun bi süre sona :) bu arada görümce okuduysa sen oldugunu anlamıştır çok detay vermişsin eğer verdiğin tüm detaylar doğruysa yani. telden konuşurken seni istemesi, seçim günü tanışmanız. görümcenin burayı okudugunu bilmen.. s vs

E zaten birçok detay vermişsiniz !!
Şimdi % 50 ihtimal kv kulaklarında bence söyleyin rahatlayın o detayıda

Bu arada söylerse söylesin görümceniz neticede siz birşey dememişsiniz o söylemiş biriniz çekinecekse bu durumdan oda kayınvaliden olmalı....

Bendede var ayni kayinvalideden bende yazdim bugun hatta . Bisey yapamiyorsun ister istemez lafi yiyosun ama arkadasim bastan sesimizi cikarmamiz lazim yoksa zor . Ezilen biz oluruz .

valla arkadaşım bence sen çok şanslısın. daha ilk günden kaynananın ne olduğunu gördün. önlemini al! ben evlenmeden önce sarılıp bağrına basan, öpüp koklayan kaynanam arkamdan beni düşman ilan etmiş, herkesi üstüme salmış, iftiralar dedikodular falan gırla gitmiş. haberim yok.

fazlasıyla detay vermişsin zaten senin oldğnu anlayan anlamıştır. bir lafımı söylemekten eksik kalıyorsun

tanınmak istemiyorsan seçim günü gibi özel bir günü yazmasan iyiydi
arada resmiyet yokken vıcık vıcık olunmasını doğru bulmuyorum... tanışmışsın bitmiş niye telefon görüşmeleri sürekli ?
kadın eski kafalıysa çektirir size nasıl olsa oğlumu seviyor ne desem kolayca kabul edere getirebilir...

konuna gelirsek konuşma konuşmamalısında hangi sıfatla neyi soracaksın... sevgilin daha sonra sana hiçbirşey anlatmaz ayrıca (problem olunca)

belki kiz tamamen degistirmistir yani secim gunu degil bayram gunu tanistilar ama anlasilmasin diye secim gunu dedi
belki fulden degilde gulden mesela adi ama yine degistirdi bilemeyiz akil akildan ustundur degil mi amaaa

konuya gelecek olursak bende kv ne demis cok merak ettim ve uzuldumde kiz icten samimi duygularla yaklasmis ama karsisinda malesef ki iki yuzlu bir kv bulmus herneyse
canim ben olsam kv ile yuzlesir guzelce sorardim nedenini.. kendisi utansn yani

Ayyy koptum.okadar belliki senin sen olduğun..ya saka de nolurr yazılanları gülmekten altıma ettim

Aaaa @full__den , en son gördüğümde, ailesiyle tanışacağın için heyecanlıydın. Şimdi kayınvalide sorunların olmuş.

Sen o kadar özen bezen. Onlar hakkında kötü laf söylesinler.

Tek tek baktım yorumlara vallahi billahi belki ne dediğini söylemiştir yada görümce gelmiştir buraya diye ama yok arkadaş Eğer ikisinden birisi ortaya çıkarsa beni konuya etiketlemeyen hayindir zalımdır. Sevgiler

MissCherryBlossom en çok sana güveniyorum beni yarı yolda bırakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…