kayınvalidemin çarşafımı kullanmasi

Altı üstü bir çarşaf ne olabilir ki karistirmistir yanlışlıkla sermistir.

Nasıl karıştırmıştır ya, yapmayın Allahaşkına. İnsan evinin çarşafını, çamaşırını bilmez mi? Ufak tefek hani çorap olur, tişört olur hadi arada kaynar, görmez anlarım. Koca nevresim takımı, çarşafı kılıfı şunu bunu, insan bu kadarını da karıştırmaz artık. Ben olsam sorarım bu nedir diye.

selam kizlar 6 aylik evliyim bazi sebeplerden dolayi bozulan camasir makinemi 1 aydir yaptiramadim kayinvalidemle evlerimiz yakin camasirlar birikince getir burda atariz makineye dedi.Gecen gun getirdim icinde kendi kullandigim carsafim yorganin kilifi ve yastik kiliflarimda vardi ben makineye attim gec oldu diye yarin alirim dedim sabah geldigimde yataginda benim carsafimi serdigini gordum sizce bu normal mi ben mi cok abartiyorum?
olan olmus ders vermek istiyosan anne bu carşaf sende kalsın ben baskasının kullandıgı bi seyi bi daha kullanamam lütfen sende bi daha dikkat et de anlasın sonrada cık o konusmanın üstüne oturma

Konu sahibi martta açmış konuyu.Hortlamış konu.Ben de kv ile gelişme var sandım.Garanti belgesi ile ilgili neden bu konu açılmış anlamadım.Googleye makina yazdıysa ,google de bu konuyu gösterdi herhalde:KK53:

Nasıl karıştırmıştır ya, yapmayın Allahaşkına. İnsan evinin çarşafını, çamaşırını bilmez mi? Ufak tefek hani çorap olur, tişört olur hadi arada kaynar, görmez anlarım. Koca nevresim takımı, çarşafı kılıfı şunu bunu, insan bu kadarını da karıştırmaz artık. Ben olsam sorarım bu nedir diye.
Ne yapmak gerekir peki 100 tllik nevresim takımı için eşinin annesiyle kavga mı etsin.

Ne anladım şimdi o çarşafın yıkandığından, yine yıkanacak.
Ütüsüz ütüsüz kırış kırışmı sermiş.
Ütülüyse zaten bile bile kullanmıştır onun olsun diye

X