kayınvalidemin hakkımda söylediği söz

Keske secim gunu tanistik felan yerine " tanistik, nokta' deseydin.
Keske gorumcemde burdaymis sunu sunu yapiyomus demeseydin.
Ve keske takma ismni felan geride biraksaydin. Zira bu bilgiler bizim hic bi isimize yaramadi yardim konsunda.
Oysaki o soyledigi soz yarardi.

Sadece : kv yu sevmistim anne gibi gormustum ve o bana su sozu soylemis, ne yapiyim kizlar dseydin keske.

Hı hı evet. 1,5 yıldır çıkıyorsun. Seçim günü ablasının evinde sülale boyu görüşmeler. 42 yaşında KV. Hatta demiştim ne kadar genç. Anlamaz evet. Hayır birde ne söylediğini bilmeden ne yorum yapıcaz ne diyeceğiz. Gelmiş burada bize patlıyorsun. Git kocaya Parla ayaklı gazete gibi yetirtirmis.

Not: kocan dememin nedeni ortada bir şey yokken annesine kV ablasını görünce demen.

Göbek adım fulden, o yüzden anlamaz kim olduğumu, ya kusuruma bakmayın ne olur ama konunun devaminda erotik hikaye okuyacağim sandim ya niye bu kadar aciklama yaptiniz sanki inadina görümce anlasın istenmis gibi.Neyse ne dedigini soylemedigin icin ne yazsak bos.

Valla ben konuya yorum yazayım bari herkes görümceye yazmış :)
Benim nişanlımın babaannesi de beni görünce ilk demişki bu kızın nasıl gözleri var koca koca patlıcan gibi demiş ( ay ifşa olmam inşaallah gerçi benim görümcem daha çiçeği burnunda ergen takılmıyordur buralara ). İlk duyduğumda çok sinir olmuştum ne alaka diye. Ama gel zaman git zaman babaanneyle tanıştık şimdi haftada bir kere görüşmezsek üzülüyor özlüyorum seni diyor. Güzel kızım diyor sürekli. Yani çok takılma bence boşver.
Ayrıca daha geçen gün ifşa olmanın kıyısından dönüp kullanıcı ismimi değiştirdim. Hani aklında olsun diye

İcime dogmus sanki daha dun diger konuya noldu nasil gecti diye yazmistim. Sen bosver kv ler her zaman konusurlar. Cogu zaman ogullarini paylasamadiklari ve gelinleri rakip(!) gorurlermis. Bunu bnm kv bana laf sokar gibi bi ortamda kendisi soyledi mesela. Daha cok laf duyabilirsin. Bi kulagindan girsin digerinden ciksin. Hatta bunlarla eglenmeyi ogren gururuna dokunacak bi laf duymadiktan sonra. Gorumceyi falan da salla gitsn bunlari dusunerek caanim iliskini harcama. Ailenin bayaariyla ugrasacagin uzuz zamanin olucak. Hazir aileye girmemisken sen sevgilinle takilmaya bak bence

Konuyu acan gelin , gorumcenin ve onun araciligi ile kv nin okumasini istemis resmen.Epeyce bir kendini ovmeler reklamlar var.Gereksiz detaylar da o nedenle var.Hakarete ugrasa da puan kapma cabasi sezdiriyor.
KK sayesinde ilgili kisilere "Hani ben sizi cok seviyordum ama siz bana yanlis yaptiniz.Burdan yazmiyorum lafinizi zaten siz biliyorsunuz , ayip ettiniz.Benim gibi tertemiz insana yanlis yaptiniz , gonlumu aliniz , beni nazlayiniz " mesajlari gonderilmektedir.Bence yuzyuze konusmalisiniz.Daha net sonuc alirsiniz.

Yahu hangi gün tanışmaya gittiğini, sana hediye aldığını, kardeşinin detayını paylaşmışsın. Kardeşi okursa anlar zaten kendilerini. :) Evlensen illa göbek adı muhabbeti olur. Yani bir tek o cümleyi söylemeyerek kendini gizlememişsin.
Lafa gelince boyutunu bilmiyorum, yanlış anlaşılma da olabilir.
Ben de bir lafı yanlış yorumlamıştım bir gün ama insanlar farklı yorumladılar aklıma yattı.
Bilemedim.

Ben olsam, yüzyüze görüşüp, söylediğinden haberdar olduğumu ve kırıldığımı söylerdim açık açık. Sevgilinde hemen herşeyi böyle yetiştirirse, işiniz zor. İlerde çok kavga edersiniz. Ama sen bu adama güvenip de yanında bişi deme, annesine gider hemen laf. Sonuçta annesinin lafını tutamayan adam, seninkini hiç tutmaz.
Ha birde ben olsam yazardım ne söylediğini. Kadın söylerken utanmıyorsa, siz görümce okur da gider söyler diye niye utanıyorsunuz ki? Lafın sahibi utanmalı, siz değil.

Hepsini okumadım. Keşke başta samimi olmasaydınız ve hatta aileniz ne zaman müstakbel kv ile tanışacaksa siz de o zaman tanışsaydınız. Ama artık olmuş bir kere. Daha az ve mesafeli konuşun hiç yüz yüze de görüşmeyin. Bence bu konuyu da ne telde ne yüzyüze açmayın. Ama size karşı asıl düşüncesinin bu olduğunu bilin. Her zaman söylerim kv gelin probleminin geçmişi yüzyıllara dayanır, çözümü de ha deyince olmuyor. Takma evlendikten sonrası için ve evlilik süresince dikkatli ol.

Ne dediğini söylememişsin ama bi ton detay vermişsin.
Seçim günü tanıştığınızı bile söylemişsin.
Kız okursa anında anlar bence zaten.

K.şar gibi rencide edici bir laf söylemiş bence...Bu kadar taktığına ve burada yazamadığına göre bu minvalde bir laf olmalı...Bu işin sonu yok güzelim, kayınvalide seni sevmemiş belli, sittin sene de sevmez zorlama...

Can alıcı noktayı yazmamışsın
Ama bana kayınvalidem görümcen demek bile tuhaf geldi mesela daha sevgiliyken
Gelin ata binmiş ya nasip demiş bir de atalarımız, sende at bile yok
Bi de sevgilin anakuzusuymuş, ben olsam o ata binmezdim ya nasip demezdim by by derdim herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…