• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayınvalidemin hakkımda söylediği söz

--O görümce benim!

:D

Yav sırf laf kalabalığı konunuz yani. Uzun uzun okudum bir de boşu boşuna. Başlığınızın bile hakkını vermemişsiniz. Kadının ne dediği belli değil, neye yorum yapalim ki...

Ayrıca ben rumuzunuzdan Fulden diye bir isim çıkaramıyorum bile. Kendinizle ilgili gereksiz açıklar vereceğinize ne dediğini yazsaydınız daha hayırlı olurdu .

daha nişanlanmamış ama kayınvalide, görümce diyor.
sonra da "görümcem" okuyormuş aman anlamasın diye, 1 sayfa detay verip asıl olayı anlatmıyor.
bir de erkek arkadaşı annesinin dediğini buna direkt aktarıyor.

şu "görümce" gelse de şuna güzel bir cevap verse.

K.şar gibi rencide edici bir laf söylemiş bence...Bu kadar taktığına ve burada yazamadığına göre bu minvalde bir laf olmalı...Bu işin sonu yok güzelim, kayınvalide seni sevmemiş belli, sittin sene de sevmez zorlama...

Şüpelendim kız senden sanki annem seni sevmedi sittin sene de sevmeyecek abimin yakasını bırak der gibi yazmışsın :KK70:

Aaaa @full__den , en son gördüğümde, ailesiyle tanışacağın için heyecanlıydın. Şimdi kayınvalide sorunların olmuş.

Sen o kadar özen bezen. Onlar hakkında kötü laf söylesinler.

Neler söylemişler kızzz sen nerden biliyonn senden de şüphelendim haa

Kendimi dedektif gibi hissettim ahaha:confused::KK70:

Annemin arkasindan atmaya utanmiyormusun ???
Hemen yetistiricem :D

Back