kayınvalidemin çarşafımı kullanmasi

kız şaşırmıştır Allah seni
desen ya direk yaşı vardır yahu onun gözler kaç numara olmuştur
senin demen lazımdı:p

Insanlar konuya yorum yapiyor siz ona benim soruma cevap varmi gibi bir cumle kuruyorsunuz.

Baska konuya soru sorani gordumde konu icerigi ayni oluyordu.

Ya saçma sapan şeylere takılıp durmayın çok acil bi durumdu o yüzden sormam gerekiyordu herkes bi yorum yapmış bu kadar uzaticak ne var anlamadım siteden 2 gun banlandım tamam ne yani herkese malzeme olmuş

Ya saçma sapan şeylere takılıp durmayın çok acil bi durumdu o yüzden sormam gerekiyordu herkes bi yorum yapmış bu kadar uzaticak ne var anlamadım siteden 2 gun banlandım tamam ne yani herkese malzeme olmuş
Banlandiginiza gore normal bir durum degil demekki bunu belirtiyoruz.
Size tavsiye profilinize yazin daha net cevap alirsiniz cunku buraya yazinca hem kural ihlali yapiyorsunuz hem de insanlarin eski konuya cevap yazmasina sebep olup sorunuzun cevabini alamiyorsunuz.

Suan sunlari anlatmam bile bu konunun sapmasina sebep.Icinde her camasir kelimesi gecen konuya camasir ile ilgili soru sormazsiniz artik sanirim :KK66:

Banlandiginiza gore normal bir durum degil demekki bunu belirtiyoruz.
Size tavsiye profilinize yazin daha net cevap alirsiniz cunku buraya yazinca hem kural ihlali yapiyorsunuz hem de insanlarin eski konuya cevap yazmasina sebep olup sorunuzun cevabini alamiyorsunuz.

Suan sunlari anlatmam bile bu konunun sapmasina sebep.Icinde her camasir kelimesi gecen konuya camasir ile ilgili soru sormazsiniz artik sanirim :KK66:

Ne kadar mühim bi meseleyi açıkladınız. Dünya sorunuydu çünkü. Teşekkürler.

Izin almalıydı sizin sonuçta. Garip ama ver çarşafımı da denmezki durumunuz elveriyosa bi nevresim alıp hediye edebilirsiniz belki

konuyu okuyunca sebebi neydi ki dedim. iki çul çaput yani niye alır serersin ki? hayır bi anlamı bi mantığı yok. 10 liraya git bi çarşaf al. valla çok saçma. senin yerinde olsam sorardım hayırdır, neden diye.

selam kizlar 6 aylik evliyim bazi sebeplerden dolayi bozulan camasir makinemi 1 aydir yaptiramadim kayinvalidemle evlerimiz yakin camasirlar birikince getir burda atariz makineye dedi.Gecen gun getirdim icinde kendi kullandigim carsafim yorganin kilifi ve yastik kiliflarimda vardi ben makineye attim gec oldu diye yarin alirim dedim sabah geldigimde yataginda benim carsafimi serdigini gordum sizce bu normal mi ben mi cok abartiyorum?
Ben olsam asla kullanmam birdaha

Allah askina ne olmus yani sermisse yani hos degil ama bu kadar sorun edilecek bi sey oldugunu dusunmuyorum yorumlari da az cok okudum ama bu kadar art niyet niye anlamadim hani ic camasiri mi nedir yani kv git kizim makinani tamir mi et demis ya da elde mi yika demis yada deterjanini getir kendin as kaldir mi demis ne abarttiniz bi carsafi cok gormeyin ya lafimi olur.kasten yaptigini bi carsafa tamah edecegini dusunmuyorum oyle olsa kendisi yikamazdi...

X