- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 34
tak tak tak dermişimNe soylenildigini bilmeden nasil fikir verebiliriz ki ...
Ayrica evde bdv i anlatan gorumce adayi ! okuyorsan uc defa masaya vur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tak tak tak dermişimNe soylenildigini bilmeden nasil fikir verebiliriz ki ...
Ayrica evde bdv i anlatan gorumce adayi ! okuyorsan uc defa masaya vur
ben yazdım gorumceyim diye kimse tınlamadı beni yaaGorumce birazdan AHANDA TANIDIM O GORUMCE BENIM diye yorum yazacak bence. Takipteyim..
O senin kayınvaliden değil, sadece sevgilinin annesi. Araya resmiyet girmeden umursamana gerek yok.
arada fol yok yumurta yokken kayınvalidem de validem seviyorum da seviyorum diyor ilginçO senin kayınvaliden değil, sadece sevgilinin annesi. Araya resmiyet girmeden umursamana gerek yok.
Ahahah. Sen anlat bari ne dedi annen yengene.ben yazdım gorumceyim diye kimse tınlamadı beni yaa
İçinden anne demek gelmiş vay be +1 point toplayan gelin itemiarada fol yok yumurta yokken kayınvalidem de validem seviyorum da seviyorum diyor ilginç
Aynen bende bunları yazacaktım herşey açık .Görümcen anlamasın diye detay vernek istememişşin ama abisiyle konuştuklarına kadar anlatmışşın, göbek adını söylemişşin,seçim günü tanıştığını söylemişşin yani aslında baya detay vermişsin sen olduğun eğer okursa anlaşılır
Yazık aslında üzülüyorum, elleri kulağında evlenme teklifi bekleyen gelin adaycıklarımız bunlarAynen abla da hemen görümce olmuş...
ama -1 point olmuş orası ayrıbaksana kadının arkasından demediği kalmamışİçinden anne demek gelmiş vay be +1 point toplayan gelin itemi
Yazık aslında üzülüyorum, elleri kulağında evlenme teklifi bekleyen gelin adaycıklarımız bunlar
Madem bu kadar ayrıntı verdi bari lafı da yazsaydı da içimizde kalmasaydı Allah bilir sevmedim falan demiştir sadeceama -1 point olmuş orası ayrıbaksana kadının arkasından demediği kalmamış
ohoo niler niler dediydi, gelin adayı hangisini duyduki acepAhahah. Sen anlat bari ne dedi annen yengene.
Köprüden geçene kadar dayı hesabı diyorsunKuzenim de böyleydi evlenince görümce oldu örümcek annecim annecim dediği oldu neyse hiç yazmayayım onu en iyisi.
Hepsini duydu zaar. Nerde kaldi kiz fulden yengen.ohoo niler niler dediydi, gelin adayı hangisini duyduki acep