Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bendede var ayni kayinvalideden bende yazdim bugun hatta . Bisey yapamiyorsun ister istemez lafi yiyosun ama arkadasim bastan sesimizi cikarmamiz lazim yoksa zor . Ezilen biz oluruz .İyi geceler kızlar . Biraz özel sorunlarım olduğu için forumdan uzaklasmistim . Kendimi toplamaya çalışıyodum. İnternetle pek alakam yoktu. Şimdi sırf bu derdimi sizlerle paylaşmak için girdim.
Kayinvalide demek pek doğru değil belki çünkü arada herhangi bir resmiyet yok henüz. Kısmet ise olacak diyelim.Neyse ben kv diye bahsedeyim gene de.
Buraya konu da açmıştım sevgilimin ailesiyle tanisicam diye. Seçimin olduğu gün tanıştık işte ayin başında her şey çok güzeldi . Çok sevdim annesini. İçimden anne demek bile geçti ona . O kadar yani ki ben herkese kolay isinabilen bir tip degilim herkesle hemen samimiyet kuramam. Ama gelgelelim kendisini çok sevmistim . Sevgilimle tel konuşmalarim da da hep beni telefona istiyodu (tabi tanımadan sonra öncesinde hiç konusmadik) bir iki kez arkadaslarim varken denk gelmişti arkadaşlarım da meraklı tipler dir hemen kulaklarini dayayip dinlemislerdi kv den ne kadar iyi seni cok seviyor gibi yorumlarda bulunmuşlardı bana öyle içten konuşuyor ki hediye bile almış hatta tanışmaya gittiğimde ..
Herneyse konuya geliyorum ... bugün duydugum laf la resmen beynimden vurulmuşa döndüm kv benim hakkimda sevgilime bir laf etmis ama size bunu maaalesef soylemeyecegim cunku gorumcem de buraya uyeymis hatta sevgilim benim üye olduğumu öğrendiğim de dert bolumu var degil mi orda demisti kardesi burdan okuyup evde anlatiyormus hatta sevgilim takilma o sitede kardesim sacma sapan seyler anlatiyo diyodu neyse iste bu yuzden paylasamicam kizlar .. fulden de zaten gobek adim o yuzden ben oldugumu anlamaz kardesi. Sevgilim de agzindan kacirdi bana annesinin boyle bisi dedigini yoksa söylemezdi üzülürüm diye . Ben şoka girdim ya hiç beklemiyordum ne kv ler var yani çevreden neler duyuyoruz görüyoruz en basitinden burdan okuyoruz ama ben çok şaşkınlığa uğradım bugün ve şoku üstümden atamadim çünkü kendisinden kesinlikle böyle birşey beklemiyordum başından bana soğuk davransaydi buraya konu açmaya bile gerek görmezdim... Takmazdim da belki de.. Sevgilim annesine çok düşkün bir insan hatta onun için anne kuzusu bile diyebilirim ama bana da laf söyletmez yani annesinin o dediği karşısında annesine tepki göstermiş annesi de hemen o dediğinin tersini söylemiş anlayacağınız Kıvırmış ...
Yani ben anlamıyorum . Birine guvenemeyecek miyim ben. Ben o kadını daha görmeden sevdim sevdiğim adamın annesi diye . Asla saygısizligim olmadı . İyi davranırsin yaranamazsin ,kötü davranırsin kötü gelin olursun ki kötü gelin olmak için kötü davranmaya gerek yok gayet benim gibi iyi niyetli olanlar da hiç beklemediği şeylerle karsilasabiliyolar ..
Şimdi sizce benim tavrimm nasıl olmalı kızlar ben annesiyle mumkunse gerekmedikce aynı ortama gelmek istemiyorum . Ama tel konuşmalarında Sevgilim den gene beni ister . O zaman da rol yapamayacağım için soğuk konuşurum haliyle bir sorun olup olmadığını sorar . Sizce bu durumu kv ile konuşayım mi benim hakkımda neden öyle bisi dediğini ona sorayım mi ama telde olmaz yüz yüze daha iyi olur ama dedigim gibi de yüz yüze gelmek hiç istemiyorum gerçekten çok kirgin im .
Kızlar biraz uzun oldu ama okur yorumlarsaniz sevinirim hakkinizi helal edin . İyi geceler hepinize ...
Recep İvedik le ninesinin son sahnesi gibi oldu
Ahahahah lol haklı valla, kayınvalidemmiş..O da der ki "git bdv dekiler alsin senin ceyizini"
hanginiz görümce doğru söyleyin
bu kadar detay bana fazla...