- 18 Kasım 2013
- 4.659
- 3.970
- 31
- Konu Sahibi sema colak
Arkadaşlar garanti belgesini kaybettim bugün servisten gelicekler kaydım gözükür mj
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O iğrendiğin kv ve kp senin kocanı yaptı.
İçin almazsa içine alma
Miğden bulanmasın sonra.
Tövbe tövbe
Siz ne kadar terbiyesiz bir kadınmışsınız böyle...
Arkadaşlar garanti belgesini kaybettim bugün servisten gelicekler kaydım gözükür mj
Saka yapiyorsun heralde baskasinin konusunda ne oldugu belli olmayan soru soruyorsun birde konuya cevap yazanlari tersliyorsun :)Sorumun cevabı hakkında bi bilginiz var mı acaba ?
Sorumun cevabı hakkında bi bilginiz var mı acaba ?
Altı üstü bir çarşaf ne olabilir ki karistirmistir yanlışlıkla sermistir.
olan olmus ders vermek istiyosan anne bu carşaf sende kalsın ben baskasının kullandıgı bi seyi bi daha kullanamam lütfen sende bi daha dikkat et de anlasın sonrada cık o konusmanın üstüne oturmaselam kizlar 6 aylik evliyim bazi sebeplerden dolayi bozulan camasir makinemi 1 aydir yaptiramadim kayinvalidemle evlerimiz yakin camasirlar birikince getir burda atariz makineye dedi.Gecen gun getirdim icinde kendi kullandigim carsafim yorganin kilifi ve yastik kiliflarimda vardi ben makineye attim gec oldu diye yarin alirim dedim sabah geldigimde yataginda benim carsafimi serdigini gordum sizce bu normal mi ben mi cok abartiyorum?
Ne yapmak gerekir peki 100 tllik nevresim takımı için eşinin annesiyle kavga mı etsin.Nasıl karıştırmıştır ya, yapmayın Allahaşkına. İnsan evinin çarşafını, çamaşırını bilmez mi? Ufak tefek hani çorap olur, tişört olur hadi arada kaynar, görmez anlarım. Koca nevresim takımı, çarşafı kılıfı şunu bunu, insan bu kadarını da karıştırmaz artık. Ben olsam sorarım bu nedir diye.
Ne yapmak gerekir peki 100 tllik nevresim takımı için eşinin annesiyle kavga mı etsin.
Konu uc liralik nevresim takimi degil esyalarinin izinsiz kullanilmasi..sorsa konu sahibide birsey demeyebilirdi ama boyle cirkin bir sekilde emrivaki yaparak alamaz.Diyorum ki altı üstü bir nevresim takımı ne gerek var gerginliğe.
Saka yapiyorsun heralde baskasinin konusunda ne oldugu belli olmayan soru soruyorsun birde konuya cevap yazanlari tersliyorsun :)
Insanlar konuya yorum yapiyor siz ona benim soruma cevap varmi gibi bir cumle kuruyorsunuz.Tövbe estağfurullah birincisi bilmiyordum böyle birsey in olmicagini ikincisi neye göre tersleme onu anlayamadim