kayınvalidemin çarşafımı kullanmasi

Çarşaf için kayın validene güle güle kullan de, eğer nevresim takımıysa kalanını da bırak, bir an önce çamaşır makinanı tamir ettir. Belki yeni eşyası yok ondan tenezzül etti böyle bir şeye..
Tabi ben bunu beğendim bende kalabilir mi dese daha şık olurdu.. Ama kafana takma, zamanı gelince bir yolunu bulup güzelce bir şeye ihtiyacın varsa bana söyle dersin..

kv nizin yatağının çarşafına bakmak nasıl aklınıza geldi. ben odalarına bile girmem mesela.

bu arada niye sormadınız?

konu her yönüyle komik. saçma

Valla alt tarafı bir çarşaf. Hiç sorun yapmam, buraya da konu açmam. Demek ki sormadan kullanmak huyunda var derim. Canı sağolsun derim geçerim.

senin çarşaf gelene kadar kuru yatakta yatıyolardı zahir, normal değil elbette, ne münasebet, bazı insanlar samimiyet boyutuna hemen geçelim diye yapıyolar bu tip şeyleri, aman yabancı mıyız der gibi, hemen o duvarları aşalım istiyolar, pat diye odana dalar izinsiz eşyalarını kullanır senin evine haberin olmadan misafir çağırır çünkü yabancı mısınız? böyle bir mantık, senin olsun de geç makinanı da yaptır

Çamaşır makinanız 5. ayda bozulduysa garanti kapsamındadır 2.el değilse tabi. Parayla yaptırmanıza gerek yok servisi değil aldığınız marka ne ise onun müşteri hizmetlerini arayıp servis isteyin .

Siz servisi ararsanız para isterler onlar gönderirse garanti kapsamında .

Çarşafa gelince bırakın takım olarak onun olsun birdahada götürmeyin çamaşırlarınızı yıkama bedelini almış aklınca

kv nizin yatağının çarşafına bakmak nasıl aklınıza geldi. ben odalarına bile girmem mesela.

bu arada niye sormadınız?

konu her yönüyle komik. saçma
odasina girip de ozellikle carsafini acip bakmadim
salonda cekirdek falan citladik supurge tuttum zaten ev iki oda koridora bide diger odaya tutayim elimdeyken dedim zaten kapisi acikti yataginda da yatak ortusu yoktu yorgan vardi o da asagi kadar inmiyor gorunuyor yani

Burdaki yorum yazanların çoğu maşallah kv yle eşyalarını kullanmaya pek sıcak bakıyor, kv sini pek seviyor!!! İzinsiz kullanması çok rahatsız edici bir durum. Konu sahibi aklınızda soru işareti kalmaması için uygun bir dille sorun.

senin çarşaf gelene kadar kuru yatakta yatıyolardı zahir, normal değil elbette, ne münasebet, bazı insanlar samimiyet boyutuna hemen geçelim diye yapıyolar bu tip şeyleri, aman yabancı mıyız der gibi, hemen o duvarları aşalım istiyolar, pat diye odana dalar izinsiz eşyalarını kullanır senin evine haberin olmadan misafir çağırır çünkü yabancı mısınız? böyle bir mantık, senin olsun de geç makinanı da yaptır
Aynen,benim sevgili görümceciğimde,:KK30:evlenmeden önce aldığım fotoğraf makinesini inceleyerek,oo güzel makinaymış,abimle evlendin,şimdi bizim makinamız oldu demişti:KK4:

Aaa şokk acaba aynından mı vardı onunda kullandıysa alma kullanmıssın hoşuna gittiyse demek sende kalsın de

