• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayınvalidemin hakkımda söylediği söz

Görümcen bu konuyu okursa zaten anlar sen oldugunu
Secin günü tanistigini söylemissin
Bütün detaylari vermissin , eee bi laftanmii tanicakk
Lafida yazabilirdin yani...

Görümce gelmemiş ya çok sıkıcı gidiyom :KK53:

Bence bu konudan sonra kısmetse olmayacak o kadın senin kaynanan. Sen bu hızla yarın gider çeyiz alışverişime gidelim mi anneciğim dersin :rolleyes: :KK51:

Yani diyecek bişey bulamıyorum .... Ben burdan destek olmanız için yazdım yorumlarınızı paylaşın diye size de eğlence çıktı .. aferin bana. Kız benim olduğumu nerden anlasın seçim günü tanışmışsak nolmus yani bu çok büyük bir şey mi yada göbek adımın fulden olduğunu kız nerden bilsin . Herşeyi de ayrıntılı yazmadım sevgilimin annesine dediklerini açık açık söylemedim hem konuyu kızın bildiğini bile bilmiyorum . Sevgilim ve annesi arasında geçen konuşma... doğru düzgün yorum yapan arkadaslara teşekkür ediyorum. Bidaha da yorum yapmıyorum siz konuşun geyik yapın konumun altında.

Yani diyecek bişey bulamıyorum .... Ben burdan destek olmanız için yazdım yorumlarınızı paylaşın diye size de eğlence çıktı .. aferin bana. Kız benim olduğumu nerden anlasın seçim günü tanışmışsak nolmus yani bu çok büyük bir şey mi yada göbek adımın fulden olduğunu kız nerden bilsin . Herşeyi de ayrıntılı yazmadım sevgilimin annesine dediklerini açık açık söylemedim hem konuyu kızın bildiğini bile bilmiyorum . Sevgilim ve annesi arasında geçen konuşma... doğru düzgün yorum yapan arkadaslara teşekkür ediyorum. Bidaha da yorum yapmıyorum siz konuşun geyik yapın konumun altında.
Sen bu konuya ayrıntılı yazmadım mı diyosun:KK57: bi kv söylediği sözü yazmamışsın, görümcenin azcık akıl sağlığı yerindeyse şıp diye anlar zaten :KK14:

Seni gordukten sonra mi tavirlari degisti ? Gorustugunuzde bi sorun olmus olabilir. Belki sen farkedememissindir.

Annaammmm çok güldüm haa ben bile heyecan yaptım okurken gorumceyi aradı gözlerim :D

Back