Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Emin ol şu yazdıklarından sonra görümcen hiç anlamamıştır.
kardeşcağazımla kavga ediyiiHepsini duydu zaar. Nerde kaldi kiz fulden yengen.
Damat tarafi karisti a dostlarkardeşcağazımla kavga ediyii
O da der ki "git bdv dekiler alsin senin ceyizini"Görümce gelmemiş ya çok sıkıcı gidiyom
Bence bu konudan sonra kısmetse olmayacak o kadın senin kaynanan. Sen bu hızla yarın gider çeyiz alışverişime gidelim mi anneciğim dersin
Sen bu konuya ayrıntılı yazmadım mı diyosun bi kv söylediği sözü yazmamışsın, görümcenin azcık akıl sağlığı yerindeyse şıp diye anlar zatenYani diyecek bişey bulamıyorum .... Ben burdan destek olmanız için yazdım yorumlarınızı paylaşın diye size de eğlence çıktı .. aferin bana. Kız benim olduğumu nerden anlasın seçim günü tanışmışsak nolmus yani bu çok büyük bir şey mi yada göbek adımın fulden olduğunu kız nerden bilsin . Herşeyi de ayrıntılı yazmadım sevgilimin annesine dediklerini açık açık söylemedim hem konuyu kızın bildiğini bile bilmiyorum . Sevgilim ve annesi arasında geçen konuşma... doğru düzgün yorum yapan arkadaslara teşekkür ediyorum. Bidaha da yorum yapmıyorum siz konuşun geyik yapın konumun altında.
ya şaka dimi bu gerçekse ne gülerim amaSen benin annemi abimi nasıl burda anlatırsın? Seni anneme söylicem pis gelin
Hatta cikip "annem bunu söyledi" diye yazabilir.