kayınvalidemin çarşafımı kullanmasi

selam kizlar 6 aylik evliyim bazi sebeplerden dolayi bozulan camasir makinemi 1 aydir yaptiramadim kayinvalidemle evlerimiz yakin camasirlar birikince getir burda atariz makineye dedi.Gecen gun getirdim icinde kendi kullandigim carsafim yorganin kilifi ve yastik kiliflarimda vardi ben makineye attim gec oldu diye yarin alirim dedim sabah geldigimde yataginda benim carsafimi serdigini gordum sizce bu normal mi ben mi cok abartiyorum?
Anormal ne demek o öyle agzını açıp bişey demedn mi

Düşününce korkunç geliyor ama aslında otelde de kalıyoruz bir milyon kişi tarafından kullanılmış çarşaflarla. Bir de düşündüm de, ben kvye gittiğimde o hazırlamış oluyor yatağımın çarşafını falan, herkes kullanmıştır onu evde. Ama yıkanmış sonuçta. Rahatsız olmuyorum. Burada mesele daha çok sırf makinasında yıkanıyor diye senin eşyalarını alıp kullanabilmesi. Ben olsam makinam düzelene kadar elimde yıkardım artık daha neleri alacak kim bilir diye herhalde.

@dont worry be happy bak sana bi anımı anlatayım iyice ifrit ol :KK70:

Yeni evliyim o zamanlar kaynıma akşam yemeğine gittik. Neyse yedik içtik illa burada kalın diye ısırar kıyamet. İyi hadi kalalım dedik. Benim sevgili elticiğim çarşafları kendi yatağından söküp bizim yatacağımız kanepeye serdi :KK70:

Sabaha kadar koltukta mı yattım diken üzerinde mi bilmiyorum vallahi :kusmuk:

Benim de basima geldi. Bir gun kardesim ve gelinimizle bir ziyarette karsilastik. Donuste evleri yol ustundeydi bu gece kalin diye tutturdular. Neyse gittik bana yatacagim odayi gosterdi. Bir baktim hali hazirda serilmis kullanilmis ama duzeltilmemis bir yatak. Yani yatan kisi uyanmis kalkmis oylece kalmis. Dedi ki burada da Selim (kucuk kardesim) yatti yabanci degilsiniz zaten sen burada yat :110: Kardesim bile olsa rahatsiz oldum cidden bir de kardesim olduguna nasil emin olacagim ki. Aslinda soylerdim ama kardesimle gelin surekli ev isi yuzunden kavga ediyorlar, soylesem sorun cikar diye bir sey de diyemedim. Simdiki aklim olsa bas bas bagirirdim bana bu yatagi mi layik gordin diye :KK70:

Sahsen misafirlerim geldiginde nevresimleri gozlerinin onunde takiyorum ki akillarinda soru isareti kalmasin :KK66:

Konu sahibi bence abartıyorsunuz beğenmiş kullanmış aynı şeyi kendi anneniz yapsa birşey söyler miydiniz yıl olmuş 2017 insanlar neler ile uğraşıyor

selam kizlar 6 aylik evliyim bazi sebeplerden dolayi bozulan camasir makinemi 1 aydir yaptiramadim kayinvalidemle evlerimiz yakin camasirlar birikince getir burda atariz makineye dedi.Gecen gun getirdim icinde kendi kullandigim carsafim yorganin kilifi ve yastik kiliflarimda vardi ben makineye attim gec oldu diye yarin alirim dedim sabah geldigimde yataginda benim carsafimi serdigini gordum sizce bu normal mi ben mi cok abartiyorum?
Neden sormadın sorsaydin bir sebebi vardır belki

Hiç de normal değil, kasıtlı yapmış olabilir ya da hiç önemsememiş. Çarşaf bu, aynısından onda da yoksa karıştırılacak bir durum değil ki bence kasıtlı yapmış. Çünkü yarın alacağını biliyordu. Ben olsam bi daha almazdım o çarşafı ondan, o kadar beğendiysen al senin olsun der yerine de daha pahalı bir şey alırdım, gözüne gözüne sokardım yani. :)

Sizin camasirinizi orada yikamaniz ne derece normalse kvnizin de carsafinizi kullanmasi o derece normal. Allah dagina gore kar vermis su an :KK66:

6 aylık evlisiniz.
Çamaşır makineniz bozuldu
En az 2 yıl garantisi var ztn servisi çagırın gelip yapsın ztn ücretsiz yapılıyo niye bekledinizki bu kdr.
Kv gelince çamaşırları alıp götürürken anne çarşaflarımda vardı ama bulamıyorum deseydin cevabını alırdın.
Ben Elimde yıkardım yinede götürmezdim

çok önemli değil ben olsam takılmazdım, heves etmiş kullanmış olabilir,karıştırmış olabilir.
kullansın bir hafta haftaya yıkar alırsınız geri tekrar, nolcak

bu makinen garanti belgesi yok mu? garanti dısı bir arıza mı oldu?
kv ne goturuyorsan camasır bıtene kadar bekle?? ya camasır mak. bahsedıyorsunuz en onemli alet!! nasıl 1 aydan beri tamir ettiremeziniz???

s

sormayinnn utanıyorum demeye de bir de tarak ve banyo huyum var taragimi asla paylasamam bir de evimizin banyosunda ev halkindan başkası yikanirsa iki gün çamaşır suyuna yatiririm o banyoyu kişisel eşya knusunda extradan takintiliyim herhal

Tam kanserojenlik bir hayat. Çamaşır suyu Vs. Bence sizin anal dönemde bir sorun var. Kötü niyetle söylemiyorum bunu.

Konu sahibi. Çamaşırlarını onun makinesinde yıkamaya yüksünmuyorsunda kullanmasına mi bozuldun. Bir dahakine yıkanın alır kullanırsın. Alt tarafı çarşaf. Bak beyinde tekrar et Ç A R Ş A F.

Neden bu kadar ustunuze geldiler anlamadım garip gelmiş sormussunuz o kadın oğlunu doğurmuş sizde o oğlanlar evlenmiş olabilirsiniz ama esyanizi kullanmadan önce idareten de olsa sormalı bana göre bu kaynana değil kendi annem de olsa aynısını beklerim sonuçta yıkamasi için vermissiniz beğenisine göre kullanması için değil pazar mı orası seç beğen al bu aralarda forumda konu sahiplerine yüklenmek moda herhalde.
konusmak icin konusuyorlar iste

Normal değil çıkar çarşafı yerinden ve "anne şaşırmışsın çarşafları ben de çıkardım" de
Servis mi çağıracaksın yeni mi alacaksın hallet o işi de
İşgüzar kv ye de bak hele

Benim makinemde yikandiysa carsafta benim olmustur zatn gelipte almadi bir gece kesin benim olmustur:-)) kafasi..

X