Daha buyuk dertleri olanlari düşünün ve amaaaan buda dert mi deyin:) alt tarafi carsaf bidaha yikanir. Kasitli yaptigini dusunmuyorum. Iyi niyetli olmasa niye getir yikayalim desin. Haa cok kafaya taktiysan elinde yikarsin olur biter

benimde makinam arıza yaptığında bir haftaya yakın yaptıramadım bu süreç 1 ayı bile bulsa kimsenin evine çamaşırlarımı götürmem. çünkü herkesin hijyen anlayışı farklıdır. başkasının makinasında yıkandığını düşünmek dahi istemiyorum. hatta buna benzer bir örnek daha vereyim 1 hafta kombim bozuldu evim soğuk ve işe gitmeme rağmen banyo yapamadım öyle ya da böyle idare ettim kendi evimde yıkandım. ananem annem bile aradı kızım bizde yıkan diye yine de gitmedim. bu arada belirteyim iki görümcem ve kv ile aramızda 1 er bina var. yani sözün özü hata sizde. ne olursa olsun başkasının evinde çamaşır bulaşık vs yıkatmayın. başkalarının kirli çamaşırlarının yıkandığı bir makineye sizin çamaşırlarınız atılıyor. düşüncesi bile ürtkütücü.

selam kizlar 6 aylik evliyim bazi sebeplerden dolayi bozulan camasir makinemi 1 aydir yaptiramadim kayinvalidemle evlerimiz yakin camasirlar birikince getir burda atariz makineye dedi.Gecen gun getirdim icinde kendi kullandigim carsafim yorganin kilifi ve yastik kiliflarimda vardi ben makineye attim gec oldu diye yarin alirim dedim sabah geldigimde yataginda benim carsafimi serdigini gordum sizce bu normal mi ben mi cok abartiyorum?

Çarşafımı yoktu acaba ,normal değil tabiki de !

benimde makinam arıza yaptığında bir haftaya yakın yaptıramadım bu süreç 1 ayı bile bulsa kimsenin evine çamaşırlarımı götürmem. çünkü herkesin hijyen anlayışı farklıdır. başkasının makinasında yıkandığını düşünmek dahi istemiyorum. hatta buna benzer bir örnek daha vereyim 1 hafta kombim bozuldu evim soğuk ve işe gitmeme rağmen banyo yapamadım öyle ya da böyle idare ettim kendi evimde yıkandım. ananem annem bile aradı kızım bizde yıkan diye yine de gitmedim. bu arada belirteyim iki görümcem ve kv ile aramızda 1 er bina var. yani sözün özü hata sizde. ne olursa olsun başkasının evinde çamaşır bulaşık vs yıkatmayın. başkalarının kirli çamaşırlarının yıkandığı bir makineye sizin çamaşırlarınız atılıyor. düşüncesi bile ürtkütücü.
başkasının makinesinde yıkansa nolur :KK57:

Ya varya erkek annesiyim
Bende gelinim 10 senelik
Kadın iyilik yapıyo karıştırmıştır yada hoşuna gitmiştir
Ne olcak yani kullansa
Varsın onun olsun
Bu konuyu açmayı geç kafama bile takmam
Onlar bize kocalarımızı verdiler
Çocuklarımızın babasını büyüttüler okuttular.
Biraz empati yapın ya
Ben şunu söyleyeyim
Kv yada kp ya senin yuvanı bozmaya çalışmadığı sürece
Acık alttan alın
Bizde yaşlanıcaz el içine karışıcaz
Herşey böyle kalmıycak.

ben de erkek annesiyim ama sizin gibi asla düşünmüyorum. yaşlanınca ben de gelin ya da damat annesi olunca onların çarşafını neden kullanayım ki??
lütfen evlatlarınızı bu zihniyette büyütmeyin. bu bir hırsızlıktır. hırsız çocuklar yetişmesin.
ben annemin evine gidince tek bir çöp alıp gelmem mesela. annemin hediyeleri ikramları olursa alırım sadece.

Bence urkutucu olan sizin asiri uc fikirleriniz. Hic mi yurt vs kalmadiniz kalmadiysaniz da kalan milyonlarca insan var. Makine haddizatinda pis degildir olamaz. Bu nasil bir dusunce aklim almadi.

X